Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Limburg.

48 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: een uitbouw en 4 dakkapellen realiseren, dakkapellen plaatsen en een vliering bouwen, meerdere dakkapellen plaatsen, dakkapel prefab plaatsen, dakkapel vervangen, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, plaatsen dakkapel traditioneel, dakkapel op de achterzijde van de woning plaatsen, dakkapel aan de achterzijde van een dijkwoning realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel maken, plaatsen dakramen, plaatsen van een dakkapel en 3 dakramen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Limburg:

zaterdag 27 oktober 2018

Dakkapel prefab plaatsen

Wij willen graag een dakkapel aan de achterzijde van onze woning aanschaffen. Zeker ergens rond 3 meter lengte. Graag maak ik een afspraak omtrent onze wensen en eventueel een aanbieding van dakkapellen die jullie in bezit hebben, maar die niet afgenomen zijn.
maandag 1 oktober 2018

Plaatsen dakkapel

Ik zoek een dakkapelspecialist die aan de achterzijde van mijn woning een dakkapel kan plaatsen. De dakkapel moet 500 cm breed en 175 cm hoog worden. De achterkant van de woning is niet goed bereikbaar, dus dit moet waarschijnlijk per kraan gerealiseerd worden. De dakkapel moet op de 3e etage geplaatst worden.
zaterdag 22 september 2018

Dakkapel laten plaatsen

Wij willen graag een kunststof prefab dakkapel op een schuin pannendak laten plaatsen. De dakkapel moet 4,50 meter beed worden. Bijgevoegd een foto van de gewenste raamindeling. De afwerking is wit.
zondag 16 september 2018

Dakkapel laten plaatsen

Ik zoek een dakkapelspecialist die aan de achterzijde van mijn woning een dakkapel van 250 cm breed en 90 cm hoog in casco kan realiseren. Het gaat om een hoekwoning, waarvan de achterzijde van de woning goed bereikbaar is.
maandag 27 augustus 2018

Dakkapellen mèt rolluiken plaatsen

Graag een offerte voor het leveren en monteren van twee dakkapelen. De afmeting van de voorzijde is breedte 4.8 m, hoogte 1.35 m. Van de achterzijde zijn de afmetingen breedte 5.50 m, hoogte 1.35 m. De hellingshoek is 35 graden. In de dakkapellen willen wij 2x draaikiep ramen en 2 draairamen en een blind tussenstuk in het midden van 1 m breed. Geheel voorzien van rolluiken en horren. Wij krijgen op 30 november de sleutel en willen de werkzaamheden in de week van 3 december uit laten voeren. De vergunning is al aangevraagd.
maandag 27 augustus 2018

Prefab dakkapel plaatsen

Ik wil graag een prefab dakkapel laten plaatsen op de achterzijde van ons pannendak. Het betreft een vrijstaande woning. De breedte zal ongeveer 5 meter moeten worden en de afwerking aan de binnenzijde zullen wij zelf verzorgen. De kapel mag vergunningsvrij geplaatst worden.
vrijdag 13 juli 2018

Dakkapel vervangen

Aan de achterzijde van het huis moet ons dakkapel in zijn geheel vervangen worden. Afmeting is ongeveer 1.50 x 1.80 meter. Een geheel nieuw, onderhoudsvriendelijke dakkapel. Graag een complete offerte met materialen, manuren en dergelijke.
woensdag 11 juli 2018

Houten ombouw van dakkapellen bekleden

Ik wil de houten ombouw van 2 dakkapellen bekleden. Dit willen wij laten bekleden met een materiaal zoals Plastisol, Keralit of een ander geschikt materiaal. De afmetingen weet ik niet dus dat moet even opgemeten worden.
vrijdag 8 juni 2018

Dakkapel op een schuin dak plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen op een schuin dak. De lente is 3.70 meter. We willen graag een kunststof dakkapel, zijde kleur antraciet. Witte kozijnen. HR++ glas, 3 ramen draai/kiep.
zondag 20 mei 2018

Dakkapel maken en plaatsen

Wij willen graag een houten dakkapel gemaakt en geplaatst hebben. Wij hebben een foto van de gewenste werken. Hierbij moet ook het kozijn en glas geleverd worden en een draai/kiep raam in het midden. Deze dakkapel zou dan rond 10 juni geplaatst moeten worden. Betreft een dakkapel van ongeveer 2.50 meter breed. Of we willen een dakserre of een driehoeksdakkapel. Er is geen vergunning voor nodig.
zondag 6 mei 2018

Dakkapellen van kunststof plaatsen

Graag een offerte voor een dakkapel 2 stuks van 2 meter goedkoopste versie. Ramen draai kiep. Graag per mail reageren ivm vakantie buitenland.
vrijdag 12 januari 2018

Dakkapel laten plaatsen

Ik wil een dakkapel plaatsen van 3 meter breed. Plaatsing op de 2e verdieping. Op 9 februari is de sleutel overdracht van de woning.
zondag 19 november 2017

Dak isoleren, nieuwe pannen leggen en dakkapellen plaatsen

Ik ben bezig om te informeren om het dak opnieuw te laten leggen. De woning is 8 bij 9 meter groot en heeft een flauw dak met betonnen pannen. Deze pannen dienen te worden verwijderd, het dak geïsoleerd en nieuwe pannen geplaatst. Hiernaast willen wij eventueel ook 2 a 3 dakkapellen laten plaatsen. De breedte van de dakkapel zal 3 meter moeten worden. Het aftimmeren van de dakkapel willen wij ook graag separaat geoffreerd zien.
woensdag 25 oktober 2017

Schadeherstel en controleren dakkapel

Een grote Trespa plaat van de zijkant van de dakkapel heeft losgelaten door slechte verlijming. Graag een offerte gevraagd voor het terugplaatsen van de plaat en het controleren van de andere platen met zo nodige vervanging. Het plaatsen van een steiger is hierbij nodig. De dakkapel is aan de buitenkant ongeveer 5 meter breed, 2.2 meter hoog en 3.3 meter diep. Dakhoek 40%. Op de foto is de niet beschadigde kant te zien. Er is gezien naderend koud weer haast geboden bij de klus.
zaterdag 21 oktober 2017

Dakkapel aan de zijkant maken

Dakkapel kunststof Dakkapel lengte 7000 mm Hoogte ca. 1265 mm Dakhoek 30° Ramen 2 x verhuisraam, indien mogelijk, uitgevoerd met HR++ glas RAL 9001 Rolluiken opnemen over gehele lengte Elektrisch uitvoering uitgaande van 2 stuks Kleur zijwanden RAL 9001 of antractiet Dakkapel van binnen schilderklaar afgewerkt
zaterdag 6 mei 2017

Nok verhogen en dakkapel plaatsen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen aanvragen betreft het verhogen van ons dak.
zaterdag 6 mei 2017

Prefab dakkapel plaatsen

Prefab dakkapel hoek van 45 graden 3 meter breed Wat kost dat met plaatsen bij jullie.
dinsdag 28 februari 2017

Dakkapel bekleden met Keralit

Ik wil mijn dakkapel opnieuw laten bekleden met keraliet. Ik weet niet hoe groot de dakkapel is, maar de dakkapel heeft 3 ramen. Uitvoering graag voor 6 april 2017 in verband met een geplande operatie.
woensdag 27 juli 2016

Dakkapel renoveren

Voor de zijwangen en voorzijde om het kozijn van mijn dakkapel is wit trespa gebruikt. Deze trespa is aan het verweren en slaat snel groen uit. Graag wil ik de huidige trespa vervangen door bij voorkeur donker grijze trespa of ander materiaal. Het oude rolluik wat er nu zit kan/moet weer herplaatst worden. Afmetingen zijn op dit moment niet bekend.
maandag 25 juli 2016

Dakkapellen renoveren

Ik heb 2 dakkapellen een van 3 meter breed en een van 2 meter breed hier moet een nieuwe plaat boven op en nieuw dakleer. Verder moeten de zijkanten voorzien worden van bruine trespa of zinkplaten. De hellingshoek is ongeveer 40 graden? Uitvoering in het voorjaar van 2017.
woensdag 13 juli 2016

Dakkapellen plaatsen aan de voor- en achterzijde

Ik wil graag aan de voorzijde en de achterzijde een dakkapel geplaatst hebben. Op de tweede verdieping wil ik graag een slaapruimte realiseren. Ik wil graag twee kapellen van 5 meter met elk 3 ramen. Ik heb nog geen vergunningen aangevraagd. Het gaat om een schuin pannendak. De totale lengte van het dak is 8 meter. Ik wil graag de kapellen graag volledig laten afwerken.
dinsdag 28 juni 2016

Dakkapel opnieuw bekleden en uitvullen

Ik wil een 3-raams dakkapel opnieuw laten bekleden en laten uitvullen. De dakkapel is ruim 3 meter breed. Het is nu met Trespa bekleed. Dat moet eraf en wat houtdelen moeten vervangen worden. Daarna nieuw trespa aanbrengen aan de zijkanten en aan de voorkant een boeiboord.
vrijdag 24 juni 2016

Dakkapel repareren of een nieuwe aanbrengen

De klus betreft de reparatie van een dakkapel of het plaatsen van een nieuwe dakkapel met pannendak. Er is een stijl doorgerot, dus de kapel zakt aan één zijde af. Het is een houten dakkapel van 1 meter breed. Er zit nu een pannendak op, dit willen graag zo houden.
zaterdag 5 maart 2016

Polyester dakkapel repareren

Ik heb op de 1e verdieping een dakkapel van ongeveer 400 x 300 cm, waar momenteel lekkage is. Het polyester dak vertoont zichtbare scheurtjes en een gaatje. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor reparatie.
dinsdag 19 januari 2016

Dakkapel laten plaatsen

In 2014 hebben wij een dakkapel laten plaatsen, deze moet van binnen nog afgewerkt worden (inclusief plaatsten van spotjes). Daarnaast willen opbergruimte creëren door middel van inbouwkasten.

Partners

Partners van Casius