Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel bekleden met trespa:

Dakkapel bekleden met Trespa

Het betreft een bestaande dakkapel van ongeveer 25 jaar oud. Het is een dakkapel van 3,40 meter breed met een schuin pannendak . De zijkanten zijn bekleed met schroten welke aan de uiteinden in slechte staat verkeren. Kozijn is goede conditie. Ik zou de zijkanten met trespa willen laten bekleden.
Onze klant uit Harderwijk (Gelderland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel bekleden met trespa uit heel Nederland:

Goten en overstekken vervangen

Goten en overstekken vervangen door kunstofgoten, ongeveer 65 meter goot en 35 meter overstekken. Ook een dakkapel in kunststof bekleden, huis en garage zijn vrijstaand en hebben beide wolfseinde.

Boeiboorden bekleden met aluminium of plastisol

We willen graag alle boeiboorden (minimaal 40 meter) laten bekleden met Plastisol. Tevens ook het dakkapel, entree voordeur, erker en garage overkapping hiermee bekleden maar dit graag in overleg met de vakman. Gaarne uw advies.

Dakkapel schilderen en bekleden met Trespa

De dakkapel heeft een tussenstuk en twee openslaande ramen. De onderrand moet gerepareerd worden en geschilderd worden. De rest van het dakkapel wil ik met Trespa bekleed hebben in plaats van schilderen.

Dakkapel bekleden met EPDM

Graag een offerte voor het opnieuw bekleden van mijn dakkapel met EPDM op de 1e verdieping. Afmeting: 220 x 130 cm.

Dakkapel opnieuw bekleden en dak renoveren

De dakkapel lekt en er zijn verschillende dakpannen waar een hoekje vanaf is. Daardoor is er water onder de dakpannen gekomen wat schimmel heeft veroorzaakt. Dit wil ik graag gerepareerd hebben.

Dak bekleden van dakkapellen

Wij hebben een rijtjeshuis met aan 2 kanten een dakkapel. Hiervan moet het dak opnieuw gemaakt worden.

Renovatie van een dakkapel

Aan de voorkant van onze hoekwoning hebben wij een dakkapel die wij willen laten renoveren. We willen de dakkapel opnieuw laten bekleden met Trespa en er een nieuw kunststof raam in laten plaatsen. Verder moet er ook een kleine lekkage aan het pannendak worden verholpen. De afmetingen van de dakkapel zijn: 110 cm breed, 80 cm hoog en 135 cm diep. We maken graag even een afspraak voor het inmeten van de klus en ontvangen daarna uw offerte.

Schoorsteen met kunststof bekleden

De oude betonnen schoorsteen lekt en daar willen wij graag een overzetschoorsteen omheen om verdere lekkage te voorkomen. Circa 80 cm hoog en ook 80 cm breed en diep. De schoorsteen zit halverwege het dak van de zolderverdieping. Op de zolderverdieping is ook een dakkapel. De woning is een hoekwoning. De buren hebben metalen omhulsels maar kan het ook met kunststof?

Dakkapel en koof boven garage opnieuw bekleden met kunststof

Wij willen onze dakkapel opnieuw laten bekleden met kunststof. Onze voorkeur gaat uit naar Ki-Kern of Trespa. Wij willen dat de platen verlijmd en niet geschroefd worden. Daarnaast willen we de koof boven onze garage ook bekleed hebben met hetzelfde materiaal. De kleur die wij wensen: Ral 7016 (antraciet). Maar ik neem aan dat de kleur voor de prijs geen verschil maakt. Afmetingen koof garage: lengte: 2.25 cm, voorzijde 40 cm hoog; onderzijde 20 cm. Dakkapel: ongeveer 2.25 cm breed; hoogte bovenzijde 30 cm; smalle randen aan de zijkant (2.10 cm hoog en 13 cm breed). De zijkant is voor ons niet te meten. Graag offerte voor de dakkapel en de koof boven de garage apart. Buurvrouw heeft ook interesse, maar alleen voor de bekleding van de dakkapel. Graag vanaf half september, voor de winter.

Kunststof plaatsen op de dakkapel + schilderen

Ik wil mijn dakkapel opnieuw bekleden met kunststof platen. Wij zaten zelf te denken aan kunststof Trespa platen van Praxis. Ook zou ik graag willen dat het geschilderd wordt, want het ziet er nu niet meer uit. Dakkapel is ongeveer 5 x 4 meter. Ik wil graag een prijs inclusief alles, materialen, werkzaamheden en dergelijke.

Partners

Partners van Casius