Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Arnhem of directe omgeving.

2920 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, benodigde stukken aanvragen voor vergunning dakkapel, dakramen vervangen door een dakkapel achterzijde, dakkapel plaatsen, dakkapel laten plaatsen, bekleden van dakkapel met kunststof, dakkapel achtergevel, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel bouwen, dakkapel plaatsen, dakgoot en boeidelen vervangen of repareren, dakkapel, vervangen houten delen door kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Arnhem:

Zijkanten dakkapel vervangen

Wij willen graag het plaatwerk rondom onze dakkapel laten vervangen, dit is 40 jaar oud. De grove maten van de dakkapel zijn: breedte: 280 cm, lengte: 240 cm en diepte: 130 cm. Zie ook bijlage voor een foto van de dakkapel. Mag door Trespa vervangen worden of iets anders wat lang mee gaat en niet teveel onderhoud nodig heeft. Wat zouden de kosten hiervoor zijn?

Zijwanden dakkapel vervangen door kunststof

Ik wil mijn zijwanden van de dakkapel laten vervangen door kunststof of een ander onderhoudsvrij materiaal (trespa). Ze zijn 150 cm hoog en 250 cm Lang (aflopend).

Zijkanten dakkapel vervangen door Trespa

Zijkanten van de dakkapel voorzijde laten vervangen door trespa platen of panelen (afhankelijk van de prijs). Huidige panelen komen aan een kant los en ze zijn rot en krom. Graag ook als optie voor het gelijk laten vervangen van de zijkanten van de dakkapel aan de achterzijde meenemen.

Zijwand van de dakkapel vervangen

Ik wil graag de zijwand (van buiten) van hout van mijn dakkapel vervangen, het gaat om een zijwand een driehoek van 130 bij 153 centimeter. Het gaat alleen om vervangen van zijwand (exclusief schilder werk). Voorkant van de boeiboord die eventueel vervangen moet worden is 260 bij 130 centimeter.

Dakkapel aan de achterzijde plaatsen

Graag wil ik begin 2018 een dakkapel van 2,5 m realiseren. De kleur dient antraciet te zijn met 2 draaikiep ramen . In de offerte wil ik plaatsen, afvoeren bouwafval en aftimmeren/ afbouw (binnenkant) mee laten nemen

Dakkapelbouw

Dakkapel van 3.5 meter breed buitenmaat kunststof met twee draai kiep kozijnen en vier meter diep. Dakschuinte 16,5 graad.

Dakkapel renoveren

Aan de achterzijde van mijn bovenwoning heb ik een dakkapel die gerenoveerd dient te worden. De dakkapel is 3.5 meter breed en de ramen en de dorpel dienen te worden vervangen. Verder dient de vakman de kapel te beoordelen en aan te geven wat er wellicht meer gedaan dient te worden. Er zal wel een steiger geplaatst moeten worden.

Dakkapel plaatsen op het pannendak

Ik wil graag een dakkapel op mijn pannendak laten plaatsen (achterzijde van de woning). Tevens wil ik op de zolder een scheidingswand laten plaatsen van 2,97m breed en 3,42m hoog. Deze wand moet van gipsplaat zijn met isolatie, in de bestaande wand moeten twee toegangsdeuren gerealiseerd worden. Ik wil graag een kunststoffen dakkapel van 2,30 tot 3,00 meter breed. Er moeten twee kunststof kozijnen in komen, waarvan een raam open kan. Het dak moet zo simpel en onderhoudsvriendelijk als mogelijk. De dakkapel wil ik ook van binnen laten afwerken. Graag ontvang ik een offerte van de kosten.

Badkamer uitbouwen met een dakkapel

Uitbouw met een dakkapel voor onze badkamer, ongeveer 2,50 breed. De badkamer is op de eerste verdieping en heeft een schuin pannendak. Aan de voorzijde van het huis. We twijfelen tussen hout en kunststof maar budgettechnisch zal het waarschijnlijk hout moeten worden. Uitvoering in overleg met degene die de badkamer renoveert.

Dakkapel plaatsen en schoorsteen repareren

Ik wil een dakkapel laten plaatsen. Over de gehele breedte van de woning. Zo'n beetje 5 meter. En het lekt via de schoorsteen, het lood van de schoorsteen moet gerepareerd of desnoods vervangen worden. Graag eerst contact via email.

Hout van de dakkapel deels vervangen

Zijschotten en enkele voorlatten dakkapel op eerste verdieping zijn rot en dienen vervangen te worden, bij voorkeur door MDF. Inclusief zo nodig schilderwerk Correspondentie bij voorkeur per mail

Dakkapellen met lekkages repareren

Lekkage in 2 dakkapellen en daardoor een kleine hoeveelheid water op zolder. Waar de lekkages zitten, is niet bekend. Graag eerst een indicatie van kosten.

Opknappen dakkapel

Opknappen dakkapel van 5 meter ongeveer: Nieuwe ramen plaatsen. Plaatsen dubbele beglazing. Schuren en schilderen buitenzijde. In het voorjaar starten, wanneer het weer het toelaat.

Renoveren dakkapel

Zijwangen, boeiboorden en stijlen naast kozijn bekleden met trespa, zijwangen op tengels. Lood rondom vernieuwen (minimaal 12 ponds). Daktrim vervangen, incl. aansluitende stroken dakbedekking.

Renovatie dakkapel met trespa

De zijwangen, de boeiboorden en de stijlen naast het kozijn van de bestaande dakkapel moeten worden bekleed met trespa. De zijwangen op regels. Het lood rondom moet worden vernieuwd. De daktrim moet worden vervangen, inclusief aansluitende strook dakbedekking. Op de tweede verdieping.

Plaatsen dakkappel breed 5 meter

Ik wil graag een dakkappel laten plaatsen of ter plekke laten bouwen. Breedte is 5 meter, hoogte 1,40 (exclusief boeibord 0,25). Met 6 ramen waarvan 3 open kunnen. Dakkapel moet van hout zijn en lijken op die van buren. Tekeningen aanwezig, breedtematen kloppen nog niet op de tekening.

Dakkapel vervangen en vergroten.

Dakkapel vervangen en vergroten.

We willen een dakkapel kunststof ...

We willen een dakkapel kunststof plaatsen aaan de voorzijde van het pand max afmeting 250cm, 1 draaikiepraam, en de zolder verbouwen tot een volwaardig slaapkamer met afscheidingswand en isoleren van de zolder en het creeeren van extra bergruimte d.m.v. shuifdeurkastjes.

Wij willen graag een dakkapel aan de ...

Wij willen graag een dakkapel aan de achterkant plaatsen van kunststof, inclusief rolluiken. De hoek van het dak is 30graden.

Voor ons huis in Arnem, willen we een ...

Voor ons huis in Arnem, willen we een dakkapel laten plaatsen

Wij hebben een huis op het oog dat ...

Wij hebben een huis op het oog dat dateerd uit de jaren 30. We hebben het huis bezichtigd en ons viel op dat de 2 dakkapellen goed verrot waren. Het hout was vochtig en je kon er zo doorheen prikken. Er moeten dus 2 nieuwe dakkapellen komen. Het zijn standaard dakkapellen met 2 kleine raampjes. Wij willen graag weten wat dat nu kost, dit ivm met de vraagprijs van het huis omlaag te krijgen.

Er moet een dakkappel geplaatst worden ...

Er moet een dakkappel geplaatst worden aan de achterzijde van mijn woning. - breedte = 2,5m - buitenkant trespa (kleur antraciet of wit) - binnenkant netjes afgewerkt Er is geen vergunning nodig. Moet wel gemeld worden.