Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Weert of directe omgeving.

381 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel plaatsen, dakkapel voorzijde plaatsen, huidige dakkapel uitbreiden, cv leidingen doortrekken wand plaatsen, houten dakkapel plaatsen en isoleren dak, dakkapel plaatsen over hele breedte, vergroten dakkapel en renoveren dak, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, bestaande dakkapel renoveren, dakkapel achterzijde realiseren, dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Weert:

Plaatsen 2 dakkapellen achterzijde woning

Wij gaan 1 maart verhuizen naar Weert en willen dan 2 dakkapellen laten plaatsen van 8 en 11 meter breedte. Kunststof en met plat dak. Hellingshoek 35 graden.

Dakkapellen plaatsen aan de voor- en achterzijde

Ik wil graag aan de voorzijde en de achterzijde een dakkapel geplaatst hebben. Op de tweede verdieping wil ik graag een slaapruimte realiseren. Ik wil graag twee kapellen van 5 meter met elk 3 ramen. Ik heb nog geen vergunningen aangevraagd. Het gaat om een schuin pannendak. De totale lengte van het dak is 8 meter. Ik wil graag de kapellen graag volledig laten afwerken.

Polyester dakkapel repareren

Ik heb op de 1e verdieping een dakkapel van ongeveer 400 x 300 cm, waar momenteel lekkage is. Het polyester dak vertoont zichtbare scheurtjes en een gaatje. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor reparatie.

Lekkage bij de dakkapel herstellen

Wij hebben lekkage in onze oude dakkapel. Na harde regen lekt het aan de binnenzijde, in de slaapkamer. Er treden vochtplekken op ter hoogte van de vensterbanken en er druppelt water naar beneden. Het zinken dak is al eens gerepareerd omdat er scheurtjes optraden. Ik laat hier graag de oorzaak van de lekkage opsporen en verhelpen. Ook wil ik dan laten nazien, of de dakkapel nog wel in goede conditie is. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de nodige herstelwerkzaamheden.

Dakkapel lekt

Vannacht (13 op 14 februari 2012) druppelde regenwater in de slaapkamer (niet snel, dus geen straal maar zo'n 2 of 3 druppels per minuut). Vanuit de dakkapel. De dakkapel is denk ik 30 tot 40 jaar oud en heeft een zinken dakbekleding (als ik me goed herinner). Misschien (hopelijk) is het met een eenvoudige ingreep te repareren. Dakkapel is ongeveer 3 m2. Graag komen kijken en repareren.

Kunststof dakkapel plaatsen van ongeveer ...

Kunststof dakkapel plaatsen van ongeveer 100 x 500 cm. Verder de verbouwing van de zolder. Velux dakraam verplaatsen, isoleren, slaapkamer maken, toilet, ketelkast en bergruimte.

2 maal dakkapel renoveren;

2 maal dakkapel renoveren;

Twee dakkapellen waarvan een bedekt met ...

Twee dakkapellen waarvan een bedekt met trespa en de ander met een soort trespa maar dan uit 1982. Nr1 (met trespa). Houtwerk achter het trespa gedeeltelijk vervangen,nieuw lood en nieuwe dakbedekking. Voor Nr 2 geldt voor het houtwerk hetzelfde enmoet de bedekking trespa worden. Hier ook nieuwe dakbedekking en nieuw lood. Het punt is dat de dakkapel nr 2 moeilijker te bereiken is aangezien deze aan de achterkant ligt waar zich ook de serre bevindt ( schuin dak!!). We weten niet waar we op moeten rekenen dus we willen graag een gedegen advies met evt bijbehorende offerte.