Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Apeldoorn of directe omgeving.

1809 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof, kunststof dakkapel (5 meter breed) aan achterzijde 2-onder-1 kap woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Apeldoorn:

Casco dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel van ongeveer 200 breed in mijn badkamer. Zit te denken aan kunststof maar laat mij graag adviseren, het mag casco.

Dakkapel laten plaatsen

Wij willen graag een kunststof dakkapel laten plaatsen op een schuin dak aan de achterzijde van de woning. Binnenkant afgewerkt voorzien van 1 kiepraam, 3meter breed. Het betreft een nieuwbouw woning welke volgende week word opgeleverd. Graag horen wij dan ook wanneer de dakkapel geplaatst zou kunnen worden ongeveer. Met vriendelijke groet, Serena Tempelmans Plat

Grotere dakkapel laten plaatsen

Ter vervanging van 2 afzonderlijke dakkapellen willen we 1 grote dakkapel van 6,50 meter breed aan de zijkant van de woning. De dakhoek is 50 graden, kunststof kozijnen met Keralit of werzalit zijkanten en ingebouwde rolluiken/screens. De voorzijde van de dakkapel zal ongeveer 2 meter kozijn/raam, 2 meter dicht, 0,8 meter raam/kozijn, 0,5 meter dicht en 2 meter raam/kozijn gaan worden.

Lood dakkapel vervangen

Het lood rond onze dakkapel moet worden vervangen. Dit is 6 meter (rondom gemeten).

Zijkanten van dakkapellen vervangen

Ik heb 2 kunststof dakkapellen op mijn huis. Op de 2e verdieping aan de voor- en achterzijde van de woning. De zijkanten zijn van wit kunststof, maar erg lelijk geworden. Nu wil ik deze vervangen (of een plaat er tegen aan zetten? ) door de kleur blauw, zodat weersinvloeden niet zichtbaar zijn. Het mag iedere vorm van kunststof zijn, als het maar duurzaam en onderhoudsvrij is. Afmetingen: ca 1,25 x 1,25 meter. Bouwtekeningen aanwezig.

Nieuw dakkapel plaatsen

Nieuw dakkapel plaatsen, vrij standaard, 4 meter breed op 2e verdieping, tradioneel schuin pannendak, nu reeds oud dakraam aanwezig, plaatsing ad achterkant dus zonder vergunning.

Dakkapel opknappen

Onze dakkapel moet opgeknapt worden. Aan 1 kant moet hout vervangen (aan de buitenkant) worden. Er staat ook een klus op casius om het dak van ons huis na te kijken. Sommige dakpannen liggen scheef en bij hevige regen hebben we lekkage.

De "ombouw" van onze dakkapel willen wij ...

De "ombouw" van onze dakkapel willen wij van kunststof hebben - Keralit of Trespa. De gehele dakkapel vervangen is geen optie i.v.m. houtwerk in huis. Nu is de voorkant en zijkant van de dakkapel van (slecht) hout. Ook de boven- en zijranden dienen van kunststof te worden --> dit betekent dus ook dat het dak van de dakkapel opnieuw bedekt moet worden.

dakkapel bouwen en daarbij het afwerken ...

dakkapel bouwen en daarbij het afwerken van de kamer, waar de dakkapel moet komen. Zoals verplaatsen van verwarming, aanleg electra, etc. 2-2,5m breed. 1e verd.

zijkanten van dakkapel zijn nu van ...

zijkanten van dakkapel zijn nu van hout. begint wat slechter te worden en moet worden opgeknapt/ vervangen. ik wil er nu graag van dat kunststof tegenaan, zodat het voorlopig onderhoudsvrij is. tevens moet er bij de keukendeur een dorpel en deels de kozijnen vervangen; zijn door vocht slecht geworden. bij geen van de klussen is echt haast bij.

Een dakopbouw plaatsen op een ...

Een dakopbouw plaatsen op een eengezinswoning in een rijtje. Eén woning heeft al een dakopbouw en nog 3 huizen willen aansluitend de zelfde opbouw.De opbouwen kunnen casco opgeleverd worden.

2 DAKKAPELLEN PLAATSEN PLAATSEN EN ...

2 DAKKAPELLEN PLAATSEN PLAATSEN EN LEVEREN VAN 2 DAKKAPELLEN VAN IEDER 6 METER LANG. DAKKAPELLEN HOEVEN ALLEEN GEPLAATST TE WORDEN, AFTIMMEREN AAN DE BINNENZIJDE IS NIET NODIG. KUNSTOF OF HOUT MAAKT NIET UIT. 2 DRAAIRAMEN ( LINKS 1 EN RECHTS 1) OP IEDERE DAKKAPEL, VERDER VASTE RAMEN. GRAAG TOTAALPRIJS MET PLAATSEN, KOZIJNEN EN DUBBELGLAS HR++ ETC. .INCL BTW

Bestaande dakkapel met achterstallig ...

Bestaande dakkapel met achterstallig onderhoud. Houtwerk eraan moet (gedeeltelijk) vervangen worden en eventueel de rest geverfd. De dakbedekking (bitumen) ligt er ook al geruime tijd op en moet misschien ook vervangen worden. Grootte van de kapel is ongeveer 2m bij 1m met drie ramen waarvan 1 die open kan.

Achterkant nieuwe dakkapel plaatsen. ...

Achterkant nieuwe dakkapel plaatsen. Voorkant, maatwerk, aansluitend aan bestaande gedeelde dakkapel met buren, geen prefab mogelijk maar opbouw ter plaatse. Deze bestaande dakkapel moet dus uitgebreid of vervangen worden en hier is dus geen prefab mogelijk. Het gaat om opbouw ter plaatse aan de voorkant.

Wij hebben een uitbouw/dakkapel die aan ...

Wij hebben een uitbouw/dakkapel die aan het verzakken is en we willen graag weten wat er aan de hand is en wat het gaat kosten om dit te repareren. Het kozijn is tevens zeer slecht onderhouden.

Ik wil een telefonische of schriftelijke ...

Ik wil een telefonische of schriftelijke indicatie ontvangen van de bedrijven van de globale kosten

Montage van 2 dakramen van 114 x 90 op ...

Montage van 2 dakramen van 114 x 90 op een pannendak.

Wil dakkapel over de volle breedte van ...

Wil dakkapel over de volle breedte van het huis. is een tussenwoning. dakkapel maat 4,50 m ook rookkanaal aanleggen voor houtkachel. 2 etages doorbooren, dubbelwandig rookkanaal plaatsen en schoorsteen zetten.

Kunstof dakkapel van ongeveer 4 mtr ...

Kunstof dakkapel van ongeveer 4 mtr breed verdiept profiel, verschillende kleuren Dak voorzien van dakleer 4 ramen waarvan de buitenste draai-kiep(2 stuks ) buitenzijde kunststof rabbat delen

Plamuren, Schuren en en schilderen van ...

Plamuren, Schuren en en schilderen van een dakkapel, van 300 x 150 cm en vervangen van de 2 openslaand ramen van 114,5 x 70 cm met dubbele beglazing. Eventueel vervangen van het dak de voorkolf en de 2 zijplaten.