Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor houten dakkapel plaatsen en isoleren dak:

Houten dakkapel plaatsen en isoleren dak

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van een standaard klassieke houten (250 cm) dakkapel en het isoleren van het resterende dak oppervlak (16m2 (minus dakkapel).
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten dakkapel plaatsen en isoleren dak uit heel Nederland:

Nieuw dakkapel plaatsen en isolatie onder het dak plaatsen

Ik wil graag nieuwe houten dakkapel laten plaatsen van 6 meter. Graag inclusief ramen en isolatie. Daarnaast graag het hele dak isoleren. Daarvoor moeten de dakpannen die er nu liggen af worden gehaald. Daarna kan de isolatie aan worden aangebracht. Dezelfde dakpannen kunnen er weer op worden geplaatst. Het gaat in totaal om 50 m2. Het gaat om een hellend dak.

Realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap

Wij willen een dakkapel plaatsen van 1.20 m op het dak van ons huurhuis. Daarnaast een trap plaatsen en flizotrap verwijderen en goede dichte trap naar zolder realiseren. Dit is een houten vloer/plafond waar een nieuw gat in moet komen. De dakkapel moet aan de achterzijde van de woning komen.

Vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak

We zouden graag nieuwe ramen in onze nokverhoging willen plaatsen. Er zijn nu 5 ramen aanwezig, waarvan 3 draairamen. We zouden daar graag 3 of 4 kleinere ramen van willen maken i.v.m. de warmte en meer isolatie. Deze staat namelijk pal op het zuiden. De houten kozijnen graag vervangen voor kunststof kozijnen. Graag ook HR++ glas in de nieuwe ramen plaatsen. Tot slot horen we graag wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot extra isolatie. Het gaat om de achterkant van het huis, hier is ruimte om een stijger neer te zetten. Het dak is verder in goede staat en hoeft niet vervangen te worden.

Dakdoorvoer afvoerslang mobiele airco realiseren

Ik wil graag een dakdoorvoer laten maken in een schuinpannen dak voor de slang van een mobiele airco. Inclusief de juiste materialen (pan met pijpje) etc. Het pijpje komt naast een dakkapel en aan de binnenzijde in een kastje naast de knieschotten

Metalen kozijn zolder vervangen door houten kozijn

Ivm kou: metalen kozijn vervangen door houten kozijn. Graag 3 prijzen: 1. alleen kozijn vervangen door houten kozijn, zonder glas. 2. kozijn vervangen door houten kozijn incl HR++ glas. 3. evt andere opties? Datum wanneer oplevering. Kozijn is nu ca 1.50 m breed en 60 cm hoog. Oude dakkapel uit de jaren 50.

Houten kozijnen dakkapel vervangen

De houten kozijnen en ramen van onze dakkapel moeten worden vervangen. Het gaat om 4 kozijnen, en de nieuwe kozijnen moeten ook van hout zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Dakopbouw zolderverdieping

Wij staan aan het begin van het traject om een dakopbouw voor onze zolder te laten maken voor ons huis aan . Dit gaat niet om een standaard dakkapel, maar om een opbouw waarbij het bestaande schuine dak van onze zolder opgehoogd wordt tot een plat dak zodat er een volwaardige etage van 25m2 ontstaat. De voorgevel moet hiertoe ook een beetje worden opgehoogd zoals te zien is op de foto. Ook moet er een vaste trap geplaatst worden naar de zolder. Voorkeur voor een casco oplevering en een houten constructie.

Dakkapellen schilderen

Het schilderen van houten 2 dakkapellen en de houten daklijst van de voorgevel. De dakkappellen hebben nieuwe boeidelen, 1 dakkapel heeft ook nieuwe kozijnen. De andere dakkapel heeft hele oude kozijnen waar wel wat herstelwerk nodig is, zie foto. Naast de offerte ben ik ook benieuwd op wat voor termijn dit werk gedaan kan worden. Bij voorkeur op zeer korte termijn. Sikkens Bentheimer Geel zit op alle kozijnen.

Woning renovatie

Beste, Wij hebben net een nieuw huis gekocht, oplevering is 5/6. We zouden graag wat zaken willen verbouwen: - Keuken, slopen, afvoeren en een nieuwe erin - nieuwe tegels toilet - Badkamer van 2 bij 1,5 ombouwen tot toilet - Kleine slaapkamer van 2,5 bij 2,5 ombouwen tot badkamer - Vloeren / tapijt vervangen. Beneden, 35 m2 van houten vloer naar visgraat. 1e en 2e verdieping naar tapijt is 37 en 40 m2. - Verfen / Stucen totaal 240 m2 - Dakkapel voor / achter voor 2,5 m en achter 4,5 m en nog wat kleine zaken. Graag kom ik met jullie in contact om te zien of we dit project samen kunnen uitvoeren.

Houten boeidelen vervangen

Wij willen de multiplex boeidelen van ons gehele huis incl. dakkapel laten vervangen door keraliet. Dat is totaal ca. 70 meter.

Partners

Partners van Casius