Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Groningen.


Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel plaatsen, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Groningen:

vrijdag 5 juni 2020

Dakraam vervangen

Hallo, ik wil graag mijn dakraam laten vervangen. Het gaat om de Velux GGL-4 (114x118). Ook het kozijn moet vervangen worden. Ik zou graag een houten willen.
vrijdag 24 januari 2020

Dakkapel aan de zijkant van de woning plaatsen

Waar nu en dakvenster zit wil ik over de breedte van 300 cm een dakkapel plaatsen. Dit om extra ruimte te creëren en een badkamer te bouwen. De constructie wil ik zo goedkoop mogelijk, ik heb veel gelezen over prefab dat dat vaak de goedkoopste oplossing is. Graag ontvang ik voor mijn situatie advies, net als met de bekleding aan de buitenkant. Ik neig naar kunststof, vanwege de onderhoud. Binnenafwerking is niet nodig. Misschien is het handig om een raam te hebben dat open kan en een raam met ventilatie. constructie? goedkoop mogelijk. maakt niet uit wat, maar goedkoop. Graag beginnen eind februari / begin maart.
zondag 2 juni 2019

2 Dakkapellen plaatsen

Ik wil 2 casco dakkapellen plaatsen van kunststof. 1 dakkapel van 3 meter breed en een dakkapel van 5 meter breed. Het liefst met donkere ramen als dit mogelijk is. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 14 augustus 2018

Dakkapel dubbel huis vervangen

Het gaat om een vervanging van een bestaande dakkapel van 7 meter. Dit wil ik samen met de buren overleggen want hij wil dat ook laten doen. We hebben ook al een offerte liggen voor reparatie. Het is een houten dakkapel dat we willen vervangen naar een kunststof dakkapel.
dinsdag 27 maart 2018

Polyester dakkapel repareren

De afvoer van de dakkapel lekt.
maandag 5 maart 2018

Dakkapel repareren

Wij hebben een houten dakkapel en deze dient gerepareerd te worden. Aan beide zijwanden komen er namelijk scheuren in de hoeken, waar de zijwand samenkomt met het kozijn. Dit is aan de binnenkant. Aan 1 kant kan je zelfs al een beetje tussen de zijwand en het kozijn door naar buiten kijken. Het platte dak is verder in orde. De dakkapel is ongeveer 2.50 a 3 meter breed en ongeveer 1.50 meter hoog.
woensdag 25 oktober 2017

Prefab dakkapel van kunststof plaatsen

Wij willen graag een prefab kunststof dakkapel laten plaatsen van 3 meter aan de achterzijde van het huis. Helling is ongeveer 45 graden. Ons dak is bedekt met dakpanplaten.
zondag 17 september 2017

Dakhelling aanpassen, dak verhogen en dakkapel monteren

Ons huidige dak heeft slechts een dakhelling van 30% en nokhoogte van 1.80 meter. Breedte van het dak is 10 meter, diepte 7 meter. We willen het volgende: - hellingshoek verhogen; - nok verhogen; - grote dakkapel erin; - nieuwe dakpannen; - vlizotrap door vaste trap vervangen (nieuwe doorbraak in betonnen zoldervloer noodzakelijk). De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.
maandag 16 november 2015

Dakkapel aan de voorkant plaatsen

Goedemorgen, Ik wil graag informatie hebben welke vormen en soorten dakkapel u heeft en daarbij een prijsopgave...
dinsdag 7 juli 2015

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunstof dakkapel van 3.25 meter breed met de kleur van het kozijn in crème (gebroken wit). Uitgevoerd met twee draairamen in de kleur blauw. De zijkant heb ik graag afgewerkt met keralit. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.
zondag 12 april 2015

Dakkapel renoveren

Ik wil graag mijn dakkapel laten renoveren in verband met een lekkage. Ik heb een plat dak en wil nu graag dakpannen op de dakkapel laten plaatsen. Afmeting is ongeveer 2 tot 3 meter.
maandag 9 maart 2015

Dakkapel laten renoveren

Wij hebben lekkage aan onze dakkapel op zolder en zoeken iemand die dit kan verhelpen. De dakkapel is zeker meer dan 10 jaar oud en is makkelijk te bereiken.
donderdag 27 februari 2014

Dakkapel met plat dak plaatsen

Graag willen wij een mooie dakkapel met plat dak laten plaatsen. We willen graag een houten dakkapel, casco oplevering. Het wordt waarschijnlijk 3 meter breed en we willen graag een dakkapel in oude stijl.
vrijdag 25 oktober 2013

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Op zolder wil ik een kunststof dakkapel van 3.50 meter breed. Graag wil ik ook de opties voor zonnewering, horren, afval afvoeren en dergelijke in de offerte meenemen. De dakkapel dient niet te worden afgetimmerd.
vrijdag 2 maart 2012

Dakkapellen plaatsen

Het gaat om 2 dakkapellen elk van 3 meter breed met een platdak van ongeveer 3,3x2,25 meter geplaatst in de lengte van de nok welke vergunnings vrij gebouwd kunnen worden mits deze 2 meter uit de voorgevel en 1 meter uit de nok worden geplaatst. Het bijzondere aan deze klus is dat de hanebalken moeten worden verwijderd en er een nieuwe constructie moet worden gemaakt om de hanebalken van de buren op te vangen, een muur onder de nok is de scheiding van 2 woningen. Binnenwerk wordt de dakkapel ongeveer 200cm hoog, de hanebalken zitten op een hoogte van ongeveer 170cm, hoogte van het kozijn is ongeveer 110cm welke plus minus op hoogte van het dakbeschot komt dus nog een constructie van 90cm onder het kozijn. Binnenzijde ook aftimmeren.
zondag 5 juni 2011

Dakkapel plaatsen

Plaatsen van een dakkapel van ca 2.50 meter breed. Dakhelling 45%.
woensdag 13 april 2011

Dakkapel plaatsen 4,5m

Het betreft het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van het huis over 2 slaapkamers. Het huis is ongeveer 5 meter breed. Ongeveer een dakkapel van 4,5 meter lang. Vergunning moet nog aangevraagd.
woensdag 8 september 2010

verbouw zolderkamer

Plaatsen van twee dakkapellen op de zolder (voor en achter); maken scheidingswand; zo twee kamers maken van de zolder, afwerking, schilderklaar opleveren.
zondag 15 november 2009

Wij hebben op 4 plekken in huis lekkage. ...

Wij hebben op 4 plekken in huis lekkage. In de dakkapel, boven de openslaande deuren in de woonkamer (waarschijnlijk komt het water door de buitenmuur heen), in het toilet (onbekend waarvandaan) en op de zolder (ook onbekend waar van daan). Graag willen wij alle 4 de plekken laten repareren.
zaterdag 8 augustus 2009

Oud hollandse dakkapel met puntdakje ...

Oud hollandse dakkapel met puntdakje formaat ca 75cm breed. Vakman voor het hele traject.
donderdag 2 juli 2009

Er moet op de eerste verdieping een stuk ...

Er moet op de eerste verdieping een stuk loze ruimte bij een kamer getrokken worden. De kamer is voorzien van een dakkapel. Dit moet 1 grotere kamer worden. Vanwege het licht en de ruimte denken wij dat er een dakkapel bij op moet of uitgebreid moet worden als het kan.
dinsdag 6 januari 2009

- Het is de bedoeling dat er 1 dakkapel ...

- Het is de bedoeling dat er 1 dakkapel van 4 meter breed geplaatst wordt (voor de 2 slaapkamers) - Kunststof - Kantelraam Liefst 1e week van maart.
dinsdag 26 augustus 2008

Ik wil een uitbouw van de zolderkamer. ...

Ik wil een uitbouw van de zolderkamer. Zodat je het platte dak kan betreden. tevens een houten dakkapel.
zaterdag 29 maart 2008

Betimmering van dakkapel moet vervangen ...

Betimmering van dakkapel moet vervangen worden, of trespa erop. Bij vervangen, niet weer met watervast materiaal, maar met kunsstof.
woensdag 12 december 2007

Dakkapel 3.30 m breed. Kunststof rabat ...

Dakkapel 3.30 m breed. Kunststof rabat op zijwangen. Kunststof kozijnen. Totaal 4 ramen, waarvan 2 draai-/kiep, vlak dak met bitumen.

Partners

Partners van Casius