Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor trespa aanbrengen op dakkapellen:

Trespa aanbrengen op dakkapellen

Ik wil graag dat er 2 dakkapellen met Trespa worden bekleedt. De afmetingen weet ik op dit moment niet, maar die ga ik nog opsturen.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trespa aanbrengen op dakkapellen uit heel Nederland:

Dakpannen vervangen en schoorsteen verwijderen

Het gaat om het vervangen van dakpannen en verwijderen van de schoorsteen. Hier moet als het kan een aansluiting op ventilatiekanaal blijven. Graag ook een opgaaf van kosten voor het aanbrengen van een plastic isolatielaag onder de pannenlatten. Het betreft een hoekwoning. De daklijst(? Lat aan zijkant huis onder de pannen) willen we ook graag vervangen voor trespa. Het gaat om een totaal oppervlak van 40 m2 omdat er een dakkapel geplaatst is. Wij hebben in totaal 3 etages.

Onderhoudsvrije boeidelen aanbrengen

Ik wil graag mijn boeidelen vervangen voor een onderhoudsvrij alternatief. Bijvoorbeeld Trespa. Let wel, er zit een serre aan het huis vast. Het gaat alleen om de boeidelen boven de serre (in puntvorm), ik denk bij elkaar zo'n 7 a 8 meter. Belangrijkste is dat het vervangende materiaal onderhoudsvrij is. werkzaamheden inclusief afvoeren van oude boeidelen.

EPDM aanbrengen op plat dak

Ik wil graag EPDM aanbrengen op mijn dak, isolatie van ongeveer 5 cm aanbrengen, de bitumen verwijderen en afvoeren en de boeidelen verwijderen. De boeidelen zijn 19 m2. Het dak is 10 x 4,5 meter. Het dak is goed bereikbaar en 2,5 meter hoog. Deze wil ik ook vervangen voor trespa van ongeveer 30 cm hoog.

Trespa boeiborden aanbrengen

Ik zou Trespa boeiborden willen laten aanbrengen aan de voorkant van onze vrijstaande woning. Het zal gaan om een lengte van ongeveer 10 meter. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Trespa aanbrengen op de boeidelen

Ik wil graag Trespa aanbrengen op de boeidelen aan de achterzijde van het huis plaatsen op bestaand hout, indien mogelijk, anders vervangen. Ongeveer 14 meter lang en 23 cm breed.

Boeidelen laten vervangen door Trespa

Ik woon in een hoekwoning waar om de tuin een gemetselde muur loopt. Daarboven bevinden zich houten panelen die aan vervanging toe zijn en ik overweeg om daar antracietkleurige Trespa platen van 60 cm hoog te laten aanbrengen. De totale lengte bedraagt ongeveer 30 meter. Ik wil een afspraak maken om het werk hier te bespreken en in te meten en ontvang daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Kunststof boeidelen aanbrengen

Wij willen graag een houten boeideel vervangen. Het gaat om circa 12 meter houten boeidelen te vervangen door Trespa (breedte is circa 22 cm) in de kleur gebroken wit.

Dakkapel laten renoveren

Ik wil graag mijn dakkapel laten renoveren. Hout (buitenzijde) vervangen voor Trespa en nieuwe dakbedekking aanbrengen. Er zit nu bitumen op het dak. De dakkapel is 2.60 meter bij 1.20 meter.

Nieuw dak aanbrengen

Ik wil graag een offerte van een heel nieuw dak inclusief onderlaag, latten en pannen. Aan de voor- en achterkant zitten twee kleine dakkapellen, deze zouden ook gedaan moeten worden met pannen. En de zijkanten met trespa afwerken. Plus minus 90 tot 100 m2. Graag uw offerte hiervoor.

Gevelbekleding aanbrengen

Ik wil mijn gevel laten renoveren. Ik wil houten schroten en trespa beplating laten vervangen door kunststof rabatdelen. Voorzijde woning betreft vervangen houten schroten, verwijderen voormalig schuurdeur en op eerste etage vervangen trespa plaat. Achterzijde woning betreft vervangen trespaplaat op begane grond en eerste etage.