Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, benodigde stukken aanvragen voor vergunning dakkapel, dakramen vervangen door een dakkapel achterzijde, dakkapel plaatsen, dakkapel laten plaatsen, bekleden van dakkapel met kunststof, dakkapel achtergevel, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel bouwen, dakkapel plaatsen, dakgoot en boeidelen vervangen of repareren, dakkapel, vervangen houten delen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Den Bosch:

Houten dakkapel plaatsen en isoleren dak

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van een standaard klassieke houten (250 cm) dakkapel en het isoleren van het resterende dak oppervlak (16m2 (minus dakkapel).

Kunststof dakkapel achterzijde

Ik wil een dakkapel met maten 5,50 X 1,50 meter laten plaatsen. Afwerken is niet nodig want dat doe ik zelf, wel moet de dakkapel aan de buitenkant afgewerkt worden met kunststof. Hier is alleen een omgevingsverklaring voor nodig en die heb ik al aangevraagd.

Een dakkapel plaatsen aan de achterkant van een tussenwoning

Ik zoek een dakkapelspecialist die aan de achterzijde van mijn woning een kunststof dakkapel kan plaatsen. Het moet een dakkapel van 570 bij 150 cm worden en geplaatst worden op een dak met een hellingshoek van 35 graden.

Dakkapellen plaatsen

Ik wil 1 of 2 complete dakkapellen plaatsen, 1 van 6 meter, en ik weet nog niet zeker of ik een 2e wil, dus dat wil ik nog met u bespreken als u langs komt.

(Prefab) dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel van 4 meter breed over 2 slaapkamers heen. Het liefst met 2 of 3 draai-/kiepramen. Het gaat om een schuin dak. Ik wil een prefab dakkapel.

Dakkapel plaatsen en isolatie aanbrengen

Ik wil een opdracht plaatsen voor het verbouwen van de zolder. De volgende zaken moeten gebeuren: Ik wil een dakkapel laten plaatsen van 4 meter breed. Het moet een kunststof kozijn worden met keralit schoten en zijwangen.

Houten dakkapel met draai-/kiepramen plaatsen

Houten dakkapel van circa 3 - 3,5 meter met 2 draaikiepramen

Dakkapel op maat laten bouwen

Wij willen graag een dakkapel op maat laten bouwen welke in hoogte over 2 verdiepingen geplaatst moet worden. Dus eerste en tweede verdieping waarbij de verdiepingsvloer van de tweede etage aangepast moet worden. De dakkapel wordt 4 meter breed.

Prefab dakkapel(len) leveren en plaatsen

Graag offerte voor prefab dakkapel van 4,5 m. Scheelt het in kosten als we er meteen 2 bestellen: 2,5 en 4,5 meter?

Dakkapel inspecteren

De regenpijp en de dakkapel zitten los, er is iets mis met het loodwerk. Ik wil graag dat er een inspectie wordt gedaan van het materiaal en eventueel gerepareerd wordt. Het huis wordt in de verkoop gedaan dus willen we het zo spoedig mogelijk gedaan hebben.

Trespa aanbrengen op dakkapellen

Ik wil graag dat er 2 dakkapellen met Trespa worden bekleedt. De afmetingen weet ik op dit moment niet, maar die ga ik nog opsturen.

Opnieuw bekleden dakkapel

Graag een globale prijsindicatie voor het herbekleden van een dakkapel. Dit in een relatief onderhoudsvrij materiaal. Hoeft niet het beste te zijn, maar wel degelijk. Graag in een donkergroene kleur. Momenteel is deze in hout. Deze wordt nog 1 maal geschilderd ter onderhoud. Volgend jaar zouden de werken eventueel plaats kunnen vinden. Het betreft een dakkapel van ongeveer 2-3 meter diepte, 1 tot 1.20 meter hoogte op hoogste punt, 7-8 meter breedte. Betreft de zijkanten aan buitenzijde en de oversteek van het platte dak ( 2 lengtes van 7 meter en ongeveer 20 cm breed). Kan u iets met deze beschrijving? Nogmaals, het mag een indicatie zijn. Zodat we ons budget daarop kunnen instellen. Hartelijk dank !

Dakkapel opknappen

Ik wil mijn huidige dakkapel van ongeveer 4 meter breed laten voorzien van een nieuwe afwerking, namelijk houten latjes in de kleur bosgroen. Ook wil ik de dakbedekking laten vervangen. Mogelijk dat ook de kozijnen opnieuw geverfd kunnen worden.

Nieuwe dakkapel plaatsen

Nieuwe dakkapel 5,77 meter breed en 150 centimeter hoog, graag 3 kunstof draaikiep raam en 2 vaste ramen. kozijn 9001 trespa antrasiet grijs. Tevens moet er ook een tussen paneeltje worden gerealiseerd (kunststof/ trespa).

Dakkapel vergroten

Ik woon in een rijtjeshuis en ik wil een bestaande dakkapel gaan uitbreiden met twee ramen. Ik heb alle materialen al in huis en ik zoek een aantal vakmensen die dit kunnen doen. Kunststof dakkapel.

Dakkapel plaatsen

Wij willen op de 2e etage voorkant huis een dakkapel plaatsen en van 2 ruimtes een kamer maken. Betreft een pannendak. Is ook een vergunning nodig. Breedte ongeveer 3,5 meter. Tevens aftimmeren binnenzijde.

Lekkage dakkapel. Restaureren of kapel ...

Lekkage dakkapel. Restaureren of kapel vervangen

het gaat niet om een dakkapel, maar om ...

het gaat niet om een dakkapel, maar om een dakraam (bijv velux). klus is inclusief leveren van het materiaal. afhankelijk van de prijs kunnen het er ook 2 worden.

Breedte 340cm incl 10cm overstek, hoogte ...

Breedte 340cm incl 10cm overstek, hoogte 150cm, dakhelling 27 graden. Te plaatsen op tweede verdieping aan voorzijde woning. Bij voorkeur kunststof kozijn met twee draai/kiep ramen en een vast raam met ventilatierooster (ramen van verschillende breedten ivm onderliggende gevelindeling/welstand). Graag meerprijs voor tevens leveren en plaatsen dakraam 55x78 op voorzolder. Bouwaanvraag loopt reeds, tekeningen beschikbaar via email.