Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel plaatsen achterzijde huis:

Dakkapel plaatsen achterzijde huis

Wij willen graag een kunststof dakkapel laten plaatsen van 2,5 meter binnenmaat. De kapel moet worden geïsoleerd en dient 2 draai-kiep ramen te krijgen.
Onze klant uit Ulft (Gelderland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel plaatsen achterzijde huis uit heel Nederland:

Balkon dichtmaken en een geïsoleerde badkamer van maken

We hebben een balkon, in het dak op zolder hoogte. Deze zouden we graag dicht willen maken door er als het ware een dakkapel op de plaatsen. Graag een dakkapel van keraliet. Het is een afstand balkon van ongeveer 360cm x 200 cm. Betreft een "twee onder een kap" huis. Daarnaast wil ik het ook graag geïsoleerd hebben. Graag zou ik daar ook een badkamer van laten maken. Ik wil daar ook alles afgewerkt hebben, dus graag betegelen, een bad in plaatsen en douche in plaatsen. Daarnaast ook graag de rest van de zolder ook graag isoleren, betreft een oppervlakte van 30 m2.

Dakkapel plaatsen aan voorzijde, van 4 meter

We willen graag een dakkapel van 4 meter laten plaatsen. Er moet een scheidingswand in het midden van het dakkapel komen. Graag vijf gelijke ramen in de dakkapel plaatsen, waarvan twee of drie draaikiepramen. Materiaal van de dakkapel graag van kunststof dakkapel, met hout look. De dakkapel moet aan de voorzijde van het huis komen, deze is goed bereikbaar. Het betreft een hoekhuis.

Dakkapel van 8 m lang plaatsen

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen aan de zijkant van het huis. Het betreft een vrijstaande woning dus de zijkant is goed te bereiken. De dakkapel moet ter hoogte van de eerste verdieping worden geplaatst. De afmeting van de dakkapel is 8 m lang. Graag van kunststof. Daarnaast graag ramen plaatsen, het liefst 3, met dubbelglas en inclusief horren.

Dakconstructie veranderen voor plaatsen dakkapel

Op zolder willen we 1 grote dakkapel plaatsen en een tussenmuur verwijderen. We denken dat er een stalen frame of andere alternatieve ondersteuning gebouwd moet worden. We zoeken een constructeur hiervoor

Uitbouw achter, kozijn 1e verdieping en dakkapel 2e verdieping

We willen onze huidige bijkeuken laten isoleren dan wel betrekken bij een eventuele nieuwe uitbouw. We willen de bijkeuken laten isoleren tegen warmte daarna kan er een extra wandje worden geplaatst. Het is een enkelsteense bijkeuken. De afmetingen zijn 1.90 m breed en 2,80 diep. De bijkeuken heeft een schuin dak, hier graag een Velux dakraam in bouwen. Daarnaast een raam aan de zijkant plaatsen in de bijkeuken. Graag houten kozijn. Allebei de ramen dubbelglas HR++. Wanden tegen Tevens willen we het kozijn op de eerste verdieping laten vervangen en onze dakkapel laten renoveren. Daarnaast eventueel een houten uitbouw aan de bijkeuken realiseren als dit mogelijk is.

Plaatsen van ondersteunende gording op zolder (dak hangt iets door)

Bij plaatsing van onze nieuwe dakkapel 2 jaar geleden is 1 gording over de gehele breedte van het dak verwijderd. Hier is geen gording voor teruggekomen en wij denken nu dat dat niet in orde is. Optisch lijkt het dak ook iets door te hangen. Wij willen graag een nieuwe gording aan de bovenzijde van de dakkapel terug laten plaatsen want dit lijkt nodig. Graag een timmerman met ervaring met dakconstructies.

Uitbouw met eventueel 2 verdiepingen + voor- en achterzijde dakkapel

Wij willen achter onze recent aangeschafte hoekwoning een uitbouw laten plaatsen met eventueel 2 verdiepingen. 7 meter breed x 4 meter diep. Ik wil hier graag een offerte voor ontvangen. Nog geen vergunning aangevraagd. Mogelijk ook aan zowel de voor- als de achterzijde een nieuwe dakkapel. De achterzijde is goed bereikbaar met een auto.

Zolder verbouwen

We willen graag een tweede badkamer 'en suite' op zolder realiseren met wastafel, douche en bij voorkeur ook een toilet. We willen een dakkapel laten plaatsen om de ruimte voor de badkamer te creëren. En waardoor tevens een rechte (kasten)wand gerealiseerd kan worden in de slaapkamer. Zodat een kleedruimte ontstaat tussen de slaapkamer en nieuwe badkamer (walk-through closet). De dakkapel zal dus zowel in de badkamer als in de aangrenzende slaapkamer komen. De badkamer komt gedeeltelijk in wat nu een was/technische ruimte is, er moeten dus wanden verplaatst worden waarin leidingwerk en elektra verwerkt moeten worden. Bovendien willen we graag geadviseerd worden in het isoleren (van binnen) van het dak (twee schuine kanten) over de gehele zolderverdieping en het eventueel realiseren van een plafond, waardoor extra bergruimte in de nok ontstaat. Hoewel het een nieuwbouw woning betreft (bouwjaar 2002) is de temperatuur op zolder toch flink seizoensafhankelijk. De zolder is een vaste tweede verdieping met vaste trap waar zich op dit moment een (ouder)slaapkamer en een was/technische ruimte bevindt. Het huis heeft een zogenaamd klapdak. Afmetingen: Huidige slaapkamer - breedte van knieschot tot knieschot: 4,5 meter - lengte 5,5 m Huidige was/technische ruimte heeft een L vorm: - breedte van knieschot tot knieschot: 4,5 m - lengte: 2,65 m tot 3,2 m Tussen de slaapkamer en wasruimte is de kleine overloop van 1 x 1 meter. In de nieuwe situatie zou de afmeting van de badkamer ongeveer zijn: - 1,7 m x 2 m Een schets/voorbeelden van onze wensen en foto's van de huidige situatie zijn op aanvraag beschikbaar. In welke stijl heb je interesse? Modern Wat moet er gebeuren? Isoleren, dakkapel plaatsen, plafond plaatsen, badkamer of keuken installeren, gyprocwerken, elektriciteitswerken

Dakkapel

Plaatsen van een kunststof Dakkapel aan de achterzijde. 4 meter breed x 1,50 meter hoog. Raamverdeling: 2 x draai-kiep. (1 links en 1 rechts) met vakverdeling dus roedes in 't glas. Kleur wit (RAL 9010).

Opbouw (dakkapel) stucen

Wij hebben een dakkapel laten plaatsen 2 jaar geleden. Deze wil ik graag van binnen laten stucen. De naden van de gipsplaten heb ik al behandeld met gyproc voegenvuller. Ik had gehoopt op een beter resultaat, maar het is lastiger dan ik dacht. De ondergrond van de wanden en het plafond zijn gipsplaten 60 cm. Het plafond is 7.5 m 2 en de wanden ongeveer 5 m2. Graag wil ik dit glad hebben afgewerkt.

Partners

Partners van Casius