Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor het plaatsen van een dakterras:

Het plaatsen van een dakterras

Het gaat om een dakterras op een nieuwbouwhuis. Terrasgrootte ± 32 m2. Het dak kan een dakterras dragen. De woning wordt eind 2020 opgeleverd.
Onze klant uit Wezep (Gelderland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het plaatsen van een dakterras uit heel Nederland:

Diverse klussen in huis

3 kroonluchters hangen begane grond 2 gordijnrails hangen begane grond Schilderijen hangen begane grond Ventilatie in badkamer checken / afsluiten Kokosmaat snijden en plaatsen Spiegel hangen begane grond Schoenkastje monteren begane grond Kapstok monteren begane grond Deurknop badkamer monteren begane grond Toiletrolhouder monteren begane grond 2 nachtlampjes monteren begane grond 4 knoppen meterkast monteren begane grond Schilderijen ophangen trappenhuis 1e verdieping Led verlichting ophangen toilet 1e verdieping Traphekje ophangen 1e verdieping Lamp ophangen hal 1e verdieping Toiletrolhouder bevestigen 1e verdieping Bezet/vrij knopje ophangen toilet 1e verdieping Checken ventilatie afzuigkap 1e verdieping 4 lampen ophangen keuken/woongedeelte 1e verdieping Schilderijen ophangen woongedeelte 1e verdieping Traphekje ophangen 2e verdieping Schilderijen ophangen trappenhuis 2e verdieping 3 lampen ophangen 2e verdieping Klein kitwerk badkamer 2e verdieping Klein stukje bedrading wegwerken/ plamuren badkamer 2e verdieping Tegen muur monteren en deuren op zetten pax kast 2e verdieping Rolgordijn plaatsen 2e verdieping Deurstop monteren draakiepdeur naar dakterras 2e verdieping Schilderijen ophangen 2e verdieping

Dakopbouw op het dakterras plaatsen

Ik wil een dakopbouw op een terras (3e woonlaag) laten plaatsen. Er is nog een 4e woonlaag aanwezig. Mijn dakopbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Het materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden is nog in overleg. 4,20 meter x 4 mtr. Het is mogelijk dat we dit uitvoeren met 3 - 4 buren.

Dakrenovatie

Ik wil graag een dakluik met vaste trap laten plaatsen. De totale dak oppervlakte is 50m2, waarvan we 25 m2 een dakterras willen laten maken en de andere helft willen we vol leggen met sedum en een aantal zonnepanelen. Wij willen dit ook graag meegenomen hebben in de offerte gezien wij deze materialen niet hebben. Wij willen dit graag laten uitvoeren ergens in het voorjaar van 2021.

Dakterras deur aanmaken

Wil graag een deur laten plaatsen voor mijn dakterras. Op de 3e verdieping hebben wij een houten uitbouw, hier willen wij een gat in de muur creëren voor een deur.

Bestaande lichtkoepel vervangen en nieuwe lichtkoepel plaatsen

Ons huis heeft een plat (bitumen) dak en dakterras. Totale oppervlakte ruim 100 m2. Wij willen het platte hoofddak en dakterras- dak laten vervangen én laten isoleren. Verder willen wij in het dak een bestaande kunststof dakkoepel laten vervangen voor een glaskoepel én in onze badkamer (die geen ramen of daglicht heeft) een nieuwe, elektrisch te openen dakkoepel laten plaatsen.

Trespa of kunststof boeidelen en panelen plaatsen

Ik wil graag mijn houten boeideel aan de achterkant vervangen voor een van trespa of kunstof Daar ben ik nog niet uit. Del engte bedraagt 5.70 m met nog een klein stukje van 0,9 m dat er haaks opstaat vanwege het feit dat mijn huis wat inspringt t.o.v die van mijn buren. het is mogelijk om steigertje neer te zetten van af mijn dakterras. Dan is het ongeveer 6 m omhoog. Ik heb ook nog een klein platje bij mijn dakterras waar er van boven af gewerkt kan worden, maar ik weet niet of dat mogelijk is. Ik heb graag overleg over het te kiezen materiaal (kunststof of trespa) en ik laat dat graag door de uitvoerder verzorgen.

Schaduwdoek plaatsen boven dakterras

Wij willen graag een schaduwdoek van ca. 3x3 meter plaatsen boven het dakterras aan de achterzijde van ons huis. Omdat de bevestigingsmogelijkheden wat ingewikkeld zijn, is het wenselijk dat iemand de situatie komt bekijken en met ons overleggen welke mogelijkheden er zijn, misschien iets met staalkabels, en wat de te verwachten kosten zuulen zijn.

Gat zagen in plafond voor lichtkoepel

Wij willen een opening maken in een plat dak (eerste verdieping) en een dakluik plaatsen die door derden wordt geleverd. Voor toegang naar het dakterras. Het plafond is van beton. We willen graag een offerte voor twee verschillende maten: 1.0 x 1.0 m en 2.0 x 1.0 m. Eerst moeten wij hiervoor de boiler verplaatsen, als u deze klus ook kunt uitvoeren, dan ontvangen wij hier ook graag een offerte voor.

Dak opbouw Den Haag

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een dakopbouw in Den Haag. Het is de bedoeling om een dakopbouw te plaatsen alszijnde een 4e verdieping (en eventueel een gedeeltelijke vijfde verdieping of dakterras).

Schutting plaatsen op dakterras

We willen op ons dakterras de schutting vervangen. Het terras zit boven een winkel en is 13 meter diep en 7 meter breed uit mijn hoofd. Omdat het een dakterras is kan de schutting niet in de grond vastgemaakt worden. De huidige oude schutting zit aan stalenhekwerk vastgemaakt. We hoeven niet aan alle kanten van het terras een schutting. Totaal zouden het iets van 12 delen moeten worden. De huidige schutting wil ik misschien door u laten verwijderen, maar dit is afhankelijk van de kosten. We horen graag hoe jullie dit kunnen doen en wat de kosten zijn.