Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor schadeherstel en controleren dakkapel:

Schadeherstel en controleren dakkapel

Een grote Trespa plaat van de zijkant van de dakkapel heeft losgelaten door slechte verlijming. Graag een offerte gevraagd voor het terugplaatsen van de plaat en het controleren van de andere platen met zo nodige vervanging. Het plaatsen van een steiger is hierbij nodig. De dakkapel is aan de buitenkant ongeveer 5 meter breed, 2.2 meter hoog en 3.3 meter diep. Dakhoek 40%. Op de foto is de niet beschadigde kant te zien. Er is gezien naderend koud weer haast geboden bij de klus.
Onze klant uit Horn (Limburg) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schadeherstel en controleren dakkapel uit heel Nederland:

Schadeherstel waterschade

Vrijblijvende offerte na geleden waterschade Plaatsen container tbv opslag inboedel Verwijderen/afvoeren van 2 binnendeuren Verwijderen/afvoeren van 50m2 massief hardhouten Jatoba vloer Verwijderen/afvoeren 2 gipsplaten wanden (2x2,5m) Plaatsen nieuw plafond (dubbelplaats) in de aanbouw 10m2, rachelwerk is aanwezig gedeeltelijk isolatie aanbrengen (1,5 x 2m) Plaatsen 2 nieuwe gipsplaat wanden. Electra controleren dan wel vervangen. Stucwerk (glad) in de uitbouw (2x5x2,5m) Schilderwerk gehele uitbouw (2x5x2,5) Plaatsen ontvochtigers alvorens de nieuwe vloer te kunnen plaatsen Plaatsen nieuwe compleet afgewerkte massief hardhouten Jatoba vloer 50m2