Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Gelderland.

90 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen plaatsen, dak isoleren, nieuwe pannen leggen en dakkapellen plaatsen, zolder verbouwen en dakkapel plaatsen, dakkapel maken aan achterzijde woning, dakkapel realiseren, casco dakkapel plaatsen, dakkapel laten plaatsen, dakkapel installeren, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel laten plaatsen, dakkapel uitbreiden, boeiboorden en zijwangen van de dakkapel vervangen, trespa op dakkapel reinigen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Gelderland:

maandag 4 december 2017

Casco dakkapel plaatsen

Wij hebben een nieuwe woning aangeschaft en willen hier graag aan de voor- en achterzijde een casco dakkapel laten plaatsen. De wensen zijn als volgt: - binnenmaat ongeveer 300 cm - hoogte 150 cm - buitenzijde: antraciet houtlook - raamkozijn: wit - 2 x kantel kiep raam - 1 x vast raam Er is nog geen vergunning aangevraagd. Dit dient door de vakman gedaan te worden. Wanneer de goedkeuring binnen is starten wij graag gelijk met de werkzaamheden. Het aftimmeren van de kapellen aan de binnenzijde zullen wij zelf verzorgen.
zondag 5 november 2017

Dakkapel laten plaatsen

Wij willen graag een kunststof dakkapel laten plaatsen op een schuin dak met dakpannen. De dakkapel zal 3.50 meter lengte moeten krijgen en afgetimmerd. Hij mag zonder vergunning geplaatst worden.
woensdag 18 oktober 2017

Dak vervangen en nieuwe dakkapellen plaatsen

Dakkapel verwijderen en een nieuwe plaatsen Afmeting ongeveer 2 meter. Het materiaal van kunststof.
zondag 1 oktober 2017

Kunststof dakkapel plaatsen

Kunststof 2,5 meter breed x 1,5 meter hoog.
donderdag 21 september 2017

Dak vervangen en nieuwe dakkapellen plaatsen

Vervangen bestaand ongeïsoleerd dak voor geïsoleerd dak ongeveer 70 m2. Achterzijde brede dakkapel ongeveer 4,5 meter zijkanten bekleed met zink, bovenzijde plat met zinken kraal, voorzijde dakkapel 2,5 meter zijkanten afgewerkt met zink, bovenzijde plat met zinken kraal.
maandag 4 september 2017

Prefab dakkapel plaatsen

Graag ontvangen we een offerte. Ik 1,5 week ook dit formulier ingevuld maar ik heb tot op heden niets ontvangen. We willen graag een offerte voor een prefab dakkapel van 7 meter. We zagen dat de prijs 6300 euro is. Is dit inclusief afvoer materialen. Wat is de meerprijs van uitvoering in Keralit. Ik hoor snel iets van u te horen. Dakhelling is 43 graden.
dinsdag 29 augustus 2017

Dakkapel bekleden met Trespa

Het betreft een bestaande dakkapel van ongeveer 25 jaar oud. Het is een dakkapel van 3,40 meter breed met een schuin pannendak . De zijkanten zijn bekleed met schroten welke aan de uiteinden in slechte staat verkeren. Kozijn is goede conditie. Ik zou de zijkanten met trespa willen laten bekleden.
dinsdag 29 augustus 2017

Dakkapel plaatsen

Kunststof prefab dakkapel plaatsen op een schuin dak, afmeting 230 cm. Sluit aan op een bestaande dakkapel. Zie foto voor meer informatie. Hartelijk dank en in afwachting van uw reactie.
donderdag 29 juni 2017

Reiniging van de dakkapel

Ik wil onze dakkapel grondig laten reinigen. Het kapel heeft kunststof kozijn en is bekleed met kunststof. Het is momenteel erg vuil. Hij zit aan de achterkant van het huis (Noordkant) en is ongeveer 2.5 meter breed. Het dak is vanuit de achtertuin met een ladder niet te bereiken i.v.m een grote uitbouw met een glazen dak. Eventueel is het dak wel via een balkon te bereiken of vanaf de straatkant, door over de nok te klimmen.
maandag 29 mei 2017

Zijwand van de dakkapel vervangen

Ik wil graag de zijwand (van buiten) van hout van mijn dakkapel vervangen, het gaat om een zijwand een driehoek van 130 bij 153 centimeter. Het gaat alleen om vervangen van zijwand (exclusief schilder werk). Voorkant van de boeiboord die eventueel vervangen moet worden is 260 bij 130 centimeter.
maandag 8 mei 2017

Dakkapel restaureren of geheel vernieuwen

Ik wil graag onze dakkapel laten restaureren of een nieuwe laten bouwen. Ongeveer 3 a 3,50 meter breed. Nu nog met deur, maar we willen het liefst met een vast en een klapraam en de deur eruit. De huidige dakkapel is in zeer slechte staat. Nu nog enkel glas en ik wil graag dubbel glas ervoor terug. Binnen ook afwerken, vermoedelijk nieuwe kozijnen, we twijfelen nog tussen kunststof of hout. Prijsverschil graag meenemen in uw offerte. Het dak ligt bitumen dak. Graag iets dergelijks voor terug. Waar kan zoveel mogelijk geïsoleerd.
zondag 7 mei 2017

Dakkapel aan de achterzijde plaatsen

Graag wil ik begin 2018 een dakkapel van 2,5 m realiseren. De kleur dient antraciet te zijn met 2 draaikiep ramen . In de offerte wil ik plaatsen, afvoeren bouwafval en aftimmeren/ afbouw (binnenkant) mee laten nemen
vrijdag 5 mei 2017

Zijkanten van een dakkapel vervangen

Wij hebben een huis gekocht met een dakkapel. De zijkanten hiervan zijn leeg en ik zou hier graag trespa platen op laten plaatsen. De trespa platen heb ik nog niet in huis, graag in overleg met de vakman wat hiervoor de beste keuze is.
zaterdag 1 april 2017

Grotere dakkapel laten plaatsen

Ter vervanging van 2 afzonderlijke dakkapellen willen we 1 grote dakkapel van 6,50 meter breed aan de zijkant van de woning. De dakhoek is 50 graden, kunststof kozijnen met Keralit of werzalit zijkanten en ingebouwde rolluiken/screens. De voorzijde van de dakkapel zal ongeveer 2 meter kozijn/raam, 2 meter dicht, 0,8 meter raam/kozijn, 0,5 meter dicht en 2 meter raam/kozijn gaan worden.
zaterdag 1 april 2017

Dakkapel laten reinigen

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen.
zaterdag 4 maart 2017

Dakkapel laten plaatsen

Wij willen graag een dakkapel plaatsen op ons schuine dak. Onze woning is ongeveer 5 meter breed en hier zouden de dakkapel willen plaatsen met de maximale grootte. Er dient een kunststof kapel geplaatst te worden en de afwerking doen wij zelf. De dakkapel mag vergunningsvrij geplaatst worden.
woensdag 28 september 2016

Lood van de dakkapel vervangen

Lood vervangen van de dakkappel waar nu scheurtjes in zitten. Ben telefonische moeilijk te bereiken, dus graag een offerte per mail. De dakkapel is ongeveer 3.50 meter.
zaterdag 24 september 2016

Dakkapelbouw

Dakkapel van 3.5 meter breed buitenmaat kunststof met twee draai kiep kozijnen en vier meter diep. Dakschuinte 16,5 graad.
dinsdag 16 augustus 2016

Gevelbekleding aanbrengen

Ik wil mijn dakkapel laten voorzien van Keralit. De dakkapel is ongeveer 245 x 350 cm. De materiaallijst heb ik al uitgewerkt om een indruk te krijgen van de omvang. Deze materialen zijn nog niet besteld, maar offerte op dit materiaal is wel gevraagd. Onbekend is of de Keralit panelen op het onderliggende regelwerk aangebracht kan worden of dat dit vervangen moet worden om aan de eisen van Keralit te voldoen. Offerte en vragen via email uitbrengen. Eerste contact via telefoon wordt niet op prijs gesteld! De ruimte is goed bereikbaar. De kapel is op de eerste verdieping.
dinsdag 9 augustus 2016

Zijkanten van een dakkapel vervangen

Ik wil graag de zijkanten van een dakkapel laten vervangen. Er zit nu geperst papier op de zijkanten, daar is een deel tussenuit. Ik zou graag advies willen over het eventueel repareren van het huidige materiaal. Of het deel vervangen voor trespa.
donderdag 24 maart 2016

Lood dakkapel vervangen

Het lood rond onze dakkapel moet worden vervangen. Dit is 6 meter (rondom gemeten).
woensdag 16 maart 2016

Onderhoud aan een dakkapel

Wij hebben op onze eengezinswoning een dakkapel, die onderhoud nodig heeft. Het hardhouten kozijn met twee openslaande ramen moet worden geschilderd. Ik verwacht dat er daarbij ook houtreparatie moet worden verzorgd. Ik wil verder het Trespa aan de zijkanten en bovenkant laten schoonmaken. Er is een rolluik dat ook wat gereinigd moet worden. De binnenafmeting van de dakkapel is 320 x 25 cm.
maandag 29 februari 2016

Beplating van de dakkapel vervangen door kunststof

Op de voorzijde van mijn woning staat op de 1e verdieping een dakkapel. De beplating op de voorkant en zijkant is in slechte staat. Ik wil deze laten vervangen door kunststof materiaal. Ik nodig bedrijven graag uit om dit hier in te meten en een prijsindicatie te geven.
zondag 28 februari 2016

Dakkoepel plaatsen op de nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, welke naar verwachting aan het eind van 2016 wordt opgeleverd. Er is daar een aanbouw waar we een dakkoepel op willen laten plaatsen van ongeveer 120 x 120 cm. In de aanbouw bevindt zich een deel van de woonkamer. We laten ons graag adviseren over de beste keuze en ontvangen een prijsindicatie.
dinsdag 23 februari 2016

Dakkapellekkage repareren

Ik wil mijn dakkapel graag laten repareren. Ik heb lekkage.