Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor trespa aanbrengen op dakkapellen:

Trespa aanbrengen op dakkapellen

Ik wil graag dat er 2 dakkapellen met Trespa worden bekleedt. De afmetingen weet ik op dit moment niet, maar die ga ik nog opsturen.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trespa aanbrengen op dakkapellen uit heel Nederland:

Trespa over bestaande boeidelen aanbrengen

Ik wil graag van mijn garage de boeidelen laten bekleden met trespa (in kleur voorzien van houtnerf) omdat ik zinken kralen heb zal er een aluminium of zinken stoelprofiel moeten worden toegepast. Het gaat om een totale lengte van 9 meter (voorkant 300 cm en zijkant 600 cm) de breedte zal +/- 18 cm zijn en de dikte van het trespa +/- 0.6 cm.

Boeidelen vervangen rond een plat dak

Ik wil de boeidelen vervangen rond een plat dak. Deze is ongeveer 20-22 meter lang. Ik wil Trespa aanbrengen voor die 20-22 meter en de rest mag geschilderd worden, omdat dat in goede staat is. De kleur wil ik in RAL 9010 wit. Ik zoek iemand die een steiger heeft natuurlijk.

Boeidelen vervangen, vochtdoorslag serre verhelpen

1. Boeidelen: Verwijderen bestaande verrotte boeldelen. Plaatsen nieuwe Trespa boeidelen rood (7.20 meter). Aanbrengen nieuwe aluminium daktrim en dakrand. 2. Vochtdoorslag serre: Schoonspuiten gevel, impregneren gevel (10 m2). Graag via mail benaderen, spreekt Engels.

Plat dak van aanbouw/garage vernieuwen

Aanbouw is 3,5 x 3,5 meter. Werkzaamheden bedragen daktrim verwijderen, mastiek verwijderen, boeiboord verwijderen, planken verwijderen. Nieuw te maken: goede kwaliteit underlayment platen 18 mm, mastieken, boeiboord en daktrim aanbrengen. Boeiboord van trespa of gelijkwaardig materiaal. Mogelijkheid bekijken om bestaande 7 meter garage ook van nieuw boeiboord te voorzien.

Bad vervangen en wat tegelwerk

Ons bad is versleten, we willen graag beugels aanbrengen en wat tegelwerk laten doen. Het bad mag vervangen worden, deze is 1,70 bij 75 cm. We willen mogelijk Trespa platen. Het gaat om een woning van 20 jaar oud. Het moet in september gebeuren als mijn man thuis. Er is een lift aanwezig en u kunt met de rolstoel naar binnen.

Dakpannen vervangen en schoorsteen verwijderen

Het gaat om het vervangen van dakpannen en verwijderen van de schoorsteen. Hier moet als het kan een aansluiting op ventilatiekanaal blijven. Graag ook een opgaaf van kosten voor het aanbrengen van een plastic isolatielaag onder de pannenlatten. Het betreft een hoekwoning. De daklijst(? Lat aan zijkant huis onder de pannen) willen we ook graag vervangen voor trespa. Het gaat om een totaal oppervlak van 40 m2 omdat er een dakkapel geplaatst is. Wij hebben in totaal 3 etages.

Onderhoudsvrije boeidelen aanbrengen

Ik wil graag mijn boeidelen vervangen voor een onderhoudsvrij alternatief. Bijvoorbeeld Trespa. Let wel, er zit een serre aan het huis vast. Het gaat alleen om de boeidelen boven de serre (in puntvorm), ik denk bij elkaar zo'n 7 a 8 meter. Belangrijkste is dat het vervangende materiaal onderhoudsvrij is. werkzaamheden inclusief afvoeren van oude boeidelen.

EPDM aanbrengen op plat dak

Ik wil graag EPDM aanbrengen op mijn dak, isolatie van ongeveer 5 cm aanbrengen, de bitumen verwijderen en afvoeren en de boeidelen verwijderen. De boeidelen zijn 19 m2. Het dak is 10 x 4,5 meter. Het dak is goed bereikbaar en 2,5 meter hoog. Deze wil ik ook vervangen voor trespa van ongeveer 30 cm hoog.

Trespa boeiborden aanbrengen

Ik zou Trespa boeiborden willen laten aanbrengen aan de voorkant van onze vrijstaande woning. Het zal gaan om een lengte van ongeveer 10 meter. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Trespa aanbrengen op de boeidelen

Ik wil graag Trespa aanbrengen op de boeidelen aan de achterzijde van het huis plaatsen op bestaand hout, indien mogelijk, anders vervangen. Ongeveer 14 meter lang en 23 cm breed.