Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapellen plaatsen:

Dakkapellen plaatsen

Ik wil 1 of 2 complete dakkapellen plaatsen, 1 van 6 meter, en ik weet nog niet zeker of ik een 2e wil, dus dat wil ik nog met u bespreken als u langs komt.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapellen plaatsen uit heel Nederland:

3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen

Ik wil mij zolder in 3 kamers met 3 aparte deuren laten opdelen met tussenwanden die geïsoleerd moeten worden en ook wil ik een vliering erboven laten maken(om spullen op te kunnen bergen). De hoogte tot de nok is 4 meter 70. Breedte is 7 meter 40 van de zolder Lengte is 5 meter 25. Er worden 2 dakkapellen van 420 bij 150 geplaatst die nog afgetimmerd moeten worden de knieschotten indien die verwijderd kunnen worden verwijderen en kastjes met schuifdeuren daarvoor in de plaats indien de knieschotjes niet verplaats kunnen worden netjes afwerken en opbergruimte maken met schuifdeuren. 3 lichtpunten voor iedere kamer en een trap naar de vliering. Bij voorkeur gelieve contact op te nemen via mijn e-mail.

2 dakkapellen plaatsen

Wij willen op een tussenwoning met schuin dak 2 kunststof dakkapellen (+/- 5 m breed en +/- 3 meter breed) plaatsen met hoge isolatiewaarde (Rc 7 of meer en U waarde < 1) en triple glas, openslaande ramen van het klap/kiep type, met horren en mogelijk met ingebouwde luxaflex en het geheel met ventilatie. Er staan nu dakkapellen, maar kleiner.

Dakopbouw

Wij hebben momenteel aan de achterzijde van ons platte dak een bestaande dakopbouw (rechte achtergevel t/m 2e verdieping). Deze is echter oud en heeft nog enkel glas. Graag advies van de Aannemer om deze opbouw; A. Te slopen en nieuwe (grotere) opbouw terug plaatsen B. Te renoveren en aan te passen en uit te breiden mogelijk tot aan de voorgevel met voor - en achter dakkapellen dus dak met schuine kanten voor - en achter.

Extra lange dakkapel van 11 meter

Wij willen een dakkapel plaatsen over de hele lengte van ons dak. De nokpannen staan dwars ten opzichte van de voorgevel en de nok zelf zit ook niet in het midden Als je naar de voorgevel kijkt komt de dakkapel dwars te staan op de linkerzijde van het ongelijk verdeelde dak. Het zou dan gaan om een dakkapel van 11 meter lang met draai-kiepramen. De dakkapel zelf zou circa 1,50 meter hoog moeten zijn. Wij denken aan een kunststof dakkapel maar weet niet of dat met deze lengtemaat kan. Graag advies(eventueel alternatief) van de vakman. Wellicht uit 2 stukken op het dak samen te voegen of 2 afzonderlijke dakkapellen naast elkaar ? Of geen kunststof ? Vergunning nog niet aangevraagd.

Twee dakkapellen plaatsen

Wil graag 2 prefab dakkapellen van 6 meter lang. Liefste onderhoudsvrij, zitten aan kunststof te denken . Ben zelf bezig met de vergunning.

Nokverhoging plaatsen

Er zijn reeds 2 dakkapellen geplaatst. Is een kunststof nok verhoging mogelijk? 2 extra kamers erbij Is een gehele verhoging mogelijk? 3 extra kamers erbij. Compleet/casco is in overleg, en er is een vergunning voor nodig. Deze moet ik nog aanvragen. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Dakopbouw plaatsen

Wij willen op de 1e verdieping (plat dak) van ons huis uit circa 1911 een opbouw van circa 10,00 meter x 5,00 meter met aan voor- en achterzijde schuin dak en in het midden plat. Tevens wasmachineaansluiting en een trapgat met vaste trap. Eventueel dakkapellen of dakramen aan voor- en achterzijde.

3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning

Op het schuine pannendak van onze 1e verdieping (voorzijde vrijstaande woning) willen wij 3 kunststof (onderhouds-arme) dakkapellen van elk 1 meter breed. Elk uitgevoerd met 1 draai-kiepraam. Het gaat om 3 ruimtes (2 slaapkamers en een badkamer) die wij elk een eigen dakkapel willen geven.

Interesse in 2 dakkapellen

Ik wil graag een scherpe prijs voor 2 casco dakkapellen voor de eerste verdieping en de zolder, mijn huiskamer is 5.15 breed en de slaapkamer is 2.43 hoog. Ik zou graag de maximale ruimte willen benutten qua hoogte en breedte. Wat zou mij dat eventueel gaan kosten als ik ze allebei tegelijk laat plaatsen en ik wil ze graag in kunststof?

2 dakkapellen plaatsen

dakkapel 1 Voorzijde (vergunningsplicht) 220 x 150 meter Kunststof (kozijnen wit de rest antraciet) 3 ramen waarvan 2 draaikiepramen. Optioneel elektrische rolluiken en raamhorren dakkapel 2 achterzijde 360 x 150 (geen vergunning nodig) Kunststof (kozijnen wit de rest antraciet) 4 ramen waarvan 2 draaikiepramen. Optioneel elektrische rolluiken en raam horren dagschuinte 39,2 beide kanten incl verwijderen sloopafval en verzorgen van de vergunning

Partners

Partners van Casius