Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Groningen of directe omgeving.

3006 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapellen laten plaatsen, dakkapel achter, dakkapel achterzijde 3de verdieping, een dakkapel plaatsen aan de achterkant van een tussenwoning, prefab dakkapel realiseren, dakkapel verbreden, dakkapel plaatsen, dakkapel bekleden en ramen bovenverdieping vervangen, dakkapel in klapdak, boeidelen en lood dakkapel tweede verdieping opknappen, dakkapellen reinigen en status controleren van bekleding en waterafvoer, lekkage dakkapel opsporen en verhelpen, dakkapellen reinigen, reparatie dakkapel na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Groningen:

Dakkapel repareren

Wij hebben een houten dakkapel en deze dient gerepareerd te worden. Aan beide zijwanden komen er namelijk scheuren in de hoeken, waar de zijwand samenkomt met het kozijn. Dit is aan de binnenkant. Aan 1 kant kan je zelfs al een beetje tussen de zijwand en het kozijn door naar buiten kijken. Het platte dak is verder in orde. De dakkapel is ongeveer 2.50 a 3 meter breed en ongeveer 1.50 meter hoog.

Dakhelling aanpassen, dak verhogen en dakkapel monteren

Ons huidige dak heeft slechts een dakhelling van 30% en nokhoogte van 1.80 meter. Breedte van het dak is 10 meter, diepte 7 meter. We willen het volgende: - hellingshoek verhogen; - nok verhogen; - grote dakkapel erin; - nieuwe dakpannen; - vlizotrap door vaste trap vervangen (nieuwe doorbraak in betonnen zoldervloer noodzakelijk). De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Op zolder wil ik een kunststof dakkapel van 3.50 meter breed. Graag wil ik ook de opties voor zonnewering, horren, afval afvoeren en dergelijke in de offerte meenemen. De dakkapel dient niet te worden afgetimmerd.

Wij hebben op 4 plekken in huis lekkage. ...

Wij hebben op 4 plekken in huis lekkage. In de dakkapel, boven de openslaande deuren in de woonkamer (waarschijnlijk komt het water door de buitenmuur heen), in het toilet (onbekend waarvandaan) en op de zolder (ook onbekend waar van daan). Graag willen wij alle 4 de plekken laten repareren.

Ik wil een uitbouw van de zolderkamer. ...

Ik wil een uitbouw van de zolderkamer. Zodat je het platte dak kan betreden. tevens een houten dakkapel.

Bij huidig dakkapel slechte of geen ...

Bij huidig dakkapel slechte of geen voegen. Op dezelfde plaats een nieuw dakkapel metselen. Zelfde afmetingen als huidige.

Wij hebben een dakkapel waarvan, volgens ...

Wij hebben een dakkapel waarvan, volgens een timmerman, het hout is verrot. Ook de raampjes in de dakkapel zitten erg los. Mijn vraag is: hoeveel kost het om een dakkappel te vervangen?

dakkapel plaatsen, incl afwerken, liefst ...

dakkapel plaatsen, incl afwerken, liefst onderhoudsvrij. Moet via kraan geplaatst worden ivm met de hoogte, lengte van de kapel is 3 mtr. Het dak bestaat uit dakpannen.

Ik wil graag een dakkapel over de gehele ...

Ik wil graag een dakkapel over de gehele lengte van de woning, ongeveer 7 meter. Daarbij een nieuwe badkamer die vergroot kan worden als de dakkapel klaar is.