Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor zijwand van de dakkapel vervangen:

Zijwand van de dakkapel vervangen

Ik wil graag de zijwand (van buiten) van hout van mijn dakkapel vervangen, het gaat om een zijwand een driehoek van 130 bij 153 centimeter. Het gaat alleen om vervangen van zijwand (exclusief schilder werk). Voorkant van de boeiboord die eventueel vervangen moet worden is 260 bij 130 centimeter.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zijwand van de dakkapel vervangen uit heel Nederland:

Dakkapel repareren

Wij hebben een houten dakkapel en deze dient gerepareerd te worden. Aan beide zijwanden komen er namelijk scheuren in de hoeken, waar de zijwand samenkomt met het kozijn. Dit is aan de binnenkant. Aan 1 kant kan je zelfs al een beetje tussen de zijwand en het kozijn door naar buiten kijken. Het platte dak is verder in orde. De dakkapel is ongeveer 2.50 a 3 meter breed en ongeveer 1.50 meter hoog.

Lekkage bij de dakkapel herstellen

We hebben bij veel regen last van lekkage op zolder, precies onder de zijwand van de dakkapel. Graag diagnose stellen van de oorzaak van de lekkage en voorstel voor reparatie doen.

Boeiboorden en zijwangen van de dakkapel vervangen

Wij willen graag 9 meter boeiboorden op onze carport en de zijwand en boeiboord van de dakkapel laten vervangen door Trespa in kleurnummer RAL 5011. Wij laten het werk hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Dakkapel renoveren en voegwerk repareren

De houten zijwand van de dakkapel op zolder moet vervangen worden. De dakkapel bevindt zich aan voorzijde woning. Aan de achterzijde van de woning is op eerste etage wat voegwerk gescheurd op een hoek, dit wil ik ook graag laten herstellen.

Herstelwerk aan goten en regenpijpen

Ik ontvang graag uw offerte voor de volgende werkzaamheden: 3 afvoerpijpen van dakgoot repareren, wat (weinig)straatwerk herstellen o.a. rond de afvoerpijpen en aan de rand van een terras, een plankje aan de dakkapel inkorten, een dakje van een houten schuurtje vervangen inclusief 2 kleine dakgoten en een reparatie aan de zijwand van het schuurtje.

Zijwanden van de dakkapel vervangen

Zijwand dakkapel is verweerd. De zijwand is ongeveer 1.80 bij 1.80 meter. Vervangen door multiplex of trespa. Ook een deel van de dakrand is verrot. Deze is ongeveer 3 strekkende meter. Deze vervangen door multiplex.

Dakkapel herstellen

Tijdens onze bouwkundige keuring is het volgende geconstateerd aan de dakkapel: - Gebrekkig kit en stopwerk - Gebrekkige verf van kozijnen aan dakkapel - Houtrot in boeibord en mogelijk ook in zijwand En het vervangen van een boeibord/gevelplaat garage. Kunt u aangeven wat de betreffende herstel- en en vervangingswerkzaamheden zouden gaan kosten?

Woning verbouwen en renoveren

1. - Tweezijdige of dakkapellen in beide kanten met dubbele nokverhoging 5 m breed (zoals afgesproken, het zelf dan mijn buurman) 2. - Dakkapellen met 5 ramen per kant draaikiep SKG hang en sluit werk. (dubbele glas) ramen afwerking met kunststof verdiep 5 kamer profiel. (witte) tussen panel i.o. e + ventilatierooster.3. - Bekleding Buitenzijde van de dakkapellen met keralit donker groene.4. - Afwerken binnenzijde dakkapellen compleet aftimmering isolatie, plafond, zijwanden-muur. ( geïsoleerd-gipsplaten-stuken-schilder werk) binnen vensterbank - onder de ramen deuren of kasten.5. -Isolatie zijwand en dak sandwich panelen onderplaat en bovenplaat 12 mm watervaste verlijmde sandwichpaneel - dampremmer polythyleelang vzv een aluminium coating - totale Rc waarde 3. 56. -Lood toepassing rondom: lood vervanger7. -Afwatering dak dakkapel: afschot via dak zinken bakgoot v. V en zinken afvoerpijp.8. -Dakbedekking EPDM ethyleen dieen monomeer. 1. -Inclusief kran en transportkosten2. -Afvoer sloop en gebruik materialen3. -Afvoer huidige asbest dak.4. -Verbouwen vergunningaanvragen Gemeente Maarssen. 1. -Trapgat zagen2. -Gatten zolder dicht maken met beton3. -Trap plaatsen 4. -Timmerwerk algeheel kasten-wanden-stuken-schilder werk-inloop kast-deuren,etc.5. -Afwerking muren met isolatie inclusief 6. -Aanpassing elektra7. -Laminaat op beide trappen (begane g-1 verdieping-2 verdieping)8. -Laminaat op zolder compleet9. -Installatie van whirlpool bad twleiding en montage - tegels aan de muur en op het grond. 10. -Behang begane g - 1 verdieping gang. 11. -Raam badkamer 1 verdieping met dubbele glas12. -Verlichting zolder-trap-inloop kast-gang 2 verdieping13. -Kast cv ketel en schuiven. 14. -Stuken van de onder kant van de gatten van het zolder. 1. -Tekening van de voorgevel en achtergevel + dakvlak2. -Tekening van de doorsnede huis met maatvoering 3. -Tekening plattegrond 4. -Tekening detail kapplan. IK HEB HET COMPLEET EN ORIGINEEL BOUWTEKENING VAN MIJN BUURMAN, NIEUWE NIET NODIG.

Dakkapel repareren

Wij hebben op de tweede verdieping van ons huis een dakkapel, de Trespa zijwand hiervan zit los waardoor deze gaat klapperen. Ik zoek iemand die deze kan repareren of weer kan vast zetten.

Dakkapel repareren

Wij willen graag een reparatie laten uitvoeren aan ons nieuwe huis, waar we per 1 december de sleutel van krijgen. In het bouwkundig rapport staat dat de dakkapel aan de achterzijde los komt onder het kozijn / zijwand. Het loodwerk dat hier omheen zit, komt los en dit willen we graag vervangen. Gaat om het verwijderen van het oude en plaatsen van nieuw lood.