Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dubbele nokverhoging realiseren op een hoekwoning:

Dubbele nokverhoging realiseren op een hoekwoning

Ik overweeg een dubbele nokverhoging. Aan 1 zijde zit al een dakkapel. Maar ik wil beide zijden en de nok verhoogd. Het betreft een hoekwoning. Ik bespreek de mogelijkheden graag met de vakman.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele nokverhoging realiseren op een hoekwoning uit heel Nederland:

Dubbele nokverhoging

Wij willen een dubbele nok verhoging van 5,5 m breed en tot de derde dakpan rij vanaf de dakgoot. Ik heb een tekening, deze kan ik u toesturen. Het betreft een woning twee onder een kap, het is nu bergkap. Het zal gaan om een totaal oppervlakte van 6,5 bij 6m. Graag inclusief buitenafwerking met dakpannen. Van prijs afhankelijk of we casco of afgewerkt opgeleverd willen hebben. Daarnaast graag twee slaapkamers creëren.

Dubbele nokverhoging

Ik ben op zoek naar een aannemer die een dubbele nokverhoging kan uitvoeren. Aan beide zijden bevinden zich kantelkiep ramen en vaste ramen. Gewenste breedte is 4 meter, met zijkanten van kunststof. Het dak heeft een helling van 19,4 graden.

Op tussenwoning dubbele nokverhoging met dakkapel

Ik wil een dubbele nokverhoging op tussenwoning, ongeveer 5 meter breed, diepte nieuwe nok ongeveer 6 meter. Gaat om nu nog rommelzolder, dus ook plaatsen vaste open trap en verstevigen vloer indien mogelijk. Voorzijde graag dakkapel effect traditioneel met schuine kap, achterzijde liefst plat dak (dis vierkant blok) en zoveel mogelijk raampartijen in verband met uitzicht. Bestand bijlage betreft idee achterzijde. Het wordt een slaapkamer en een badkamer met bad. Graag casco oplevering. Vloer is van hout, dit moet verstevigd worden. Voorzijde worden dakpannen, achterzijde wordt een stuk met plat dak. Afwerking buiten wil ik rabbat delen, iets dat een natuurlijke uitstraling heeft. Achterzijde wil ik veel ramen. Paar huizen verderop hebben ze ook een nokverhoging, dus ik verwacht dat ik toestemming zal krijgen. Ik denk aan een houtskelet bouw.

Dubbele prefab nokverhoging

Wij willen een nok verhoging van onze tussen woning. De woning is 5,95 meter breed, wij weten niet precies hoe breed de nokverhoging dan kan worden. In de wijk hebben ze hier meerderen, allemaal standaard nokverhogingen. Wij zouden dit ook willen hebben. Een prefab constructie met kunststof gevelbekleding. Vergunning moet nog aangevraagd worden, daar willen we graag hulp bij. We hebben plattegronden van het huis. Aan zowel de voor- als achterkant willen we 1 vast raam en een draai-kiepraam. We hoeven geen dakramen en we willen een casco oplevering. Rond juni zouden we willen beginnen als dat kan.

Dubbele nokverhoging

We hebben nu een vlizozolder en we willen hier een volledig verdieping van maken door middel van een dubbelen dakkapel aam beide zijde of te wel een nokverhoging. Afmetingen worden 4 bij 6, voorkeur voor geïsoleerde casco met een houten of prefab constructie. Vergunning gaan wij zelf aanvragen.

Dubbele nokverhoging realiseren

Ik zoek een aannemer die een dubbele kunststof nokverhoging kan realiseren op een tussenwoning. Elke kan moet ongeveer 450 cm breed zijn. De buitenzijde van de verhoging mag met keraliet bekleed worden.

Dubbele nokverhoging

Wil graag een nokverhoging van 20m2. Zitten nog in de oriëntatiefase

Dakopbouw dubbele nokverhoging

Goedendag, Ik heb een huis aangekocht en nu wil deze uitbreiden met een dakopbouw met een dubbele nekverhoging. Ik zou graag een globale prijsopgave willen ontvangen voor een uitvoering zoals op de foto. Het betreft hier exact het zelfde huis in de straat. Afmetingen betreffen 5,5 meter inwendig bij 4 meter. Zijwanden buitenzijde dienen van de gemeente uitgevoerd te worden in metselwerk. Raamindeling conform foto. Ik verneem het graag van u wat de mogelijkheden / kosten zijn.

Dubbele nokverhoging

Ik ben op zoek naar een offerte voor een dubbele nokverhoging. Het huis is 4 meter breed. De helling is ongeveer 30 graden. Voorkeur voor kunststof materiaal. Graag offerte voor casco en complete oplevering. Indien er een vergunning nodig is kan deze worden opgenomen in de offerte.

Dakopbouw met nokverhoging voor en achter

Ik zoek een aannemer die een dubbele nokverhoging kan realiseren op het puntdak van mijn hoekwoning. De verhoging moet van kunststof zijn. Exacte mogelijkheden bespreek ik graag met de aannemer.