Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Sittard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Sittard heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Sittard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Sittard of directe omgeving.

440 klanten uit Sittard bevelen een bij Casius in Sittard aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Sittard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel op nieuwbouwwoning realiseren, dakkapel voor en achterzijde woning kunststof met houtlook, 2 Dakkapellen plaatsen aan de voor- en achterzijde van een woning, dakkapel kunststof achterkant woning, dakkapel achterzijde, dakkapel plaatsen, dakkapel reinigen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Sittard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Sittard:

Prefab dakkapel plaatsen

Ik wil graag een prefab dakkapel laten plaatsen op de achterzijde van ons pannendak. Het betreft een vrijstaande woning. De breedte zal ongeveer 5 meter moeten worden en de afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf verzorgen. De kapel mag vergunningsvrij geplaatst worden.

Dakkapel op een schuin dak plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen op een schuin dak. De lente is 3.70 meter. We willen graag een kunststof dakkapel, zijde kleur antraciet. Witte kozijnen. HR++ glas, 3 ramen draai/kiep.

Plaatsen van een dakkapel

Plaatsen dakkapel. Ongeveer over 3,5 meter breedte. Eventueel aftimmeren binnenzijde.

Dakkapel maken en plaatsen

Ik ben op zoek naar een (ervaren) timmerman die een dakkapel van 3,5m breed kan maken en plaatsen. Ik ben reeds in bezit van een raam voor in het dakkapel. Er moet dus nog een bekisting gemaakt worden voor om het raam (afmeting raam 3,20m) en de plaatsing van het geheel.

Zolder opknappen: plaatsen dakkapel 4.5 ...

Zolder opknappen: plaatsen dakkapel 4.5 meter, plaatsen tussenwand, leggen laminaatvloer, afwerking zijwanden met platen, plaatsen plafond met spotjes, schuifdeuren maken onder balken, aanleggen electriciteit & stopcontacten, trekken kabels van internet, tv vanuit meterkast naar zolder, verven hele zolder.Offerte inclusief dakkappel en bouwmateriaal.Exclusief laminaat.

na oplevering van het nieuwbouw huis ...

na oplevering van het nieuwbouw huis moet er een dakkappel worden gemaakt op een dak (helling is 51 graden) liefst aan 2 kanten, ligt eraan wat de kosten zijn. Hier is geen vergunning voor nodig. Tevens moet de hal uitgebreid worden en de voordeur worden verplaatst waardoor de halinhoud een aantal m2 groter wordt dit alles moet plaatsvinden wanneer het nieuwbouw huis wordt opgeleverd (half mei) Hiervoor is vergunning verleend.

Ik wil een project laten uitvoeren en ...

Ik wil een project laten uitvoeren en wil graag offertes ontvangen. Het project betreft een dakkapel aan de voorzijde van het huis, die willen we opnieuw laten bekleden met Trespaplaten.