Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakhelling aanpassen, dak verhogen en dakkapel monteren:

Dakhelling aanpassen, dak verhogen en dakkapel monteren

Ons huidige dak heeft slechts een dakhelling van 30% en nokhoogte van 1.80 meter. Breedte van het dak is 10 meter, diepte 7 meter. We willen het volgende: - hellingshoek verhogen; - nok verhogen; - grote dakkapel erin; - nieuwe dakpannen; - vlizotrap door vaste trap vervangen (nieuwe doorbraak in betonnen zoldervloer noodzakelijk). De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakhelling aanpassen, dak verhogen en dakkapel monteren uit heel Nederland:

Dakhelling aanpassen en dak verhogen

Dakhelling aanpassen, dak verhogen. Dakkapel erin. Platte maat 9,5 lengte nok diep 8 meter

Asbestsanering en verhoging van schuurdak

Wij hebben een grote vrijstaande stenen schuur met op het dak ongeveer 230 m² asbesthoudende golfplaten. Wij willen die laten verwijderen en afvoeren. Daarna willen we de flauwe dakhelling laten aanpassen, het dak moet meer hoogte krijgen. Op de nieuwe spanten moet nieuwe dakbedekking komen. We hebben nog geen keuze gemaakt voor het materiaal daarvan. We maken graag een afspraak en laten ons daarover dan adviseren. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt.

Aanvraag offerte Dakkapel te Nuenen, 430 cm breed

Graag willen wij vragen of u een offerte wilt uitbrengen voor een dakkapel aan de voorzijde van onze woning. Het betreft een woning met een flauwe dakhelling, ongeveer 25 graden. Afmeting ongeveer 4,30 breed met rondom een dakrand met overstekje. Afwerking in trepa (blind bevestigd) of keralit. EDPM dakbedekking. Dakkonstructie aanpassen (opvangen van een spantbeen). Zijwang dakkapel raakt bestaande schoorsteen, dus loodwerk aanpassen. Tevens plaatsen van een scheidingswandje en deur rond het trapgat. Binnenfwerking in gipsplaten met afgeschuinde kanten zodat ik deze zelf met knauf kan dichtzetten, schuren en schilderen.

Het verwijderen van oude pannen, ...

Het verwijderen van oude pannen, panlatten en tengels. Op het bestaande dakbeschot met bestaand asfaltpapier, isolatiemateriaal aanbrengen en daarover nieuwe panlatten cq tengels monteren. Daarna natuurlijk de oude pannen er weer op leggen. Mogelijk ook goten naar buiten verleggen, ivm dikte isolatieplaten. (regenafschot). Mogelijk dan windveren vervangen en aanpassen op nieuwe situatie. Het is een woning waar een schoorsteen op zit en een dakkapel. mogelijk dat het lood vervangen cq omhooggebracht moet worden. het is een vooroorlogse woning. De dakhelling is minder dan 45 graden en meer dan 30 graden. De goothoogte is ongeveer 3 meter. er liggen ongeveer 3000 dakpannen op. dakpannen aantal hoogte ongeveer 25, breedte dus 60 stuks