Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Nijmegen of directe omgeving.

2310 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel plaatsen, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel, dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Nijmegen:

Vervanging bestaande dakkapel door grotere

Een dakkapel op twee-onder-één-kapper met een circa 40 graden pannendak. Een nieuwe dakkapel van circa 475 cm ter vervanging van huidige houten dakkapel van circa 275 cm breed met een hoogte van circa 135 cm, waarbij op circa 1/3 deel een tussenmuur staat. Moet casco opgeleverd en prefab. Aan weerszijden van de nieuwe dakkapel blijft dan 80 cm vrije dakruimte over.

Een bestaande dakkapel verlengen

Wij willen onze bestaande dakkapel verlengen met ongeveer 3 meter, wat onze badkamer vergroot. Het dak heeft een behoorlijke helling en de bestaande dakkapel heeft ook een hellend dak.

Prefab kunststof dakkapel plaatsen

Prefab dakkapel kunststof 2 meter breed incl. Plaatsen 2 a 2.50 breed tussenwoning inclusief aftimmeren

Dakkoepel plaatsen op de nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, welke naar verwachting aan het eind van 2016 wordt opgeleverd. Er is daar een aanbouw waar we een dakkoepel op willen laten plaatsen van ongeveer 120 x 120 cm. In de aanbouw bevindt zich een deel van de woonkamer. We laten ons graag adviseren over de beste keuze en ontvangen een prijsindicatie.

Dakkapellekkage repareren

Ik wil mijn dakkapel graag laten repareren. Ik heb lekkage.

Onze bestaande dakkapel moet vervangen ...

Onze bestaande dakkapel moet vervangen worden. Ik zoek een bedrijf in de regio Nijmegen, dat snel en schoon werkt en de klus liefst in 1 dag klaart. Indicatie: breedte huidige dakkapel: ca. 4 meter. Tussenwoning, gebouwd eind jaren 60.

dit pand uit 1890 heeft 1 dakkapel. Het ...

dit pand uit 1890 heeft 1 dakkapel. Het kozijn van deze dakkapel heeft rotte plekken en moet gedeeltelijk worden vervangen.

Plaatsen van een dakkapel. Water en ...

Plaatsen van een dakkapel. Water en winddicht. Afwerking doen we zelf. Dakkapel van 4 ramen. Bouwtekeningen zijn we bezig. Daarna starten we met vergunningaanvraag.

Ik wil de zolderruimte uitbreiden met ...

Ik wil de zolderruimte uitbreiden met een aantal dakkapellen en er een slaapkamer laten maken. Eventueel een airco laten plaatsen. Ook afwerken van binnen.

ik wil graag GEEN dakkapel maar een ...

ik wil graag GEEN dakkapel maar een offerte voor drie dakramen op mijn zolder. Twee dakramen van 1.34 breed en 0.98 hoog naast elkaar aan de achterzijde van het huis. Aan de voorzijde 1 dakraam van 1.14 breed en 0.98 hoog. (ongeveer maten). Graag zou ik de offertes schriftelijk ontvangen !!!!

het renoveren van het bestaand dakkappel ...

het renoveren van het bestaand dakkappel door de zijkanten met trespa te bekleden en het kozijn kunstsof met draaiend raam.De maten van het dakkappel zijn 1700 breedx1250hoog dak afloop c.a. 35graden