Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor puntdak op garage:

Puntdak op garage

Opbouwen van een puntdak op een bestaande garage met platdak. Lengte van plusminus 9 m. Breedte beginnend van 3 meter aflopen naar zo'n 1 meter. De garage zit geschakeld aan het huis. Aan de zijde van 3 meten wordt een dakkapel gewenst. Het dak garage moet bereikbaar worden gemaakt vanuit de woonkamer dmv een vaste trap. Vergunning niet bekend.
Onze klant uit Drunen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor puntdak op garage uit heel Nederland:

Garage bouwen inclusief fundering

Graag willen wij een kosten inschatting voor het bouwen van een vrijstaande stenen garage. De afmetingen zijn 6 x 4 met een Puntdak met dakpannen (nokhoogte 4m), plafondhoogte 2,2m. Aan de rechter zijde van de garage graag een loopdeur ca 93cm breed en een raam van 1x1,5 m. Als garagedeur een Sectionaal kanteldeur 2750x2125 (hormann lpu42) evt elektrisch. De garage casco opgeleverd worden gladde betonvloer/fundering en een gemetselde buitenkant in roodbruine steen. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Op dit moment is het een oprit van 5.5 meter breed, het laatste stuk willen wij dit realiseren.

Garage verhogen

Ik wil graag de garage 9x3,5m verhogen. Het dakleer is op en het lijkt me een mooi moment om het dak op te hogen met 2m. Is dit mogelijk de buitenmuren staan op de erfgrens en andere kant aan het huis vast. Puntdak zal ivm de goten waarschijnlijk dan lastig worden.

Garage vergroten en een puntdak erop

Wij willen de garage vergroten van 3x6 naar 5 x 9 en hier bovenop een puntdak realiseren. Zie plantekening.

Bouwen compleet nieuwbouwhuis

Hallo, we zijn ons aan het oriënteren op kavels om daar een huis op te laten bouwen. We zouden graag een grove prijsindicatie willen voor een woning met een hoofdgebouw van ongeveer 8,5m x 13,0m met daaraan vast een geïsoleerde garage /berging van 3,5 m x 11 m (Achterste gedeelte van het bijgebouw 7m breed als uitbouw aan het hoofdgebouw. Vanaf de 2e bouwlaag een puntdak (Zowel op het hoofdgebouw als bijgebouw, met doorgang van hoofdgebouw naar het bijgebouw). Graag een prijsindicatie voor de Casco Woning, en compleet afgebouwd inclusief vloerverwarming op begane grond en verdieping en warmtepomp. Afwerkingsniveau normaal, beter of luxe. Afhankelijk van de prijsindicatie kunnen we een betere inschatting maken welke kavels we zouden kunnen betalen voor deze woning Alvast bedankt.Met vriendelijke groet

Het laten maken van een vrijstaande woning op een kavel

Ik zoek een aannemer die voor mij een vrijstaande woning kan realiseren. Ik heb recentelijk een toezegging gekregen om op een perceel een woning te laten ontwikkelen. Ik zoek nu een aannemer die een woning van 6 bij 11 meter kan bouwen. Dit moet een woning zijn met begane grond, eerste en tweede verdieping. De woning moet een puntdak hebben. Wat betreft het soort oplevering bespreek ik graag de verschillende mogelijkheden met de aannemer. Daarnaast moet er een garage en bijwoning gemaakt worden op het perceel. De bijwoning om te verhuren en de garage voor eigen gebruik.

Puntdak op garage

Wij willen een pannen gedekt puntdak op de garage/ bijkeuken. Lengte 11 meter, voorzijde 3 meter, achter 5 meter. Aan de voorzijde valt het dak in het hoofddak. Geen verbinding met woning, gewoon vliering boven garage. Het doel is het als berging te gebruiken. Constructie moet sterk genoeg zijn om zonnepanelen te dragen. Het is een gewoon woonhuis, waarvan de garage een platdak heeft.

Nieuwe woning bouwen

Ik wil graag een 2 onder 1 kap woning van 6,5 x 11,5 m per woning bouwen. De voorkeur is rechte muren op de eerste etage. Op de tweede etage een puntdak. Offerte voor casco en compleet. Indien mogelijk prefab. begane grond: bijkeuken van 2 bij 2,80 kantoor van 2 bij 2,80 hal met trapopgang plus toilet 3,30 bij 2,80 1e verdieping : hal 3,30 bij 2,80 grote slaapkamer 4 bij 6,5 2 slaapkamer van 4 bij 3,25 vlizotrap richting zolder. tegenover trapopgang badkamer 3,5 garage 3,5 bij 6.

Opbouw puntdak op enkelsteens garage

Wij willen een opbouw op de garage 5 x 5 (enkelsteens) met een doorgang op de eerste verdieping (reeds voorbereid). Geen sanitair, alleen cv en elektra. zie foto voor het idee. Bevindt mij in een oriënterende fase en laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.

Puntdak op garage maken

Prijsopvraag voor aanvang verbouwing: Ik wil graag op mijn garage van 6 bij 7,60 meter een puntdak (laten) zetten. De nok dient over de lengte van 7,60 door het midden van de 6 te lopen. Aan 3 zijden een bakstenen muur van 2,15 aanwezig. Vierde zijde zal een metalen H-balk of houten balk worden, ondersteund door poten. Aan 3 zijden vrijstaand. De 4e (6 meter) zijde aangrenzend aan garage buren welke plat dak zal blijven.

Bouwen vrijstaande woning

Momenteel hebben wij een optie op een kavel van 565 m2. We willen er een jaren 30 huis met een puntdak (nok gericht naar de straatkant, voorkant en zijkant erker) en een bepaalde kleur bakstenen. Het hoofdgebouw word 7 bij 12 meter, met een eerste verdieping en een garage van 6 bij 8 meter. Het moet casco opgeleverd worden zonder elektra, stucwerk, maar er moet wel een fundering in komen, alleen weet ik nog niet wat voor soort fundering het moet zijn. Ik heb nog geen vergunning, en ook geen bouwtekening, alleen een schets. Verder wil ik dat het huis 4 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, en 1 keuken (1 garage, moet minimaal 1 auto in passen, en een bijkeuken) krijgt.