Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Eindhoven of directe omgeving.

3287 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel plaatsen, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, dakkapel, zijkanten dakkapel vervangen, zijkanten dakkapel vervangen door Trespa, dakkappel bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Eindhoven:

Dakkappel bekleden

Ik zou graag een offerte willen van het bekleden van mijn dakkapel (2 x 1,5 meter). Ik weet nog niet waar ik het mee wil laten bekleden, daar wil ik advies over.

Kunststof dakkapel (5 meter breed) aan achterzijde 2-onder-1 kap woning

Op 31 juli 2020 krijg ik de sleutel van onze 2-onder-1 kap woning uit 1992. Ik wil graag daarna zo spoedig mogelijk aan de achterzijde een kunststof dakkapel van 5 meter breed met aan weerszijden 2 draai-kiep-ramen en vast raam in het midden. Later wil ik eventueel nog een rolluik laten monteren dus hier moet qua constructie van de dakkapel rekening mee worden gehouden. Overgang van dakkapel naar bestaande dak moet zowel buiten als binnen netjes afgewerkt worden.

Dakkapel (voorzijde) en kleine badkamer op zolder

Hallo,ik wil graag de zolder renoveren van onze net aangekochte 2-onder-1 kap woning. Wij krijgen 04 augustus 2020 de sleutel en zouden dan ook graag meteen willen starten met de verbouwing. Wij willen een dakkapel (houtlook) aan de voorzijde zoals bij de buren reeds het geval is. (zie foto) van dezelfde afmetingen. Tevens op zolder het aanleggen van een kleine Badkamer (douche en wasbak). Tevens wat extra elektra punten en een aansluiting/afvoer voor wasmachine & droger. Ik kan volgens mij maar één document meesturen, maar ik heb ook een plattegrond vd verdieping. Het is in Eindhoven.

Dakkapellen renoveren (2 stuks) en bitumen vervangen (geschat 30m2)

De 2 dakkapellen van ons huis hebben achterstallig onderhoud, ze moeten opnieuw geverfd worden en waarschijnlijk moet het dak vervangen (er is vroeger lekkage geweest en is verholpen, maar ik laat graag iemand hier naar kijken). Dit is op 2 hoog, en er liggen zonnepanelen op 1 van de 2 dakkapellen. Beide dakkapellen schat ik van een breedte van ongeveer 2/2.50 m en een diepte van ongeveer 1,5 m. Het verven is vrij weinig, maar de dakkapellen zijn lastig te bereiken. Daarnaast is er op 1 hoog een ~30m2 aan bitumen wat vervangen moet worden/ nieuwe laag, daar hebben wij enigszins lekkage. makkelijkst is om bitumen te gebruiken.

Dakkapel voorzijde

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een casco dakkapel. Ik heb geen haast dus prioriteit is zo laag mogelijke kosten. Het gaat om de voorkant op het dak. Afmeting is 2.50 m en hoogte is zo rond de 1.65 m.

dakkapel achterkant (vergunningsvrij)

Ik wil graag een kunststof dakkapel van 4500 mm breed en 1750 mm hoog. Dakhelling tussen 30 en 35 graden, 3 x draaikiep, 2 x vast glas en 1 x dicht stuk. 1 ventilatierooster, geen afvoer van materiaal, binnenafwerking optioneel, gelieve dit apart te specificeren. Ik verwacht de sleutel van de woning over ongeveer 1 maand. Zit momenteel een dakraampje in.

Dakkapel achter

Wij willen een dakkapel van 4,5 meter breed. Met platdak en 2 kantel kiep ramen. Op dit moment is er al een dakappel van ongeveer 3 meter, deze zal weg moeten worden gehaald. Het komt terrecht op een schuin dak. Omdat wij een groot deel van deze verbouwing vergoed kunnen krijgen wil ik graag een offerte voor een casco oplevering en een complette oplevering. Prefab mag, of houten skelet.

dakkapel

Wij willen aan de achterzijde van onze huis een dakkapel van circa 6 meter. Er zal een gat moeten worden gemaakt voor dit kapel, er hoeft geen glas in, dat doe ik zelf. Het gaat om een zadeldak.

Drie dakkapelllen plaatsen

I have a house in Eindhoven, where I need 3 dakkapel. Please measure and order and install by August 2nd week. Possible?

Boeiboorden en zijwangen van de dakkapel vervangen

Wij willen graag 9 meter boeiboorden op onze carport en de zijwand en boeiboord van de dakkapel laten vervangen door Trespa in kleurnummer RAL 5011. Wij laten het werk hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Kunststof beplating op de dakkapel monteren

Ik wil de beplating van de dakkapellen graag door kunststof vervangen. We hebben nu hout op de dakkapellen. De dakkapellen zijn 2 meter breed en de hoogte is ongeveer 1.50 meter. Ik heb twee kapellen. Het gaat om de zijkanten, de daken en een plank boven de raampartij.

Dakkapel met plat dak laten plaatsen

Dakkapel van 5 meter breed met een plat dak laten plaatsen.

Dakkapel en dakrand bekleden met Trespa

Dakkapel bekleden met Trespa en dakrand voorzien van Trespa. Dakkapel is 4 meter breed - Trespa op dakrand (vrijstaand huis).

Dakkapel reinigen

Graag hebben wij een prijsindicatie voor het reinigen van een dakkapel, afmeting circa 5 meter breed. Dit zou dan jaarlijks plaats moeten gaan vinden.

Dakkapel renoveren

In een 2-raams dakkapel wil ik nieuwe kozijnen laten plaatsen inclusief het afwerken met nieuwe kunststofplaten. De dakkapel staat op een schuin dak op de tweede verdieping. Indien mogelijk zijn de werkzaamheden uit te breiden met het schoonmaken van de dakpannen en impregneren. Het grote dak is ongeveer 6 meter breed en 5 meter hoog en het kleine dak ongeveer 6 meter breed en 3 meter hoog. Er is een foto beschikbaar.

Dakkapel(len) plaatsen

Ik wil een dakkapel laten plaatsen. We hebben 2 kleine zolderkamers en willen of 2 dakkapellen, 1 van 2 meter en 1 van 3 meter, of 1 grote over de gehele breedte van 5 meter. De dakkapel dient door de vakman geleverd te worden en ook de binnenzijde dient afgewerkt te worden.

Renovatie dakkapel

Graag de dakkapel renoveren (schuren en verven) en het glas vervangen

Dakkapel renoveren

Er is reeds een dakkapel aanwezig. Echter deze moet worden vervangen, het skelet is rot. Ik heb reeds het kozijn. Ben op zoek naar een bedrijf die dit voor me kan plaatsen. De opdracht moet uitgevoerd worden in Neerpelt (België), net over de grens bij Eindhoven. Het kozijn is ongeveer 1 bij 1 meter groot. Rondom het kozijn zijn er ook gedeeltes die vervangen moeten worden. Graag ontvangen wij hier een advies voor.

Lekkage dakkapel verhelpen

Ik heb een lekkage aan mijn dakkapel bij hevige regen. Zijkant dakkapel rottend en regenwater binnen ook door schouwmuur want in kamer ook zichtbaar..... Huis is ongeveer 20 jaar oud.

Dakkapel

Plaatsing dakkapel van ongeveer 3/3 1/2 meter en eventueel vaste trap naar zolder.

Zolderkamer verbouwen en dakkapel plaatsen

Van 2 kleine zolderkamers van 3x3m 1 kamer maken (muur uitbreken) en over de volle lengte (4 à 5 meter?) dakkapel plaatsen (moet waarschijnlijk over het huis worden getild).

Plaatsen dakkapel

Plaatsen dakkapel aan de achterzijde van de woning volgens tekening. 4,80 meter breed. Gaat dus om levering en plaatsing.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel op de 1e verdieping. Breedte op ongeveer 4,7 tot 5.5 meter. Kozijn moet kunstof en met dubbel glas. Ik wil ook een rolluik hebben. De dakkapel zal liggen over twee kamers. In een van de kamers (met een totale breedte van 5,4 m, kunstof frame), is er reeds een dakkapel met een breedte van 2.4m. Ik kan u de fotos sturen indien nodig.

Dakkappel opnieuw betimmeren

De houten zijkanten en voorzijde van het dakkapel zijn rot en moeten worden vervangen. Dakkapel is ongeveer 1,5 meter hoog, 1,5 meter diep en 2.5 meter lang, waarvan 1 meter betimmerd moet worden. Mogelijk is trespa-platen ook een oplossing.

In een nieuwbouwwoning welke naar ...

In een nieuwbouwwoning welke naar verwachting in januari 2011 opgeleverd zal worden zouden wij graag een dakkapel plaatsen. Het gaat om een nieuwbouwwoning in het project Berckelbosch (www.berckelbosch.nl). Het zou gaan om een dakkapel breed 3340mm.