Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel achter:

Dakkapel achter

Wij willen een dakkapel van 4,5 meter breed. Met platdak en 2 kantel kiep ramen. Op dit moment is er al een dakappel van ongeveer 3 meter, deze zal weg moeten worden gehaald. Het komt terrecht op een schuin dak. Omdat wij een groot deel van deze verbouwing vergoed kunnen krijgen wil ik graag een offerte voor een casco oplevering en een complette oplevering. Prefab mag, of houten skelet.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel achter uit heel Nederland:

Nokverhoging op onze nieuwe woning

Beste, Deze week hebben wij te horen gekregen dat ons bod voor een huis in Hazerswoude-Rijndijk is geaccepteerd. Bij deze 2 laags woning is het mogelijk om een nok verhoging te doen, om zo een 3de verdieping te realiseren. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor tweezijdige nok verhoging met als extra optie een dakkapel erbij. Wij willen dit eventueel mee financieren afhankelijk van kosten en taxatie van het huis. In de bijlage is een foto toegevoegd van huizen in de straat die dit al hebben gerealiseerd. één met dakkapel en één zonder. mochten er vragen zijn kunt u altijd bellen. het gaat om het volgende huis: https://www.funda.nl/koop/hazerswoude-rijndijk/huis-87301871-de-genestetstraat-70/

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen in Hilversum met de volgende specificaties: Plaatsing: voorzijde Maat: buitenmaat 3000 x 1500 mm Dakhelling: 30 graden Kozijnsoort: kunststof RAL7016 (antraciet) buitenzijde Aantal draaiende delen: 1 naar binnen openend draaikiep raam Aantal vaste delen: 2 Zijwanden en boeidelen: HPL RAL7016 Terugliggende kozijnen, geen dakoverstek. Hoop van jullie te horen!

Een nokverhoging en dakkapel aanleggen

Wij willen een uitbreiding van de ruimte van ons huis. Er blijft niet veel anders over dan een enkelzijdige nokverhoging en een dakkapel. Graag zouden wij een prijsopgave voor een complet oplevering hebben. Veel woningen in de wijk hebben al een gemetselde nokverhoging. Dit dan wel aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde zouden we graag een dakkapel willen laten plaatsen. Hoe breed en van wat voor een materiaal bespreek ik graag met de vakmensen.

Achtergevel isoleren

Achtergevel onder het dakkapel heb ik een bakstenen muur die geïsoleerd moet worden mag ook met trespa platen die ik al heb. Het gaat puur om de uitvoering. De oppervlakte is 5 meter bij 80 centimeter.

Dakpannen vervangen

Onze dakpannen zijn vrij dringend aan vervanging toe. De oppervlakte is 43 m2. De dakhelling is 40 graden. Er zijn een dakraam- en dakkapel geplaatst aan beide zijden van het huis.

CV ketel verplaatsen

Op zolder willen wij een dakkapel laten plaatsen, daarvoor hangt de CV ketel niet op de goede plek. De beoogde plek is vlakbij de bestaande plek, naast het trapgat. Ik schat in dat precies daar de verticale leidingenkoker zich bevindt (recht boven de meterkast/toilet op de begane grond en de badkamer op de eerste). Er moet ook een nieuwe dakdoorvoer worden gemaakt. Ik zou graag hebben dat je het werk ter plaatse komt opnemen, zodat we goed kunnen bespreken wat er moet gebeuren.

Zolder verbouwen

We krijgen in november een dakkapel, Op onze hoge dak zolder, Op de platte grond op de rechterkant, Nu willen we de rest van de zolder ook aanpakken, er moet een slaapkamer komen, en Een plek voor een werkkamer, Tevens is ook hier ook onze wasruimte, Wij denken dat dit kan door 2 muurtjes te plaatsen op de zolder. 1 om washok af te sluilten met een toegangsdeur, En een muur over de lengte aan de linkerzijde, met een schuifdeur. Wij vragen ons af naar de kosten, Van deze verbouwing. Hopelijk kunt u ons verder helpen, Dank alvast.

Nokverhoging met dakkapel

We hebben nu een zolder van 1.80 m. hoog. We willen als het kan een nokverhoging (of een andere verhoging wat mogelijk is) met dakkapel van ongeveer 5 m. breed. Met twee draairamen en twee vaste ramen met een middenstuk. De ramen en kozijnen van kunstof ral 9010 de rest van kunstof en keraliet ral 7021 inclusief het middenstuk. Voorkeur voor een casco oplevering.

Dakbedekking vervangen

Zoek een vakman voor het leggen van nieuwe dakbedekking op een dakkapel met opstaande rand en een uitloop. Is maximaal 10 m2, indien de prijs goed is zal er mogelijk nog een dakkapel bijkomen. Wil graag EPDM.

Zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen na plaatsing dakkapel

Samen met de buren de zonnepanelen aan de achterkant van het huis verwijderen en na plaatsing van de nieuwe dakkapel weer terug plaatsen en aansluiten. Klus kan op dezelfde dag voor beide adressen worden uitgevoerd. Terugplaatsen kunnen we heel flexibel zijn in de afspraak (voor/na andere werkklus nog tijd over om bij ons te komen..).