Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Breda of directe omgeving.

2411 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel plaatsen, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, dakkapel, zijkanten dakkapel vervangen, zijkanten dakkapel vervangen door Trespa, dakkappel bekleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Breda:

Dakkapel vervangen

Momenteel hebben wij een zolder met dakkapel. Deze wordt gebruikt als slaapkamer. Wij willen deze laten verbouwen met het nieuw plaatsen van een dakkapel over heel de breedte en de binnenkant volledig te laten opknappen, waarbij rekening wordt gehouden met slaapkamer met kledingkast ruimte en voorzolder waar wasmachine/droger en ketel staan. De nieuwe moet 6 meter worden, onderhoudsvriendelijk, geen hout maar een houtlook in antraciet kleur . Oude dakkapel ook verwijderen en afvoeren.

Dakkapel voorzijde plaatsen, huidige dakkapel uitbreiden, cv leidingen doortrekken wand plaatsen

Dakkapel aan de voorzijde van de woning plaatsen. Bestaande uit drie ramen, breedte ong. 2.75m. Ook plaatsen van een tussenwand van ongeveer 3,5m lang, liefst flexibel/inschuifbaar oid, om de zolder in twee slaapkamers op te delen. Daarnaast mogelijk uitbouw van een bestaande dakkapel aan de achterzijde van de woning, deze zou ongeveer 1,5m uitgebreid moeten worden. Afwerking is ook onderdeel van de klus. Specifieke informatie over isolatie en doortrekken cv naar de zolderkamer(s) is ook gewenst, er zijn namelijk nooit leidingen gelegd voor de cv. Voor 1 kamer zou er 10 m aan leidingen gelegd worden, voor de andere kamer hooguit 7 m afhankelijk waar de radiator komt. Begeleiding bij een vergunningstraject voor de dakkapel aan de voorzijde is een pre. Materialen en arbeid svp apart offreren. Graag contact voor de specifieke kleine details van de opdracht. Het liefste hebben wij deze klus voor september uitgevoerd.

Dubbele nokverhoging realiseren op een hoekwoning

Ik overweeg een dubbele nokverhoging. Aan 1 zijde zit al een dakkapel. Maar ik wil beide zijden en de nok verhoogd. Het betreft een hoekwoning. Ik bespreek de mogelijkheden graag met de vakman.

Dakkapel zolder

Graag een prijsindicatie voor een dakkapel van 3.50 meter. Er is geen vergunning nodig. De oplevering graag casco en graag van kunststof. Er is nog geen dakkapel.

Dakkapel vervangen

Wij willen graag een dakkapel vervangen op een licht schuin dak. Eentje moet vervangen worden en nog een andere dakkapel moet hierin meegenomen worden. De te vervangen dakgoot is drie meter breed en de andere ook. Dus er mag een grote van gemaakt worden met een lengte van zes meter.

Dakkapel laten reinigen

Ik wil onze dakkapel (±4. 5mtr) met kunststof kozijnen en rolluiken en trespa afwerking gaan laten reinigen. (om je een idee te geven zie bijgevoegde foto) Dit willen wij voortaan 1x/2Jr of 1x/1Jr, op een vrijdag in bijv. April of Mei, gaan laten uitvoeren. Wij willen weten of dat het ook mogelijk is om ook de binnenzijde van de rolluiken mee te reinigen? Wij willen geen contract. Wij willen middels een vrijblijvende offerte weten wat de kosten zullen zijn?

Bestaande dakkapel vergroten

Mijn huis is 5.60 meter breed. Aan de achterkant van ons huis staat een dakkapel van 3.20 meter breed. Deze dakkapel is precies in het midden geplaatst. Onze wens is om een badkamer op zolder te maken. En daarvoor zouden wij onze bestaande dakkapel aan één kant willen uitbreiden naar de maximaal toegestane breedte, 40 cm vanuit de kant. Is dat mogelijk? En zo ja, wat bedragen de kosten daarvoor. En hoeveel zou het kosten om het dakkapel aan beide kanten uit te breiden?

Dakkapel plaatsen

Dakkapel 4,50 breed

Dakkapellen vernieuwen

Onze 2 dakkapellen zijn aan vernieuwing toe. De dakkapellen die er nu opzitten hebben al wel eens gelekt en zijn gerepareerd en lekken nu niet meer. Wel zijn deze aan vervanging toe. Momenteel zijn de dakkapellen van zink en aan de binnen kant zit spaanplaat. Door het condens wat tegen het zink komt zijn de spaanplaten aan de binnenkant helemaal gaan uitzetten. Ons idee is om de bestaande opbouw te verwijderen en in het bestaande gat dan een nieuwe dakkapel op te bouwen van kunststof. Beide dakkapellen zijn 1,5 meter breed (dit is vanuit binnen gemeten) en we willen graag de zelfde vorm als nu. We zouden graag een offerte ontvangen voor de opbouw van de 2 dakkapellen. Ook graag zouden we graag weten wat de afwerking aan de binnenkant kost; zodat we de afweging kunnen maken of we dit zelf doen. We ontvangen graag een scherpe offerte van u.

Dakkapel inspecteren op lekkages

Ik wil mijn 10 jaar oude dakkapel laten controleren op lekkages en dergelijke. De dakkapel is van hout en ongeveer 2.5 meter breed.

Reparatie wangen dakkapel en vervolgens bekleden met trespa

Voor zo ver ik kan zien is er een rabat deel losgekomen van de dakkapel. Deze wil ik graag vast laten zetten. Hierna dienen de wangen van de dakkapel bekleed te worden met Trespa.

Dakkapel laten reinigen

Het reinigen van een kleine dakkapel op de tweede verdieping.

Renoveren van de dakkapel

Ik wil graag mijn oude houten dakkapel laten renoveren. Ik wil deze namelijk niet laten vervangen. De dakkapel is ongeveer 2.5 meter breed en 1.4 meter hoog. Ik wil graag nieuwe kunststof kozijnen en dubbele beglazing laten plaatsen. Ook wil ik graag aan de buitenkant de beplating en boeiboorden laten vervangen voor kunststof en de EPFM dakbedekking en dakafvoer laten vervangen.

Zijkanten van de dakkapel vernieuwen

Wij zouden graag de zijkanten van ons dakkapel laten vernieuwen. En een balkon repareren

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Ik wil graag een kunststof dakkapel op een pannendak laten plaatsen. 4 meter breed. Graag zou ik de prijzen willen weten, zowel met als zonder afwerking binnen.

Bestaande dakkapel uitbouwen

We willen onze bestaande dakkapel uitbouwen naar een grotere (foto's evt. beschikbaar). De kunststof kozijnen hergebruiken en zoveel mogelijk de reeds bestaande kapel aanhelen tot de nieuwe. Graag een prijsopgave van alleen de casco dakkapel, echter inclusief alle kosten en BTW Binnenafwerking graag gescheiden aanbieden, zo ook eventuele installatie werkzaamheden. Tekeningen al aanwezig, aanvraag vergunning ingediend.

Lekkage dakkapel repareren

Wij hebben een lekkage aan het plafond van de slaapkamer, aan de achterzijde, mogelijk door een dakkapel. Met name bij harde regen wordt de vochtplek op het aangrenzende plafond steeds groter. Graag wil ik dat iemand de dakkapel nakijkt, de oorzaak van de lekkage achterhaald en eventuele reparatie hieraan uitvoert, ik wil graag van tevoren weten wat de kosten voor de reparatie zijn.

Kunststof dakkapel repareren

Mijn polyester dakkapel van 25 jaar oud is lek. In het dak zitten een paar kleine scheuren. De maat van het dak is 2.50 x 1,50 meter.

Dakkapel renoveren / opknappen

Onze dakkapel is mijns inziens toe aan een grondige opknapbeurt renovatie. Houtwerk vervangen/herstellen en schilderen. Eventueel overwegen boeiranden en zijwanden vervanging met trespa of soortgelijk. Tevens schilderwerk 1e verdieping en wat zwakke plekken in kozijnen herstellen. Graag een voorzichtige raming maken. Dakkapel is traditioneel gebouwd en is ongeveer 2. 90m breed en 1. 20m hoog. Twee grote ramen 1e verdieping waar de liggende delen wellicht ook wat stop/herstelwerk nodig hebben.

Dakkapel plaatsen

Zolderkamer uitbreiden d.m.v. dakkapel. Ongeveer 4 a 5 meter breed. Binnenzijde ook aftimmeren.

Aftimmeren dakkapel

Dakkapel is op mijn woning geplaatst. Deze moet alleen nog aan de binnenkant afgewerkt worden. Grote dakkapel 5,25 meter. Zit dus een tussenwandje tussen die weer dichtgemaakt moet worden.

Lekkage aan de dakkapel

lekkage van dakkapel

Dakkapel aftimmeren

Dakkapel moet aan de binnenzijde volledig afgetimmerd worden, inclusief het plaatsen van een vensterbank. Dakkapel is ongeveer 2,5 meter breed.

Dakkapel

Dakkapel op achterkant van huis van ca. 550 cm in kunststof met 2 draai/kiepramen plaatsen. Afwerken van de binnenzijde in overleg.

plaatsen dakkapel voor en achter

Plaatsen dakkapel voor, van 240x 115 , achter 370x115 kunststof kozijnen, dakhelling 30 graden, tevens moet er een vaste trap geplaatst worden.