Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor houten ombouw van dakkapellen bekleden:

Houten ombouw van dakkapellen bekleden

Ik wil de houten ombouw van 2 dakkapellen bekleden. Dit willen wij laten bekleden met een materiaal zoals Plastisol, Keralit of een ander geschikt materiaal. De afmetingen weet ik niet dus dat moet even opgemeten worden.
Onze klant uit Berg en Terblijt (Limburg) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten ombouw van dakkapellen bekleden uit heel Nederland:

Houten ombouw van dakgoot door kunststof vervangen

Wij willen graag de ombouw van onze dakgoten (ongeveer 6 meter) laten vervangen door kunststof. Tevens willen wij de houten daklijsten (plank) aan de zijkant van onze woning vervangen door kunststof. Dit betreft een plank van ongeveer 20 cm breed. Tevens oriënteren wij ons op het vergroten van het dakkapel aan de achterzijde tot een grote die maximaal toegestaan is richting zijgevel. Ik wil graag starten met de klus in augustus of september.

Houten ombouw van een jacuzzi vervangen

Op ons dakterras staat een vijf-persoons jacuzzi. Wij willen graag de houten ombouw van de jacuzzi laten vervangen. Het gaat om ongeveer 10 m2 hout wat bevestigd moet worden. Ook willen we graag het puin laten afvoeren. Het dakterras bevindt zich op 4 hoog en is bereikbaar per trap. Ook het isolatie-materiaal moet vervangen worden.

Gashaard Bellfires verplaatsen

We hebben een bellfires gashaard in zeer goede staat, met gaskanaal door uitbouw plat dak. Deze wil ik laten verplaatsen naar tegenoverliggende muur. Moet dus wel nieuw gat in plat dak en gasleiding verlegt/ nieuw. We hebben nu een marmer ombouw, deze willen we niet meer, gewoon glad wit( excl stuccen, dat laten we zelf doen ivm muren/ plafond stuccen). Gesloten systeem, materialen hergebruiken. Wat zou dit gaan kosten?

Houtwerk ombouw dakgoot repareren

Ik ben op zoek naar iemand die een reparatie aan onze woning uit kan voeren. Een tijd geleden is door een schilder houtrot/worm vastgesteld in de houten ombouw om een van de dakgoten van onze jaren 30 woning. Aan de andere zijde is er wat waterschade aan een goot na een overstroming. Ik zou het graag goed laten bekijken en eventueel laten repareren voordat we verder gaan met het schilderwerk.

Spartherm Varia open haard plaatsen en ombouw stuken

Ik heb een Spartherm Varia 4S open haard die ik wil laten inbouwen. Dit moet omwandig volgens vereiste veiligheidsnormen (dikte/brandwerendheid/behandeling et cetera). De dakpijp op maat door bestaand houten dak met bitumenlaag aanleggen. Aanbrengen natuurstenen front (zie foto). Ombouw moet worden gestukt. Ik heb geen hittebestendige vloer en ook geen rookgasafvoerkanaal. Het rookgasafvoerkanaal moet ongeveer 1 meter lang worden.

Spachtelputzen van wanden

Ik ga een houten ombouw slopen bij een schoorsteen. Daardoor sluit het bestaande spachtelputz niet meer netjes aan op de de bestaande schoorsteen. Graag willen wij de wanden dus opnieuw laten spachtelputzen, ook gelijk in een andere kleur. Wanden Vierkante meter: 22 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Dakgootlekkage opsporen en repareren

Mijn dakgoot van mijn tussenwoning is ergens lek geraakt waardoor de houten afwerking nat wordt. Het water komt op 1 plek uit de houten ombouw. Het gaat om een zinken dakgoot van totaal ongeveer 5 meter lang. Ik vermoed dat een van de overgangen tussen 2 zinken delen niet in orde meer is. De voorkeur voor het ontvangen van de offerte is via e-mail.

Lekkende dakgoot boven voordeur vervangen

Lekkage boven voordeur, waarschijnlijk door kapotte dakgoot. Dakgoot loopt bovendien niet mooi 'af' naar regenpijp. (Houten ombouw van dakgoot vernieuwd in 2013

Ventilatiekanaal maken in keuken

Wij willen vanuit bestaande koof een ventilatiekanaal laten aanleggen naar buiten toe (op houtwerk). Liefst zodat ombouw past bij het kanaal aan andere kant van koof. Daarbij moet uitsparing in twee (holle) houten balken gemaakt worden en mogelijk bovenplint verplaatst. Alternatief is mogelijk platte ventilatiebuis. Afstand van koof tot de buitenmuur (houtwerk) is circa 2 meter. het kanaal moet dus daarna worden afgetimmerd en behang-klaar worden gemaakt.

Houthaard plaatsen met compleet rookgasafvoerkanaal

Ik ben van plan om een houthaard bij Gamma te gaan kopen. Ik wil die in mijn woning laten aansluiten en dan ook een rookgasafvoerkanaal laten aanleggen door 2 verdiepingen en het dak. Er moeten doorvoeren worden gemaakt in 2 betonnen vloeren. Misschien moet er ook aan de onderzijde een luchttoevoer worden gemaakt via de betonnen vloer. De totale lengte van het benodigde kanaal is ongeveer 10 meter. Ik wil een dubbelwandig kanaal dat zonder ombouw kan worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw advies en een prijsopgave. Ik stel een bezoek op prijs.