Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor nok verhogen en dakkapel plaatsen:

Nok verhogen en dakkapel plaatsen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen aanvragen betreft het verhogen van ons dak.
Onze klant uit Bemelen (Limburg) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nok verhogen en dakkapel plaatsen uit heel Nederland:

Nok enkelzijdig verhogen

Wij willen graag een enkelzijdige nokverhoging van 4 tot 5 meter breed laten maken op onze tussenwoning. We bespreken graag de mogelijkheden en ontvangen daarna uw offerte.

Nok verhogen

Nokverhoging 5 meter. De werkplek is goed bereikbaar. De klant wil graag eerst worden gebeld door de vakman om nog wat extra details te vertellen.

Dak recht optrekken en nok verhogen

We wonen in een tussenwoning met een zadeldak van ongeveer 45 graden. We willen graag meer ruimte creëren op de zolderverdieping en willen het gehele dak vanaf de eerste verdieping verhogen. De afmeting van de begane grond is ongeveer 8,5 x 4,5 meter. De kap begint al op de eerste verdieping. De vlizotrap moet vervangen worden door een vaste trap. Samengevat gaat het om de volgende verbouwing: - dak ophogen - behangklaar afleveren van de zolder en eerste verdieping - elektra en loodgieterswerk - vaste trap naar zolder - badkamer slopen (en vernieuwen) Het vooronderzoek bij de gemeente is gedaan. We hebben nog geen constructieberekening. Graag ontvangen we een prijsindicatie en binnen welke termijn er gestart kan worden. Indien mogelijk maken wij graag een afspraak op woensdag, donderdag of zaterdag.

Zolder verhogen en dakkapellen plaatsen

We hebben momenteel een zolder met een vaste trap. We willen deze zolder zowel in de breedte als in de hoogte (nok) uitbouwen.

Dakhelling aanpassen, dak verhogen en dakkapel monteren

Ons huidige dak heeft slechts een dakhelling van 30% en nokhoogte van 1.80 meter. Breedte van het dak is 10 meter, diepte 7 meter. We willen het volgende: - hellingshoek verhogen; - nok verhogen; - grote dakkapel erin; - nieuwe dakpannen; - vlizotrap door vaste trap vervangen (nieuwe doorbraak in betonnen zoldervloer noodzakelijk). De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Nok verhogen

Wij willen de nok van ons dak verhogen over een breedte van circa 9 meter. Deze moet 1,5 meter omhoog.

Pannendak liften/verhogen

Dak van bungalow 1 meter liften. Schuin dak, nok in het midden, 90m2, dakpannen.

Nok verhogen en extra slaapkamer(s) creëren

Wij wonen in een oude woning (zaanstad huis, wel steen) gebouwd in 1911. Fundering is in 1984 vervangen. Graag willen wij weten of een verhoging van de nok mogelijk is en er op deze wijze keer ruimte kan worden gecreëerd.

Dakhelling aanpassen en dak verhogen

Dakhelling aanpassen, dak verhogen. Dakkapel erin. Platte maat 9,5 lengte nok diep 8 meter

Nok verhogen aan één kant

Wij willen graag een prijsopgave voor een eenzijdige nokverhoging. In de huidige situatie is er een vliering zolder met een vlizotrap. Wij willen graag de mogelijkheid bekijken wat het kost om een eenzijdige nokverhoging te realiseren met een vaste trap naar zolder. Voor de duidelijkheid heb ik een foto toegevoegd wat er nu bij de buren staat. Ik zie de offerte graag tegemoet.