Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel:

dakkapel

Wij willen aan de achterzijde van onze huis een dakkapel van circa 6 meter. Er zal een gat moeten worden gemaakt voor dit kapel, er hoeft geen glas in, dat doe ik zelf. Het gaat om een zadeldak.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel uit heel Nederland:

Verhelpen lekkages kantelkiepramen dakkapel

Ik wil graag de lekkages laten verhelpen aan de 2 kantelkiepramen in onze dakkapel. Het lijkt erop dat de kozijnrubbers water doorlaten bij hevige regenval. Misschien zitten de rubbers niet goed, want de hendel van het raam gaat ook niet helemaal naar beneden bij het sluiten van het raam. Ik ontvang de offertes graag per e-mail.

Airco (buitenunit) verplaatsen en opnieuw vullen

Voor mijn vader in Wijk bij Duurstede wil ik informatie inwinnen en offerte aanvragen om een klus uit te voeren voor het verplaatsen van de buitenunit en opnieuw aansluiten en vullen van de airco. De buitenunit is al afgekoppeld. Het merk is: Amcor, model: HW-AM12KE en is ca. 10 jaar oud. Door een verbouwing kan de unit niet meer op het balkon staan. Het is de bedoeling dat de unit op het dakkapel wordt geplaatst. Een gat is ook al hiervoor geboord. De klus moet plaatsvinden op bovengenoemd adres (woonhuis).

Dak van buitenaf isoleren en tot aan het dakbeschot geheel vervangen

Wij hebben een verouderd dak van een 2 onder 1 kap woning, de buren hebben reeds via de buitenkant geïsoleerd. Wij willen het ook aan de buitenkant isoleren. We denken aan pir platen, liever geen deken isolatie. Het lood tussen de daken zal dus aangepast moeten worden, indien lood überhaupt nog nodig is. Aan beide kanten is een dakkapel geplaatst. Hierbij moeten de HPL platen en het lood moeten worden aangepast. De dakpannen moeten ook vervangen worden. Het is een woning uit 1958 en de oppervlakte van het dak is circa 60 m2. Alles moet worden vervangen tot aan de dakconstructie zelf. Er is goed bij te komen, aan de achterkant is een aanbouw met lichtstraat, maar dat zou geen probleem moeten vormen. De voorkant is goed bereikbaar. Het dak begint op ongeveer 6 meter hoogte. Bij offerte graag apart vermelden: - prijs huidige dak leeg halen - prijs nieuwe dakpannen - prijs voor het afvoeren van oud materiaal (mogelijk dat wij dit zelf doen) Klus heeft geen haast, onze richtdatum is: gereed in september 2020

Aanbouw achterzijde en dakkapel zolder

Wij willen een casco, betonnen aanbouw van 2,5 meter diep en 5,5 meter breed, ook willen wij een casco dakkapel op zolder hebben van 5 meter breed. De aanbouw moet een fundering krijgen. Er hoeft verder geen elektra of stucwerk gedaan te worden. Willen hier graag een offerte voor ontvangen zodat wij de kosten op een rij kunnen zetten.

Dak isoleren en het plaatsen van een dakkapel

Het van buiten isoleren van een tussen de 60 en 70 m² hellend dak van 47 graden. Het huis stamt uit 1880 en heeft wel 'nieuwe' betonnen dakpannen die naar mijn inzien wel teruggeplaatst zouden kunnen worden. het huis en dus ook het dak heeft de vorm van een parallellogram en is aan 1 zijde verbonden met een verticale muur van de buren. De huidige isolatie laag ziet er als volgt uit: ( van buiten naar binnen) dakpannen- panlatten- glaswol (zonder folie en dus vochtig) - op sommige plekken (timmerspies)- aftimmering met een dun houten plaatje. Overigens willen we ook nog een dakkapel plaatsen. De plaatsing hiervan en het dak isoleren willen we graag efficiënt op elkaar laten aansluiten.

Veredelde dakkapel / dakopbouw realiseren op de aanbouw

Wij willen graag een veredelde dakkapel / dakopbouw op onze aanbouw met plat dak laten plaatsen. Het dak van de aanbouw is ongeveer 5 x 2,5 meter en de dakkapel zou denk ik ongeveer 4 x 2 moeten worden. De foto is een voorbeeld van wat we willen. De buren hebben ook zo een dakkapel, dus ik vermoed dat het dak sterk genoeg is. De vergunning zouden we graag laten regelen door de vakman. We willen een casco oplevering, waar buiten alles afgewerkt is en binnen werken we zelf af. Wel willen we graag de kosten voor stucwerk en elektra apart op de offerte vermeld hebben, als dat mogelijk is. De constructie willen we van hout of prefab. Graag de goedkoopste. De voorkeur gaat uit naar prefab. Tekeningen hebben we nog niet.

Vervangen kozijn en ramen slaapkamer

Ons kozijn van de dakkapel van de slaapkamer is in zeer slechte staat. Tocht en vocht slaat naar binnen. Wij hebben de woning onlangs gekocht en denken dat het noodzakelijk is deze op korte termijn te vervangen. Mogelijk dat een reparatie ook volstaat. Het is een houten kozijn van ongeveer 1,50 meter x 80 cm. Het kozijn moet er uitzien als de rest van de buurt. Is het mogelijk dat er iemand langs komt om de situatie te beoordelen en een offerte te maken?

Raamkozijnen vervangen

Wij willen graag onze 4 raamkozijnen boven vervangen door kunststof draai-kiep kozijnen met hr+ glas en het dakkapel vervangen en ook voorzien met Hr+ glas. Zitten nu houten kozijnen in met enkel glas. Voorkant kan er een steiger worden opgebouwd, aan de achterkant niet hier staat namelijk een serre.

Voorzijde dakkapel

Ik wil graag een casco, kunststof dakkapel aan de voorzijde van 6-7 mtr breed en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Dakkapel kunststof 4 meter kunststof

Wij willen een dakkapel casco 4 meter breed. Lessenaarsdak flauwe zijde (ongeveer 35 graden) kunststof met dubbelglas en ventilatierooster, 2 openslaande ramen.