Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor het plaatsen van een dakterras:

Het plaatsen van een dakterras

Het gaat om een dakterras op een nieuwbouwhuis. Terrasgrootte ± 32 m2. Het dak kan een dakterras dragen. De woning wordt eind 2020 opgeleverd.
Onze klant uit Wezep (Gelderland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het plaatsen van een dakterras uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde

We willen graag een uitbouw bij onze woning. De afmetingen zijn 2.5 x 6 meter. We willen deze uitbouw graag met mogelijkheid om een dakterras te plaatsen. Het moet casco opgeleverd worden met elektra, geen stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Er is geen vergunning voor nodig. Graag een offerte.

Plaatsing nieuw kunststof dakterras beschotting

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een nieuw kunststof dakterras beschot, huidige is ten dele verrot. Afvoeren doe ik zelf. Het gaat om een beschot van ongeveer 4 bij 2,5 meter en eventueel stuk omlijsting.

Kunstgras leggen, speeltoestel plaatsen en aanleggen terrastegels

Wij willen graag onze achtertuin, samen met onze dakterras renoveren.(alles moet worden afgevoerd). Dakterras willen we 19 m2 aan 50 bij 50 betontegels laten vervangen door tuintegels van WPC kliksysteem over de gehele 19 m2. Achtertuin is deels betegeld(1.8 m2 bij 5.2 m2 van 30 bij 30 tegels)met een pad en ligt er zand. In totaal 29 m2 aan grond dat gerenoveerd moet worden. Hier willen wij 4 m2 bij 3 m2 aan kunstgras laten aanleggen met speeltoestellen. Al het resterende willen we betegelen met betontegels van 60 bij 60.

Raam vervangen door een deur voor dakterras

Er moet een deur naar het dakterras komen, waar nu alleen nog een raam is. Het raamkozijn is 1,85 breed. De kamer is 1,96 hoog (dakkappel). Het raamkozijn loopt wel helemaal door over de gehele breedte van de woning. Dient het gehele kozijn dan te worden vervangen? Zie foto's. Offerte betreft dus het vervangen (van een deel) van het raamkozijn en het plaatsen van een nieuw kozijn inclusief deur. Deur mag kleiner zijn dan standaard maat indien dat voordeliger is.

Prefab dakopbouw

Uit bouwtechnische keuring kwam naar voren dat een opbouw mogelijk is mits deze uit lichte materialen bestaat. Diverse buren hebben een soortgelijke constructie reeds gerealiseerd. Wij zoeken een partij die ons kan assisteren met de vergunning aanvraag. Verder gaat onze voorkeur uit naar een prefab oplossing. We willen de trap naar de opbouw toe in de overloop laten plaatsen (zie plattegrond in bijlage). Deze trap komt dan uit op de voorkamer van de opbouw. Aan de voorkant willen wij een dakterras creëren welke middels schuifdeur te betreden is (conform buren). De opbouw dient te worden opgesplitst in twee (ongeveer even grote) delen waarbij de kamer achter te betreden is middels tussendeur. Aan de achterkant een raampartij soortgelijk aan wat de buren hebben. Verder hebben we in de eerste verdieping centraal afzuigsysteem welke we, indien mogelijk, naar de opbouw willen verplaatsen. Qua afwerking van de opbouw hebben we de voorkeur voor kunststof. Boven op de opbouw zouden wij zonnepanelen willen realiseren indien mogelijk. We vernemen graag de mogelijkheden om bovenstaande zaken te realiseren.

Dakopbouw realiseren

Wij willen een dakopbouw laten plaatsen. Graag hoor ik de prijzen in € per M2 als ik het met een houtskelet en casco laat opleveren. De voorzijde moet wel afgemetseld worden. Tevens moet er een dakterras gecreerd worden. Graag ook hiervan de prijzen in € per m2

Gevelrenovatie

Ik wil nieuwe gevelbekleding laten plaatsen en buitenschilderwerk laten doen (kozijnen en deuren). Er zit nu hout op de gevel en dit wil ik door hout of kunststof bekleding laten vervangen. Ook wil ik een aparte offerte ontvangen voor het wit schilderen van mijn hele gevel (is nu grijs baksteen). Gevel is ongeveer 60 m2. Ik heb ook een dakterras waar ik de boeidelen van wil laten vervangen/renoveren. Ik ontvang graag een offerte voor al deze werkzaamheden.

Schutting op dakterras plaatsen

Ons terras heeft een hekwerk met strekmetaal en aan het eind 7 meter. De bedoeling is dat wij het hekwerk aan het eind van ons terras hoger willen naar bijvoorbeeld 1.80 meter. Wij willen hiervoor bamboe rollen gebruiken met bamboe stokken van ca. 25 mm dik aan het hekwerk windvast te monteren. Het hekwerk is 1 meter hoog en de ijzeren palen zitten in het beton gemonteerd.

Dak vervangen en mogelijk een groendak realiseren

Het huidige dak zou vernieuwd moeten worden. Het betreft een plat dak van een huis uit 1910 van 3 verdiepingen hoog. Vermoedelijk moet de dakbekleding ook worden vernieuwd evenals de dakrand. Er ligt nu bitumen op en het zou geïsoleerd moeten worden. Ik wil ook graag informatie over de mogelijkheid om een groendak te realiseren. Het betreft een oppervlak van ongeveer 50 m2. Aan de achterkant is het mogelijk om een steiger te plaatsen op het dakterras. Graag zou ik het laten afvoeren door de vakman.

De draagkracht berekenen van een dakterras

Ik zoek een bouwkundige die de draagkracht kan berekenen van mijn dakterras. Ik zou hier in de nabije toekomst een jacuzzi op willen plaatsen.