Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel met twee draairamen laten plaatsen:

Dakkapel met twee draairamen laten plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen aanvragen voor een Dakkapel van kunststof, 35 graden, pannendak, 3,5 of 4 m, 3 of 4 ramen, waarvan 2 draai of draaikiepramen. We horen graag van u!
Onze klant uit Heteren (Gelderland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel met twee draairamen laten plaatsen uit heel Nederland:

Dakkapel plaatsen

We willen graag een dakkapel van 4 meter op de eerste verdieping. De kamer is 5,17 meter breed. We willen graag 2 draairamen, dubbele kozijnen en een vensterbank. Uitvoering van de buitenkant willen we van kunststof. Het gaat om een hoekwoning. Het dak loopt vanaf de eerste verdieping schuin aan de achterzijde. In oktober krijgen we de sleutels van het huis.

Dakkapel en kozijnen schilderen

Ik wil een offerte voor het schilderen van onze dakkapel en een aantal kozijnen. Het dakkapel heeft 2 middelgrote draairamen en 1 middelgroot raam, en is 3 jaar geleden voor het laatst geschilderd.

Draairamen in de dakkapel vervangen

Wij zouden graag de 4 draairamen van onze dakkapel willen laten vervangen. Het houtwerk is namelijk verrot. Afmetingen, zelf gemeten. 2x links draaiend en 2x rechts draaiend 700x1130 mm inclusief hout.

Dakkapel plaatsen

Ik vermoed dat er een constructieve oplossing moet komen voor het spant. Het grootste deel van de dakkapel willen wij in de te realiseren kamer geplaatst. En dan een klein deel, ca 1 meter, bij de vide betrekken. Dat zou wellicht kunnen betekenen dat wij het linker deel (voorkant dak) van het spant in takt kunnen laten. Plaatsing dakkapel dus aan de achterkant. De totale breedte inpandig is circa 550. Diepte 430. Hoogte 245. Gewenste hoogte dakkapel 175 cm. En breedte circa 400 cm. Inclusief 3 draairamen en 2 x ventilatie. De vloer is al gerenoveerd en biedt voldoende draagkracht. De bouwkundige en constructieve archiefstukken van het pand zijn in bezit Ook willen wij drie dakramen aan de straatkant geplaatst hebben.

Buitenschilderwerk aan een tussenwoning

Wij willen graag buitenschilderwerk laten verzorgen aan de voor- en achterzijde van onze tussenwoning. De achterkant is 2 jaar geleden nog bijgewerkt, de voorkant is volledig geschilderd rond 8 jaar geleden en nu dringend aan de beurt. We willen voor de voor- en achterkant graag een afzonderlijke offerte ontvangen. De voorkant gaat om een daklijst, boven een kozijn met 2 x een draairaam en 1 vast raam, een erker beneden met 2 draairamen en bovenlichten en 1 vast raam. Verder is er een kozijn met voordeur. Aan de achterzijde gaat het om kozijnen met deuren in de schuur en keuken, 1 kozijn met 1 vast en 1 kantelraam in de keuken, in de woonkamer een raam met bovenlicht, boeiboorden, een bovenraam en 1 vast raam en 1 draairaam, een badkamerraam,1 kantelraam en 1 vastraam, 1 dakkapel met kozijnen en 2 draairamen en 2 vaste ramen. Er is een raampje bij de schuurdeur waar eventueel een glasplaat ingezet moet worden en dat geschilderd moet worden.

Nieuwe ramen in dakkapel laten plaatsen

In onze dakkapel met een meranti kozijn van 300 cm bij 130 cm wil ik twee nieuwe draairamen (meranti) met dubbel glas laten plaatsen en ook in het middelste vaste raam dubbel glas laten plaatsen (en misschien moet dat ook vervangen door een nieuw raam). Tevens moet het lood onder het kozijn gerepareerd of vernieuwd worden.

Nokverhoging opbouwen

Wij willen graag een nokverhoging van 4 meter breed laten plaatsen. Er zal dan een vaste trap naar de zolder geplaatst moeten worden. De vlizotrap dient te worden verwijderd en het trapgat in de houtenvloer verplaatst. De nokverhoging wil ik laten plaatsen inclusief een dakkapel met kiep draairamen. Daarnaast de ruimte geïsoleerd moeten worden en afgewerkt met een stuclaag en een vloer. Er is nog geen vergunning aangevraagd, dit zullen wij zelf gaan aanvragen.

Trap en kozijnen plaatsen

Wij zouden graag voor de volgende 2 zaken een offerte willen ontvangen: 1. Trap (1ste verdieping): Vlizotrap wordt vaste trap. Trapgat 2000 bij 910, hoogte vloer 2410 mm. Trap inclusief stootborden. 2. Kozijnen (dakkapel): 2 stuks van 2200 bij 1200 (hardhout) 3 gelijken delen. Buitenste delen draairamen naar buiten. Middelste stuk ventilatierooster. Alle 3 de delen met opplakroudes. Als optieprijs dubbel glas mee te nemen. Graag contact op te nemen. We hebben ook al een tekening van het kozijn. In afwachting van uw reactie. Het gaat om nieuw te plaatsen kozijnen. Alvast dank.

Kozijn en ramen dakkapel renoveren

Wij hebben een half jaar geleden een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1955. Aan de achterzijde zit er op de bovenverdieping een dakkapel van ongeveer 300 cm breed met een 80 cm hoog kozijn met twee vaste en twee draairamen. Er was onlangs lekkage, waarna het lood bij de dakkapel is vervangen. Dit heeft niet voldoende geholpen, omdat er diverse delen van het dakkapelkozijn in slechte staat zijn. Wij nodigen graag enkele bedrijven uit om de situatie hier te beoordelen en krijgen dan graag advies en een prijsopgave voor reparatie of vervanging.

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunstof dakkapel van 3.25 meter breed met de kleur van het kozijn in crème (gebroken wit). Uitgevoerd met twee draairamen in de kleur blauw. De zijkant heb ik graag afgewerkt met keralit. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak.