Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Maastricht of directe omgeving.

1226 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapellen en dakramen plaatsen, drie dakkapellen plaatsen, twee dakkapellen laten plaatsen, dakkapellen plaatsen, twee dakkapellen laten plaatsen, dakkapel voor en achter, dakkapel dubbel huis vervangen, dakkapel laten plaatsen, dakkapellen leveren en plaatsen, dakkapellen plaatsen, dakkappel plaatsen, kunststof Dakkapel monteren, dakkapel plaatsen, een zo groot mogelijke dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Maastricht:

Dak isoleren, nieuwe pannen leggen en dakkapellen plaatsen

Ik ben bezig om te informeren om het dak opnieuw te laten leggen. De woning is 8 bij 9 meter groot en heeft een flauw dak met betonnen pannen. Deze pannen dienen te worden verwijderd, het dak geïsoleerd en nieuwe pannen geplaatst. Hiernaast willen wij eventueel ook 2 a 3 dakkapellen laten plaatsen. De breedte van de dakkapel zal 3 meter moeten worden. Het aftimmeren van de dakkapel willen wij ook graag separaat geoffreerd zien.

Dakkapel laten repareren

Bij een bestaande dakkapel is wat hout-afdekking verdwenen. Dat moet vervangen worden, zodat het ontstane gat wordt gedicht. Ik ben op zoek naar een bedrijf in mijn omgeving.

Dakkapel plaatsen op een pannendak

Op het pannendak willen wij graag een dakkapel laten plaatsen. De dakkapel zal ongeveer 4 meter breed worden met 3 ramen waarvan er 2 open kunnen. De voorkeur gaat uit naar een dakkapel van kunststof en de binnenzijde dient afgewerkt te worden.

Buitenbekleding van de dakkapel vervangen

De buitenbekleding van 2 dakkapellen vervangen plus de dakgoot bekleding, in totaal ongeveer 8 m² met trespa (geplakt!). Plus het vervangen van het lood, dit is 5 a 6 meter. Graag advies van de vakman m.b.t. de trimmen/dakbedekking.

Onderhoud dakkapel

Onderhoud dakkapel en enkele losliggende dakpannen goed leggen. Gaat om inspectie van het dak van de dakkapel. Eventueel reparatie dak dakkapel. Er is lekkage geweest maar die is als het goed is verholpen.

Dak dakkapel dekken

Het dak van de dakkapel lekt. Deze moet gerepareerd/hersteld worden. Plat bitumen dak van 2 bij 1 meter.

Dakkapel plaatsen

Op de zolder van onze woning willen we een dakkapel realiseren. Bouwjaar ca. 1968. We twijfelen over een dakkapel van ca. 3 meter breed of ca. 5 meter en ontvangen graag voor beide een offerte. Er is nog geen keuze gemaakt tussen prefab of opbouw ter plekke, hardhout of kunststof. De belangrijkste overweging hierbij zullen de prijzen zijn.

Het plaatsen en afwerken van een ...

Het plaatsen en afwerken van een zolder/kiep raam. Kiepraam al aanwezig.

Aan de achterzijde een nieuw te bouwen ...

Aan de achterzijde een nieuw te bouwen dakkapel van ca 3mtr breed. Bestaande uit 3 draai/kiep-ramen voorzien van ingebouwd rolluik. De ramen zllen ca 1mtr hoog kunnen. Aan de 2 zijkanten en voorkant een stuk overstekende "goot". Voorzien van onderhoudsvrije zijkanten. Geheel rondom geïsoleerd. Kozijnen, ramen en rolluik worden wit. De dakafwerking rondom wellicht donker van kleur.

Een woning uit begin 80er jaren. Zolder ...

Een woning uit begin 80er jaren. Zolder wens ik te verbeteren door een dakkapel te realiseren. Het betreft de zuidkant (zon-, wind- en regenkant) van de woning. Ik heb nog geen bouwvergunning aangevraagd. Volgens mij een redelijke 'standaardklus'. Ik wil graag twee of drie offertes vragen.

Graag offertes ontvangen voor het ...

Graag offertes ontvangen voor het vervangen van het dak (dakpannen) en het aanleggen van een dakkapel.

Wij willen graag 1 dakkapel voorzijde ...

Wij willen graag 1 dakkapel voorzijde van 200 cm breed, en achterzijde 400 cm. Tevens willen wij graag een vastetrap naar de zolder die wij dan als een slaapkamer willen gaan gebruiken. de trap is 2kwarts