Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel monteren:

Dakkapel monteren

Mijn man is timmerman en wil in eigen beheer een dakkapel gaan plaatsen van 4 meter. Door de afmeting daarvan is hierbij echt een extra hand van een timmerman nodig. We zoeken daarom een timmerman die 2 dagen tijd heeft om hieraan mee te werken. Er wordt van binnen naar buiten gewerkt. We willen de klus voor de winter af hebben. We horen graag wat de kosten hiervoor zijn.
Onze klant uit Diessen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel monteren uit heel Nederland:

Zonnepanelen verwijderen en opnieuw monteren

Wij zijn van plan om op 31 oktober een dakkapel te laten plaatsen op de zolder (twee-onder-een-kap). Hiervoor is het nodig 3 zonnepanelen hoger op het dak te plaatsen. Zouden jullie de volgende werkzaamheden voor ons uit kunnen voeren? · Tijdelijk verwijderen van de zonnepanelen (voor 31 oktober) · Herplaatsen zonnepanelen, hoger op het dak/ boven de dakkapel (na 31 oktober) Ook reacties zijn welkom die alleen de zonnepanelen kunnen verwijderen, deze stap is essentieel. Het terugplaatsen is een tweede.

Dakhelling aanpassen, dak verhogen en dakkapel monteren

Ons huidige dak heeft slechts een dakhelling van 30% en nokhoogte van 1.80 meter. Breedte van het dak is 10 meter, diepte 7 meter. We willen het volgende: - hellingshoek verhogen; - nok verhogen; - grote dakkapel erin; - nieuwe dakpannen; - vlizotrap door vaste trap vervangen (nieuwe doorbraak in betonnen zoldervloer noodzakelijk). De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Inzethorren en plissehordeur inmeten en monteren

Ik wil in mijn woning graag 3 horren en 1 plisséhordeur laten inmeten en monteren. Het gaat om een hordeur voor de achterdeur en een hor voor een raam in de woonkamer. Verder heb ik in mijn dakkapel 2 ramen waar ik horren voor wil laten monteren. Ik laat graag even bekijken wat voor soort horren er hier passen. Ik kan de horren na het inmeten eventueel zelf kopen bij Gamma. Ik ontvang graag uw offerte.

Raamhorren monteren

Graag wil ik 3 raamhorren op de eerste verdieping plaatsen. Ze zijn reeds aangeschaft, ze moeten alleen nog op maat gemaakt worden. Monteren voor de ramen van een dakkapel. De dakkapel heeft houten kozijnen.

Dakkapel met pannendak en elektrische rolluiken plaatsen

Wij hebben op de 1e verdieping van onze vrijstaande woning momenteel een dakraam en willen op die plek graag een dakkapel laten plaatsen. Het gaat om een dakkapel van ongeveer 4 meter lang met meranti kozijnen en 3x een draai-kiepraam. Ook willen we elektrische rolluiken laten monteren. We willen er een pannendak op, de dakpannen zijn hiervoor al aanwezig. Wij maken graag een afspraak om de klus hier te beoordelen en in te meten en ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Openslaande deuren in huis monteren

Offerte voor combinatieklus of een onderdeel: Standaard jaren 70 hoekwoning . Openslaande deuren naar tuin (inclusief materiaal), keukendeur dichtmaken en voorzien van raam (raam wat nu boven aanrecht zit vervangen voor 1 groot rechthoekig raam tot aan designradiator). Zie grove schets in bijlage. ************************************* En mochten de volgende klussen ook kunnen worden opgepakt, dan graag gecombineerde offerte. Gevel moet gereinigd en opnieuw gevoegd worden (voor-, zij-, en achterkant). Aan voorkant en achterkant een barst in de voegen van hoek dak naar hoek kozijn (zie bijlage). Huis heeft BG, 1e en 2e verdieping. Breed ca. 5. 93, diep ca. 7,51. Daarnaast moeten de zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren vervangen worden en de houten lijst gerepareerd /vervangen worden (zie bijlage). - Controleren lateien op doorbuigen en roestvorming - Loodwerk aanbrengen over uitstekend lateien - Houtwerk goot schilderen - Ventilatieroosters kruipruimte voor & achter - Aansluiting realiseren voor wasmachine & droger op 2e. - Ondersteuningsconstructie dakkapel moet worden verbeterd - Herstellen dakbeschot

Horren monteren op houten kozijn

Graag laat ik drie schuif horren monteren. De ramen zijn 56 bij 116 cm. Deze horren heb ik reeds aangeschaft en in huis, maar ze moeten nog wel op maat worden gemaakt, worden gemonteerd en afgesteld. Het gaat om 3 horren op de eerste verdieping voor een dakkapel. De woning heeft houten kozijnen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Airco installeren en monteren op zolder

Ik wil graag een offerte opvragen voor het monteren en installeren van een airco op zolder. Er staat op dit moment nog geen airco. Er zullen dan ook gaten moeten worden gemaakt in het dak. Wij hebben een schuin dak met dakpannen en een dakkapel met dakleer. De buitenunit mag op het bestaande dakkapel geïnstalleerd worden en de binnenunit in de slaapkamer op zolder. De airco dient nog aangeschaft te worden bij de Gamma. Graag ontvangen wij een offerte van een gecertificeerd bedrijf.

Airco's installeren

Wij hebben 3 split units airco's gekocht merk Daikin en Mitsubishi en we kunnen ze zelf niet monteren. Een komt in de garage, een in de slaapkamer, een in een slaapkamer op zolder (dakkapel). De afstand tussen de units in de garage wordt 7 meter, de slaapkamer op de eerste verdieping heeft een balkon. Kan de installateur ze komen plaatsen. Hoeveel kost het per airco of voor alle drie?

Split airco systeem in de woning plaatsen

Ik wil voor mijn huidige woning twee single split units Airco's Tristar BT12000 laten monteren. 1 unit voor de slaapkamer op de tweede verdieping. Daar is de vorige single split airco al uit verwijderd. De buiten unit kan op het platte dak van de dakkapel geplaatst worden. De tweede unit komt in een ruimte (voormalige garage). Deze tweede ruimte heeft een eensteensmuur, is geïsoleerd en heeft een plat dak. In overleg met de vakman wat de beste optie is voor het plaatsen van de tweede buiten unit.