Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Leeuwarden of directe omgeving.

943 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel plaatsen, dakkapel voorzijde plaatsen, huidige dakkapel uitbreiden, cv leidingen doortrekken wand plaatsen, houten dakkapel plaatsen en isoleren dak, dakkapel plaatsen over hele breedte, vergroten dakkapel en renoveren dak, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, bestaande dakkapel renoveren, dakkapel achterzijde realiseren, dakkapel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Leeuwarden:

Een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van een kunststof dakkapel van 400 bij 150 cm hoog achterzijde woning. We hebben 3 zonnepanelen die verplaatst dienen te worden ten behoeve van de plaatsing dakkapel. Zouden jullie dit ook voor ons kunnen doen (uiteraard tegen meerprijs)?

Offerte ramen

Ik wil een offerte voor het plaatsen van 2 tuimeldakramen. De dakramen die er nu in zitten zijn 134 bij 110 cm. Ik heb een schuin dak.

Repareren van een dakkapel

Graag wil ik een offerte hebben voor het repareren van mijn dakkapel. In de bijlage de foto's. Er zijn inmiddels twee plankjes naar beneden gewaaid, ik wil dit graag vervangen hebben. Ook wil ik de dakkapel laten schilderen. Ik weet de maten van de dakkapel niet.

Houtwerk kajuit vervangen door kunststof

Onze kajuiten aan de voor- en achterzijde van de woning zijn van hout. Graag willen we dit laten vervangen door kunststof aan de buitenkant. De kajuit aan de voorzijde is bewerkelijk ivm vormen.

Dakkapel renoveren of dakraam plaatsen

Wij willen onze huidige dakkapel vervangen door een dakraam of dakkapel. De oude dakkapel is oud en verrot en moet eventueel ook gedemonteerd worden. De afmeting is ongeveer 1,80 meter bij 1 meter. Graag advies en informatie over de mogelijkheden.

Renovatie dakkapel

Mijn dakkapel moet gerenoveerd worden. Graag zo onderhoudsvriendelijk als mogelijk. Het betonnen plafond loopt door als plafond in de dakkapel. Breedte 3.30 m, 4 ramen waarvan 2 met draai/kiepraam en ventilatierooster. Op 1e verdieping, dakhelling 45º, oude dakkapel moet worden afgevoerd. Inclusief binnenafwerking.

Het is een klein oud huisje met 2 ...

Het is een klein oud huisje met 2 slaapkamers. . er is dakterras bij de ouderslaapkamer met een dakkapel, dat is een deur + groot raam. onze wens is om het iets te verbreden en ipv van een enkel raam ook een bovenraam te hebben voor ventilatie als de deur dicht blijft. alles heeft wel dubbelglas. ook willen we daar een andere deur. Aan de straatkant is een dakkapel met 2 ramen. 1 voor de kl.slaapkamer en 1 voor de badkamer. voor beide willen we graag een kantelraam omdat die ramen nu maar een klein stukje open kunnen. de badkamer is klein en oud en er staat een bad onder de schuine hoek. ik wil heel graag een douchecabine maar dat gaat niet dus moeten we iets anders verzinnen. ik zie door de bomen het bos niet meer want er zijn erg veel aannemers en daarom doen we het via casius.