Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel inspecteren:

Dakkapel inspecteren

De regenpijp en de dakkapel zitten los, er is iets mis met het loodwerk. Ik wil graag dat er een inspectie wordt gedaan van het materiaal en eventueel gerepareerd wordt. Het huis wordt in de verkoop gedaan dus willen we het zo spoedig mogelijk gedaan hebben.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel inspecteren uit heel Nederland:

Zinkwerk dakkapel herstellen

Graag wil ik mijn zinken stroken rondom de dakkapel aan de voorzijde van ons huis laten inspecteren. Graag hier ook een advies bij en een begroting om dit weer in optimale staat terug te brengen.

Dak inspecteren en deels vervangen

Ik zoek een dakdekker die het dak van mijn tussenwoning deels kan vervangen en inspecteren. Het gaat om een schuin dak met dakpannen, waarvan het dak van de dakkapel en het dakbeschot in ieder geval vervangen moet worden. Daarnaast liggen er oude dakpannen op het dak wat wellicht ook toe is aan vervanging. Het dat is ongeveer 60 m2 groot.

Dakisolatie aanbrengen

De woning is gebouwd in de jaren '70. Schuin dak voorzien van dakpannen. Bestaande dakpannen inspecteren, tevens dakbedekking van dakkapel inspecteren. Vervolgens dakisolatie aanbrengen. Het is een tussenwoning (van mijn zoon), ik weet niet precies de oppervlakte van het dak. Het dak bestaat uit 2 delen, een hoog en een laag deel.

Lekkage verhelpen en pannendak inspecteren

Ik heb lekkage op mijn zolderverdieping, bij de aansluiting van het dak van de dakkapel op het pannendak. Op de dakkapel ligt bitumen dakbedekking. Ik laat graag herstelwerk verzorgen. Ook wil ik dan het pannendak laten nakijken. Misschien zijn er dakpannen aan vervanging toe. Ik ontvang daarover graag uw advies en een prijsopgave.

Lekkage dakkapel noodreparatie aanbrengen

De dakkapel lekt (vochtplekken binnen). Volgend jaar ga ik mijn dak renoveren. Om die tijd tot renovatie te overbruggen wens ik een tijdelijke noodoplossing/reparatie met, indien nodig vloeibare dakbedekking. De dakkapel is 2 x 2 meter. Eventueel is ook de dakkapel aan de voorkant te inspecteren.

Lekkage aan dakkapel repareren en dak inspecteren

Daklekkage van dakkapel repareren en we willen weten of de rest van het schuine dak nog oké is en of de andere dakkapel nog oké is. Mogelijk volgt dan een offerte voor een gehele dakrenovatie. Het gebeurd voornamelijk bij bepaalde weersomstandigheden. Zou er iemand langs kunnen komen want ik weet niet precies hoe of wat. Alvast bedankt!

Diverse stucwerkzaamheden

Diverse stucwerkzaamheden in onze woning. - plafond afgewerkt met gyproc plafondplaten - dakkapel idem - woonkamer muren incl open haard. Graag strak afwerken met hoekprofielen Graag ontvang ik uw offerte liefst met globale prijsopgave per ruimte. Startdatum in overleg, u bent altijd welkom als u in de buurt bent om even te inspecteren voor een kloppende prijsopgave. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Lekkages aan dak opheffen en herstelwerk binnenzijde

Onze twee-onder-een-kapwoning uit 1969 heeft een slecht dakbeschot van spaanplaat. In de nok zitten diverse punten waar het bij een heftige regenbui lekt. Aan de achterkant van het dak zit over de hele breedte een dakkapel die op één plek ook lekt. Ik heb de oude isolatie en andere zaken gestript zodat goed te zien is wat de klus gaat inhouden: ik wil het pannendak laten inspecteren, lekkages laten opheffen en het dakbeschot laten vernieuwen. Optioneel is het aanbrengen van isolatie en afwerking van het dakbeschot. Daarbij moet ook elektra worden geplaatst. Hiervoor mag ook een aparte aanbieding worden gedaan. Graag zou ik met u een afspraak willen maken voor het maken van een vrijblijvende offerte. Ik hoor graag van u.

Dakpannen inspecteren en renoveren

Mijn dak heeft een aantal oudere dakpannen en niet alles sluit netjes aan en er zitten beschadigde exemplaren tussen. Het gaat om een schuin dak met aan beide kanten 31 x 18 dakpannen. Aan een zijde zit een dakkapel en daar gaan 20 x 8 pannen vanaf. Graag een offerte voor een inspectie en vervanging daar waar nodig.

Dakkapel inspecteren op lekkages

Ik wil mijn 10 jaar oude dakkapel laten controleren op lekkages en dergelijke. De dakkapel is van hout en ongeveer 2.5 meter breed.