Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Harderwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Harderwijk heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Harderwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Harderwijk of directe omgeving.

329 klanten uit Harderwijk bevelen een bij Casius in Harderwijk aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Harderwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel (voorzijde) en kleine badkamer op zolder, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen over hele breedte, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, bestaande dakkapel renoveren, kunststof dakkapel aan achterzijde van circa 4 meter, dakkapel, dakkapel, dakkapel voorzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Harderwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Harderwijk:

Kozijnen dakkapel vervangen

Wil graag de oude kozijnen vervangen voor kunststof draaikiep/vaste kozijnen. Gaat om ongeveer 3000 bij 1200 mm. Afvoeren is niet nodig.

Dakkapel achterzijde

Ik overweeg het plaatsen van een dakkapel na de oplevering van mijn nieuwbouw woning. Locatie is achterzijde woning. Dak schuinte 55 graden binnenruimte van muur naar muur is 3.2 meter evt het bestaande dakraam verplaatsen naar de zolder. Oplevering is nog niet bekend maar waarschijnlijk maart 2020.

Dakkapel laten reinigen en waxen

Ik wil graag mijn dakkapel professioneel laten reinigen en evt. Waxen. Betreft een standaard dakkapel aan de achterzijde van de woning.

Dakkapel bekleden met Trespa

Het betreft een bestaande dakkapel van ongeveer 25 jaar oud. Het is een dakkapel van 3,40 meter breed met een schuin pannendak . De zijkanten zijn bekleed met schroten welke aan de uiteinden in slechte staat verkeren. Kozijn is goede conditie. Ik zou de zijkanten met trespa willen laten bekleden.

Dakkapellen laten reinigen

Graag een offerte voor het reinigen van 4 dakkapellen, elk van 2 vierkante meter. Ramen worden normaal onderhouden maar de boven- en zijranden zijn niet bereikbaar. Op de dakvorsten rond het platte dak zit een trespa rand van ca 40 cm hoog. Het reinigen van deze rand ook a.u.b. meenemen in de offerte.

Kunststof dakkapel plaatsen

Wij willen een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een 6 meter brede kunststof dakkapel met schuin pannendak, aan de achterkant van onze 2 onder 1 kap woning. Graag met gebruik van huidige pannen dak weer dichtmaken.

Nieuwe dakkapel en dakbeschot plaatsen

Wij willen een dakkapel laten plaatsen en tevens ons dakbeschot laten vervangen. Eventueel het dak ook uitrusten met nieuwe dakpannen.

Nieuwe dakkapel

Nieuw volledig kunststof dakkapel van ongeveer 5 meter breed. Twee grote ramen in het midden met ventilatie rooster, en 2 kiep kantel ramen aan de buitenkanten. Dakhelling is 34 graden. Plaatsing achterzijde van het huis. Het betreft een 2onder1 kap woning uit 2008.

Het gaat om een dakkapel van 250 breed ...

Het gaat om een dakkapel van 250 breed in kunststof uitvoering Met 3 ramen waarvan de linker en het rechter raam een draai/kiep ramen en het middelste raam vast. Het dak moet van plaat zijn met dakbedekking(betume). De rechter en linker buitenkant(zijwanden) moeten glad zijn (geen kunststof schrootjes) trespa. Mvg.