Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel restaureren of geheel vernieuwen:

Dakkapel restaureren of geheel vernieuwen

Ik wil graag onze dakkapel laten restaureren of een nieuwe laten bouwen. Ongeveer 3 a 3,50 meter breed. Nu nog met deur, maar we willen het liefst met een vast en een klapraam en de deur eruit. De huidige dakkapel is in zeer slechte staat. Nu nog enkel glas en ik wil graag dubbel glas ervoor terug. Binnen ook afwerken, vermoedelijk nieuwe kozijnen, we twijfelen nog tussen kunststof of hout. Prijsverschil graag meenemen in uw offerte. Het dak ligt bitumen dak. Graag iets dergelijks voor terug. Waar kan zoveel mogelijk geïsoleerd.
Onze klant uit Gendringen (Gelderland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel restaureren of geheel vernieuwen uit heel Nederland:

Buiten schilderwerk aan de bovenwoning

Het betreft het schilderen van de voorzijde van onze bovenwoning (1ste, 2de en 3de verdieping). Buiten schilderwerk. - Kozijnen waar nodig restaureren - schuren en lakken - Kozijnen voorzijde woning: 6 en 1 dakkapel plus dakgoot Kozijnen voorzijde woning gedetailleerd: 1ste verdieping 3 kozijnen 2de verdieping 3 kozijnen 3de verdieping 1 dakkapel en dakgoot Het dak wordt 16 oktober 2017 (week 42) opnieuw bedekt. Dit duurt, aangeven door dakdekker, 2 tot 2,5 weken. Het is de bedoeling dat de Schilder samen met de Glazenzetter aansluit op de dakdekker i.v.m. steiger. (Glazenzetter is reeds bekend en deze informatie kan gedeeld worden indien nodig)

Nieuw buitenschilderwerk

Nieuw buitenschilderwerk: - Kozijnen waar nodig restaureren - schuren en lakken - Schilderen bestaande muurornamenten voorzijde woning (3 kleine) - Schilderen bestaande muurornament onder dakgoot voorzijde woning. - Kozijnen voorzijde woning: 6 + 1 dakkapel + dakgoot* - Kozijnen achterzijde woning: 1 achterpui + schuifpui + badkamer raam + 2 dakkapellen + dakgoot** * Kozijnen voorzijde woning gedetailleerd: 1ste verdieping 3 Kozijnen 2de verdieping 3 kozijnen 3de verdieping 1 dakkapel en dakgoot ** Kozijnen achterzijde woning gedetailleerd: 1ste verdieping, gehele achtergevel is van glas met houten kozijnen. 2de verdieping, schuifpui slaapkamer en doucheraam 2de verdieping, muur opnieuw wit 3de verdieping 2 dakkapellen en dakgoot Het dak wordt 21 augustus opnieuw bedekt. Dit duurt, aangeven door dakdekker, 2 tot 2,5 weken. Het is de bedoeling dat de schilder aansluit op de dakdekker in verband met de steiger.

Schoorsteen renoveren en restaureren

Zojuist heb ik een schade inspectie gehad als gevolg van een kleine lekkage. De oorzaak dient uiteraard eerst opgelost te worden. Na enig zoekwerk ben ik bij jullie uitgekomen en ik zou graag een offerte ontvangen voor het herstel van de aangetoonde schades. Het gaat dus allereerste om een het herstel van de schoorsteen. Daarnaast dient er een oplossing voor de lekkage bij de NOK geboden moeten worden (‘speci? ’) en het gapend gat in het loodwerk van de dakkapel + gebroken dakpan. De schoorsteen is voorzien van 2 RVS rookkanalen, recent geïnspecteerd en akkoord bevonden met uitzondering op het metselwerk. Met de uitkomst van de offerte wil ik de discussie aangaan met de buren, wellicht dat zij nog andere zaken hebben. Ik kan mij voorstellen dat er een hoop mitsen en maren zijn aan de offerte, dus ik zal u er ook niet op vastpinnen. Maar ik krijg een goede indruk van uw werkzaamheden en zou graag verdere stappen willen ondernemen. Echter zoals gezegd heb ik iets van een indicatie nodig. Praten we hier over een schoorsteen renovatie (ongeveer €450) of een restauratie (afbreken/opbouwen) en wat kost dat? Schoorsteen is ongeveer 75 cm hoog en 40 cm breed.

Renovatie herstel kleine hoekwoning

Waterschade voorkamer boven en zolder herstellen: Lood of zink (?) dakkapel nakijken/vervangen Kleine daklekkage bij kant buren verhelpen en goten schoonmaken Kapotte zijdakpan vervangen Dak schuur lekkage verhelpen Veluxraam restaureren of vervangen WC raampje vastzetten en ventilator erin Verhuisraam beter bevestigen Wasmachinebak verbeteren Binnen schilderen en witten/muur logeerkamer restaureren/trapgat muur repareren (indien mogelijk) Buitenkraan voor en onder de vloer repareren/vervangen Kranen en douchekop badkamer vervangen Stopcontacten keuken hoog vermogen/ badkamer Brievenbus buiten Voordeur vervangen (zonder brievenbus) Tussendeur vervangen voor deur met glas Hang en sluitwerk verbeteren/vereenvoudigen

Lekkage dakkapel. Restaureren of kapel ...

Lekkage dakkapel. Restaureren of kapel vervangen

We willen een oud huis restaureren en ...

We willen een oud huis restaureren en tegelijkertijd uitbreden. De indeling van de bestaande muren zowel aan de binnen als aan de buiten kant, moet veranderd worden. We willen een grote dakkapel op de eerst verdieping zetten en de dak +/- 4 mts uitbreden tot aan de begane grond. Het huis is uit de jaren 60 en er is sind dienst niets veranderd. Alles is verouderd en gedateerd en moet vervangen worden (keuken, badkamer,wc, vloeren, etc). Er is geen badkamer op de eerste verdieping. Dat willen we wel. In een word een grote verbouwing.

Graag wilde ik een vrijblijvende ...

Graag wilde ik een vrijblijvende offerte, voor het restaureren van mijn achtergevel. Kozijnen. Inclusief hang en sluitwerk en afvoer. Mijn Cv ketel uit 1992 moet vervangen worden. Eventueel het aanbrengen van een dakkapel op de zolder en een inbouwkast. Het stucen van de muren op de zolder. Dit zou in de zomermaanden moeten plaats vinden. Openslaande deuren evt. laten vervangen. Bij voorkeur 2 offertes.

Graag zouden wij onze oude dakkapel ...

Graag zouden wij onze oude dakkapel laten vervangen door een nieuwe of, indien mogelijk, laten restaureren. De huidige dakkapel zit aan de achterkant van onze woning en is ca. 2,5 m breed en 1,5 m hoog. Graag zouden wij een prijsopgave willen van een kunststof dakkapel met de zelfde afmetingen en draaikiepramen. Tevens zouden we een prijsopgave willen ontvangen van een grotere dakkapel. Aan de hand daarvan kunnen we de geschikte dakkapel kiezen, daar we een beperkt budget hebben.

To do Zolder – 1ste ...

To do Zolder – 1ste verdieping 1. Vloerbedekking verwijderen, zolder / overloop / trap naar 1ste verdieping. 2. Kliklaminaat leggen, zolder / overloop. Trap restaureren (laminaat / anders). 3. Dakraam repareren / vervangen. 4. Dakkapel voorkant plaatsen. 1ste verdieping – begane grond 5. Vloerbedekking verwijderen, overloop / kamers (3 stuks) trap naar begane grond. 6. Vervangen door kliklaminaat, overloop en 3 kamers. 7. Trap restaureren (laminaat / anders). 8. Alles spuiten / verven / witten. 9. Kozijnen ramen verven 10. Kozijnen deuren verven. 11. Deuren vervangen 4 stuks (stomp, karwei) 12. Deurbeslag vervangen (alles identiek). 13. Verwarming omhul

Het betreft een zolder met twee schuine ...

Het betreft een zolder met twee schuine wanden. De bedoeling is het plaatsen van een dakkapel van ongeveer 4 meter breed aan de achterzijde van het huis. Aan de voorkant is het dak van matige kwaliteit, de bedoeling is om hier een dakkapel van 2,5 meter breed te plaatsen of het dak te restaureren. (dit is afhankelijk van de kosten)