Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor prefab dakkapel plaatsen:

Prefab dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel plaatsen aan de zijkant van de woning. Er is geen vergunning nodig. Ik heb een pannendak en de dakkapel zal 3 mtr breed kleur worden en alles in de kleur 9001 bekleed met keralit. Ik wil een prefab constructie en een casco oplevering.
Onze klant uit Hoenzadriel (Gelderland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor prefab dakkapel plaatsen uit heel Nederland:

Uitbouw achter, dakkapel plaatsen en egaliseren vloer

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen 2.5 m bij 6 m moet worden. Vergunning is niet nodig. We willen veel glas. Een deel wordt keuken en we zouden aan de binnenzijde een schuifdeur willen hebben. Het dak moet dicht worden. We willen ook een dakkapel voor- en achter van 5,5 m tot 6 m, dus de hele breedte. We denken aan een hellend dak voor de dakkapellen, voor mogelijk in de toekomst zonnepanelen als dit mogelijk is. Vergunning voor de voorzijde is nodig. Materiaal willen we onderhoudsvrij, daarom denken we aan kunststof. Prefab of ter plaatse bouwen vinden we beiden goed. Dan willen we in de woonkamer, de nieuwe uitbouw en keuken de vloer gaan egaliseren. De vloer is van beton en is ongeveer 60 m2.

Aftimmeren dakkapel

Wij zullen 1 of 2 prefab dakkapellen laten plaatsen door een bedrijf en vragen ons af wat de kosten zijn voor het aftimmeren van deze dakkapellen in de binnenkant na plaatsing. Dit inclusief het maken van kastruimte achter het knieschot. Het gaat om een dakkapel van 4,70 bij 1,75 m en 3,50 bij 1,75 m. Het liefst de afwerking met MDF hout.

Aan de voorzijde woning een dakkapel realiseren

Het gaat om een dakkapel van ongeveer 250 cm breed aan de voorzijde van de woning. Vergunning moet nog geregeld worden. Wil beide prijzen weten kunststof en prefab. Mijn voorkeur gaat naar verdiept profiel. Het is nog een dicht dak.

Dakopbouw en hoekdakkapel realiseren

Wij hebben een woning aangeschaft en wij zouden daar een hoekdakkapel van 7-8 meter in totaal (zijkant 3,5 meter en achterkant 3,5 meter) en/of een opbouw op de garage van 20 m2 laten realiseren. Het liefst willen wij beiden, maar dit is een beetje afhankelijk van de kosten. Vergunning voor de dakkapel is waarschijnlijk niet nodig, voor de opbouw wel. Voor beiden willen we een prefab constructie en afwerking van kunststof en kunststof kozijnen. Ook voor beiden een casco oplevering. In de dakkapel moet de stucadoor kunnen beginnen. In de opbouw willen we wel elektra en leidingwerk maar verder niet. Het dak van de garage is sterk genoeg, dit is al gecontroleerd. Opbouw wordt als het ware een blokkendoos. Er komen 2 ramen, een voor en een achter. Er moet ook nog een doorgang in de buitengevel van de gang naar de opbouw gemaakt worden. Het wordt een slaapkamer. 14 augustus krijgen we de sleutel, ook dan het liefst beginnen.

Dakkapel voorzijde realiseren

Ik wil graag een dakkapel aan de voorzijde realiseren. Aan de achterzijde heb ik er al een met een binnenmaat van 3 meter. Aan de voorzijde wil ik dezelfde afmeting. De vergunning moet nog aangevraagd worden. Kunnen de kosten voor het laten aanvragen van de vergunning apart op de offerte worden aangegeven? Net als graag een aparte post voor de afvoerkosten. Tekeningen heb ik opgevraagd. Ik wil kunststof kozijnen met twee kantel-kiepramen. In het midden ongeveer moet een paneel komen. Buitenafwerking trespa gebroken wit. De constructie maakt mij niet heel veel uit, ik wil het liefst goedkoop, dus ik denk aan prefab. Maar is trespa afwerking daarbij mogelijk? Zie foto waar wij op de plek van het dakraam de dakkapel willen hebben. constructie: maakt niet uit. prefab. advies vakman.

Dakkapel realiseren

Ik wil een dakappel van 5 meter breed en 1.50 hoog realiseren. Wat ik mij wel af vraag is hoe breed mag je ten aanzien van de kamer zelf een dakappel kan realiseren. Dit mag gewoon een prefab worden, de afwerking binnen met isolatie, gipsplaten.

Dakkapel plaatsen

We willen een prefab dakkapel op standaard 5,5 m rijtjes huis. Afhankelijk van prijs willen we misschien 2 dakkapellen waarbij die achterzijde wat groter mag. Het moet wel worden Dit zal compleet afgewerkt moeten worden. Afmetingen van 3 bij 1,75 m.

Dakopbouw ipv de aanwezige dakkapellen

Ik wil graag de dakkapellen (3m breed) op zolder laten vervangen door een nokverhoging over de breedte van het huis (5 m brede dakopbouw). Het huis is ongeveer 7 m diep, ik neem aan dat de nokverhoging iets naar binnen geplaatst moet worden. Graag een offerte met houten kozijnen en eentje met kunststof. De dakkapel zelf zou ik van een zo goedkoop mogelijk materiaal willen hebben en niet te zwaar. Of een vergunning nodig is, ga ik navragen, maar ik denk dat dit geen probleem zal vormen. Het huis is uit 1962. Het huis bevindt zich niet gelijk aan een straat (er zit nog een huis ertussen) dus moeten we kijken hoe de dakopbouw geplaatst kan worden. Er kan dus voor en achter niet met de auto bij het huis gekomen worden. Wellicht is een prefab nokverhoging een optie? Ik heb een offerte nodig voor de bank, zodat ik de financiering rond kan krijgen. Graag de prijs de binnenafwerking apart benomen op de offerte.

Dakkapellen voor- en achtergevel plaatsen

ik wil twee dakkapellen laten plaatsen. Van ongeveer 5 meter breed aan de voor- en achtergevel. Twee gelijke dakkapellen voor de voorkant moet waarschijnlijk een vergunning aangevraagd worden. De dakkapel Woning is uit 1986. Er zijn nu geen dakkapellen. Er zitten pannen op. Afwerking doe ik zelf . Voorkeur voor prefab. Is een rijtjeshuis gaat om 2e verdieping Dakhelling 34 a 35 graden.

Kunststof (prefab) dakkapel en wand plaatsen op zolder

Beste meneer/mevrouw, Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor een (prefab) dakkapel (2,5m) en ook wat eventueel een tweede zou kosten (zou dit dan goedkoper zijn). We willen graag een kunststof dakkapel in een donkere kleur. Is het mogelijk om ook de opties erbij te vermelden, zoals rolluik/screen, horren. We hoeven geen ventilatierooster. Op zolder hebben we wel een knieschot. Naast de dakkapellen willen we ook graag een wand op zolder zodat dit een kamer wordt en hebben we alleen een wastafel nodig. En wanneer zou het eventueel geplaatst kunnen worden? Ik hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius