Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor kunststof (prefab) dakkapel en wand plaatsen op zolder:

Kunststof (prefab) dakkapel en wand plaatsen op zolder

Beste meneer/mevrouw, Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor een (prefab) dakkapel (2,5m) en ook wat eventueel een tweede zou kosten (zou dit dan goedkoper zijn). We willen graag een kunststof dakkapel in een donkere kleur. Is het mogelijk om ook de opties erbij te vermelden, zoals rolluik/screen, horren. We hoeven geen ventilatierooster. Op zolder hebben we wel een knieschot. Naast de dakkapellen willen we ook graag een wand op zolder zodat dit een kamer wordt en hebben we alleen een wastafel nodig. En wanneer zou het eventueel geplaatst kunnen worden? Ik hoor graag van u.
Onze klant uit Tiel (Gelderland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof (prefab) dakkapel en wand plaatsen op zolder uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde bij voorkeur prefab

Voorkeur heeft een prefab aanbouw 2,5 x 5 m Exterieur: Bakstenen rood Met overstek Kozijn openslaande deuren zwart (ook binnen) in kunststof met HR ++ beglazing. Regenpijp PVC links Verlichting links en rechts Interieur: Verlichting punten voor 4 spots Elektra circa 4 stopcontacten Vloerverwarming We krijgen deze week de sleutel. En gaan er snel wonen. Het is de bedoeling dat we zelf de bestaande aanbouw (1994) gaan afbreken. We zijn niet 100% zeker dat de fundering geschikt is. Gaat om casco oplevering. We gaan er van uit dat een meldingsplicht volstaat. Mocht er toch een bouwvergunning nodig zijn dan is dat geen probleem

Uitbouw voorzijde en achterzijde met vloerverwarming en plavuizen

Wij willen een uitbouw voor en achter met kunststof kozijnen realiseren inclusief vloerverwarming en plavuizen leggen complete benedenverdieping. De maat aanbouw voor word 3,90m x 1,5m. De aanbouw achter word 6,40m x 2,5m. Complete afwerking. Het zou een prefab optie moeten worden. Er is ook nog geen fundering aanwezig.

Prefab serre aanbouw

Beste meneer/mevrouw, Wij willen graag een (prefab) serre laten plaatsen over de gehele breedte van de woning. De afmetingen voor de serre zijn 5,20 breed en 1,5 meter diep. Wij ontvangen het liefst een offerte met zoveel mogelijk variaties. Dus de prijzen van de verschillende glassoorten en andere materialen (zoals hout of kunststof) en het verschil tussen een serre op maat en een prefab serre. Daarnaast zouden we ook graag willen weten wat de kosten zijn wanneer de zijkanten (2 x 1,5 meter) van steen gemaakt worden. Om de serre direct aan de woonkamer te laten grenzen zullen ook de draagmuren verwijderd moeten worden, dit mag meegenomen worden in de offerte. We ontvangen ook graag meer informatie over de vervolgstappen. We willen graag starten met de bouw van de serre vanaf 02-06-2020. Maar de maanden juli/augustus mogen ook gebruikt worden. Het funderingsrapport is in de maak. Groetjes.

Opbouw realiseren

Wij willen een opbouw laten realiseren op ons huis met plat dak. De opbouw moet ongeveer 43m2 worden. 10x4.26. Hierin moeten 2 slaapkamers komen en een toilet. Tevens willen wij het balkon bij de huiskamer hebben, hier kan dan ook de trap naar boven worden gebouwd, zodat er niet door beton gezaagd hoeft te worden. Er zijn nog geen vergunningen, bouwtechnische onderzoeken etc. gedaan. Bij voorkeur hergebruiken wij een aantal (kunststof) kozijnen, deze zijn redelijk recent geplaatst. Ook zijn er een aantal nieuwe nodig. Bij voorkeur van het zelfde merk. Schuco kozijnen met Keralit kunststof. Tekeningen zijn beschikbaar met alle (binnen) maten. Voorkeur voor een casco oplevering met elektra en leidingwerk en een prefab constructie.

Serre aan woonkamer realiseren

Graag laat ik een prefab serre aanbouwen aan mijn woonkamer. De afmeting wordt ongeveer 4 meter breed, 2,5 a 3 meter diep. Vergunning moet ik nog aanvragen, omdat de serre aan de zijkant komt. Half mei krijgen wij de sleutel en dan willen we ook zo snel mogelijk beginnen. We denken aan kunststof of hout.

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunststof, prefab dakkapel. 2.5 meter maar ook offerte voor 4 meter.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van de woning met kunststof kozijnen met 2 openslaande deuren van 3000 x 5200 cm. Er is nu een serre aanwezig, deze halen we zelf weg. We willen er een uitbouw voor terug. We zijn ons aan het oriënteren en zouden graag het prijsverschil weten tussen casco en compleet. We denken aan een prefab constructie, maar we willen ook graag weten wat het kost als we het ter plekken laten bouwen. Ik ga navragen of een vergunning nodig is. Tekeningen heb ik nog niet.

Uitbouw/Serre achterkant andere woning

Ik ga binnenkort verhuizen en daar zit aan de achterzijde van de woning een soort van halletje/doorloop van 200 x 118 cm en daar wil ik vanaf dmv een betaalbare goede kleine uitbouw/serre en vroeg mij af wat dat ongeveer gaat kosten. Bijgesloten de plattegrond. Op het stuk waar het raam zit wil ik 118 cm uitbouwen. De rechterkant wordt 2 m muur, omdat ook daar het huisje staat. Afwerking met deur en raam. De uitbouw hoeft niet luxe en spectaculair, wel graag van kunststof of steen. Prefab is ook prima. Er is geen vergunning nodig. Over de fundering durf ik niet veel te zeggen. Graag een combinatie van casco en een complete oplevering, binnen wel afgetimmerd, schilderen hoeft niet, leidingen ook niet.

Dakkapel aan de voorzijde

Ik denk aan prefab kunststof dakkapellen van rond de 3 meter, de afmeting ligt eraan hoe breed dit maximaal kan. Ik heb een offerte nodig waarbij de vergunning aanvraag er ook bij zit. De maten van de dakkapel weet ik nog niet, dit is afhankelijk van de prijs. De oplevering graag compleet.

Enkele nokverhoging en plaatsen dakkapel en dak vernieuwen

Wij willen aan de achterzijde een enkele nokverhoging van muur tot muur: breedte 6 meter x hoogte 1,5 meter. Dit betekend dat de beide kanten van de verhoging in de schoorsteen loopt. Ik hoop dat hier een oplossing voor bedacht kan worden. Zie foto achterzijde huis. Aan de voorzijde willen we een dakkapel van breedte 3 m en hoogte 1,5 m. De vergunningaanvraag willen we graag laten uitbesteden. We willen een casco oplevering, maar wel aan de binnenzijde afgetimmerd met gipsplaten. Stucwerk zou misschien ook kunnen, maar dan later. Dit laat ik nog even open. Leidingen en elektra is niet nodig. Graag een prefab constructie van kunststof. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Het dakbeschot is ook vrij oud en de latten, dit wil ik ook vervangen, samen met de dakpannen. Verder moet er goed geïsoleerd worden. Ik heb voor dit jaar een bouw depot, dus graag oor het einde van het jaar wil ik het gerealiseerd hebben. Bij voorbaat graag eerst een indicatie maken.

Partners

Partners van Casius