Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Eindhoven of directe omgeving.

3280 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapellen laten plaatsen, dakkapel achter, dakkapel achterzijde 3de verdieping, een dakkapel plaatsen aan de achterkant van een tussenwoning, prefab dakkapel realiseren, dakkapel verbreden, dakkapel plaatsen, dakkapel bekleden en ramen bovenverdieping vervangen, dakkapel in klapdak, boeidelen en lood dakkapel tweede verdieping opknappen, dakkapellen reinigen en status controleren van bekleding en waterafvoer, lekkage dakkapel opsporen en verhelpen, dakkapellen reinigen, reparatie dakkapel na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Eindhoven:

Dakkapel achter

Wij willen een dakkapel van 4,5 meter breed. Met platdak en 2 kantel kiep ramen. Op dit moment is er al een dakappel van ongeveer 3 meter, deze zal weg moeten worden gehaald. Het komt terrecht op een schuin dak. Omdat wij een groot deel van deze verbouwing vergoed kunnen krijgen wil ik graag een offerte voor een casco oplevering en een complette oplevering. Prefab mag, of houten skelet.

dakkapel

Wij willen aan de achterzijde van onze huis een dakkapel van circa 6 meter. Er zal een gat moeten worden gemaakt voor dit kapel, er hoeft geen glas in, dat doe ik zelf. Het gaat om een zadeldak.

Drie dakkapelllen plaatsen

I have a house in Eindhoven, where I need 3 dakkapel. Please measure and order and install by August 2nd week. Possible?

Boeiboorden en zijwangen van de dakkapel vervangen

Wij willen graag 9 meter boeiboorden op onze carport en de zijwand en boeiboord van de dakkapel laten vervangen door Trespa in kleurnummer RAL 5011. Wij laten het werk hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Kunststof beplating op de dakkapel monteren

Ik wil de beplating van de dakkapellen graag door kunststof vervangen. We hebben nu hout op de dakkapellen. De dakkapellen zijn 2 meter breed en de hoogte is ongeveer 1.50 meter. Ik heb twee kapellen. Het gaat om de zijkanten, de daken en een plank boven de raampartij.

Dakkapel met plat dak laten plaatsen

Dakkapel van 5 meter breed met een plat dak laten plaatsen.

Dakkapel en dakrand bekleden met Trespa

Dakkapel bekleden met Trespa en dakrand voorzien van Trespa. Dakkapel is 4 meter breed - Trespa op dakrand (vrijstaand huis).

Dakkapel reinigen

Graag hebben wij een prijsindicatie voor het reinigen van een dakkapel, afmeting circa 5 meter breed. Dit zou dan jaarlijks plaats moeten gaan vinden.

Dakkapel renoveren

In een 2-raams dakkapel wil ik nieuwe kozijnen laten plaatsen inclusief het afwerken met nieuwe kunststofplaten. De dakkapel staat op een schuin dak op de tweede verdieping. Indien mogelijk zijn de werkzaamheden uit te breiden met het schoonmaken van de dakpannen en impregneren. Het grote dak is ongeveer 6 meter breed en 5 meter hoog en het kleine dak ongeveer 6 meter breed en 3 meter hoog. Er is een foto beschikbaar.

Dakkapel(len) plaatsen

Ik wil een dakkapel laten plaatsen. We hebben 2 kleine zolderkamers en willen of 2 dakkapellen, 1 van 2 meter en 1 van 3 meter, of 1 grote over de gehele breedte van 5 meter. De dakkapel dient door de vakman geleverd te worden en ook de binnenzijde dient afgewerkt te worden.

Renovatie dakkapel

Graag de dakkapel renoveren (schuren en verven) en het glas vervangen

Dakkapel renoveren

Er is reeds een dakkapel aanwezig. Echter deze moet worden vervangen, het skelet is rot. Ik heb reeds het kozijn. Ben op zoek naar een bedrijf die dit voor me kan plaatsen. De opdracht moet uitgevoerd worden in Neerpelt (België), net over de grens bij Eindhoven. Het kozijn is ongeveer 1 bij 1 meter groot. Rondom het kozijn zijn er ook gedeeltes die vervangen moeten worden. Graag ontvangen wij hier een advies voor.

Lekkage dakkapel verhelpen

Ik heb een lekkage aan mijn dakkapel bij hevige regen. Zijkant dakkapel rottend en regenwater binnen ook door schouwmuur want in kamer ook zichtbaar..... Huis is ongeveer 20 jaar oud.

Dakkapel

Plaatsing dakkapel van ongeveer 3/3 1/2 meter en eventueel vaste trap naar zolder.

Zolderkamer verbouwen en dakkapel plaatsen

Van 2 kleine zolderkamers van 3x3m 1 kamer maken (muur uitbreken) en over de volle lengte (4 à 5 meter?) dakkapel plaatsen (moet waarschijnlijk over het huis worden getild).

Plaatsen dakkapel

Plaatsen dakkapel aan de achterzijde van de woning volgens tekening. 4,80 meter breed. Gaat dus om levering en plaatsing.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel op de 1e verdieping. Breedte op ongeveer 4,7 tot 5.5 meter. Kozijn moet kunstof en met dubbel glas. Ik wil ook een rolluik hebben. De dakkapel zal liggen over twee kamers. In een van de kamers (met een totale breedte van 5,4 m, kunstof frame), is er reeds een dakkapel met een breedte van 2.4m. Ik kan u de fotos sturen indien nodig.

Dakkappel opnieuw betimmeren

De houten zijkanten en voorzijde van het dakkapel zijn rot en moeten worden vervangen. Dakkapel is ongeveer 1,5 meter hoog, 1,5 meter diep en 2.5 meter lang, waarvan 1 meter betimmerd moet worden. Mogelijk is trespa-platen ook een oplossing.

In een nieuwbouwwoning welke naar ...

In een nieuwbouwwoning welke naar verwachting in januari 2011 opgeleverd zal worden zouden wij graag een dakkapel plaatsen. Het gaat om een nieuwbouwwoning in het project Berckelbosch (www.berckelbosch.nl). Het zou gaan om een dakkapel breed 3340mm.

Huidige dakkapel ( ongeveer 2,5 meter ...

Huidige dakkapel ( ongeveer 2,5 meter breed) moet vervangen/gerenoveerd worden. Graag komen kijken om te bekijken wat er moet gebeuren.

Dakkappel 3e verdieping. Advies over ...

Dakkappel 3e verdieping. Advies over maten en materialen en bouw. Schuin pannendak.

Wij hebben een garagebedrijf, voor de ...

Wij hebben een garagebedrijf, voor de APK eisen, moet het bestaande dak ongeveer 1 meter 20 omhoog. Hierbij dachten wij aan een soort dakkapel van aan 2 kanten met plexiglas. Dit moet gebeuren onder de brug, dus niet heel het pand.

Let op !! Het gaat hier om het ...

Let op !! Het gaat hier om het vervangen/plaatsen van 3 DAKRAMEN. afmetingen; 1) 1040 x 1420 2) 740 x 1420 3) 1020 x 1390

Vanaf half mei willen wij starten met de ...

Vanaf half mei willen wij starten met de verbouwingswerkzaamheden op de 2e etage van onze woning in Het Witte Dorp. Dit betreft het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van de woning. De dakkapel moet in verband met de toekenning van Rijksmonument aan Het Witte Dorp exact gelijk zijn aan de dakkapellen van de naast ons gelegen woningen. Het liefst tussen half mei en half juni 2009. Project kan eventueel gecombineerd worden met Project 92464

Uitbreiden van reeds bestaande dakkappel ...

Uitbreiden van reeds bestaande dakkappel (zit aan buren vast) met ca. 3-4 meter dakkappel. Liefst zoveel mogelijk houten dakkappel.