Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Friesland.

17 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel plaatsen, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Friesland:

zaterdag 9 mei 2020

Een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van een kunststof dakkapel van 400 bij 150 cm hoog achterzijde woning. We hebben 3 zonnepanelen die verplaatst dienen te worden ten behoeve van de plaatsing dakkapel. Zouden jullie dit ook voor ons kunnen doen (uiteraard tegen meerprijs)?
zondag 1 maart 2020

Twee dakkapellen plaatsen

Wij willen aan de achterzijde en voorzijde (vergunning nodig) een dakkapel plaatsen. Achter moet die tussen de 350cm en 400cm zijn. En voor mag die ongeveer 250cm tot 300cm. Exacte hoek weet ik zo niet. Kunt u een indicatie geven van de kosten. In de bijlage een voorbeeld wat het moet worden.Alvast bedankt!
maandag 16 december 2019

Asbest saneren van een dakkapel en houten batten verwijderen

Ik zou graag dunne platen asbest (gespijkerd) achter houten batten van het dakkapel willen verwijderen. De oppervlakte is niet meer dan 16 vierkante meter. Een inventarisatierapport is niet nodig. Er staan al steigers. Afwerking is ook niet nodig. De houten batten en dunnen plaatsjes asbest zouden verwijdert moeten worden, het zit vast met spijkers vandaar dat ik het zelf niet mag doen. Afvoeren doe ik zelf.
woensdag 24 oktober 2018

Dakramen plaatsen

Wij willen graag 2 keer een dakraam laten plaatsen van 114 x 118 cm. Op 1 kant moet deze worden vervangen, hier zit nu een dakraam van 110 x 112 cm. Op de andere kant moet hij nieuw worden geplaatst. Dit moet op een schuin dak met dakpannen.
maandag 8 oktober 2018

Offerte ramen

Ik wil een offerte voor het plaatsen van 2 tuimeldakramen. De dakramen die er nu in zitten zijn 134 bij 110 cm. Ik heb een schuin dak.
donderdag 20 september 2018

Dakkapel renoveren of vervangen

Ik zoek een dakkapelspecialist die de bestaande beplating aan de zijkant van mijn dakkapel kan vervangen door Trespa platen. Daarnaast wil ik dat de kozijnen vervangen worden door kunststof kozijnen. Het werk moet plaatsvinden aan de voorzijde van de woning.
maandag 10 september 2018

Kunststof dakkapellen laten plaatsen

Voor ons nieuwe huis zoeken wij 2 dakkapellen van kunststof: * 1 van 8 meter (met middenstuk van kunststof rabat, géén plaat of trespa). De dakkapel is voor 2 slaapkamers; * 1 van 3 meter met elektrisch bedienbaar rolluik; * vaste ramen, graag met ventilatie roosters; * draai kiepramen, graag met hor; * 1x Velux ramen (140 x 98 cm ongeveer) en zonsverduistering/doek aan de binnenkant; * de zijkanten moeten van zink zijn (wil graag een strakker model in plaats van trespa). Graden dak: 40 Kleur: graag antraciet Dak: EPDM
vrijdag 4 mei 2018

Dakkapel schoonmaken

De dakkapellen voor en achter schoonmaken.
vrijdag 23 december 2016

Repareren van een dakkapel

Graag wil ik een offerte hebben voor het repareren van mijn dakkapel. In de bijlage de foto's. Er zijn inmiddels twee plankjes naar beneden gewaaid, ik wil dit graag vervangen hebben. Ook wil ik de dakkapel laten schilderen. Ik weet de maten van de dakkapel niet.
dinsdag 6 september 2016

Dakkapel renoveren

Ik wil graag mijn complete dakkapel renoveren,en wil graag kunststof kozijnen. Hij is 2,5 meter breed.
donderdag 1 september 2016

Dakkapel plaatsen op het dak

Ik wil graag een houten dakkapel op het pannendak laten plaatsen ter vervanging van het huidige dakraam. De gewenste breedte van de dakkapel is ongeveer 2.5 meter. Het gaat om een een 2 onder 1 kap uit 1970. Indien mogelijk wil ik het dakraam naar de voorzijde van de zolder laten verplaatsen.
vrijdag 20 mei 2016

Dakkapellen vervangen

Ik heb 2 nieuwe dakkapellen nodig. Het is vervanging van de al bestaande 1x 270 1x 230
vrijdag 20 mei 2016

Dakkapel van kunststof reinigen

Een een kunststof dakkapel ongeveer 6 meter reinigen.
vrijdag 29 april 2016

Dakkapel vervangen

Ons dakkapel is aan vervanging toe. Deze willen wij door middel van kunststof laten vervangen!
maandag 29 februari 2016

Dakkapel vervangen

Mijn dakkapel is aan vervanging toe en ik wil deze kapel graag laten vervangen. Het is een dakkapel van 2,30 meter breed en 2,75 meter hoog. Het kan een probleem zijn dat de helling van mijn dak afwijkt van de normale maat, de hellingshoek is groter. De nieuwe dakkapel mag zowel van hout als kunststof zijn en het liefst onderhoudsvriendelijk. Graag uw advies betreffend de mogelijkheden en daarbij horende kosten.
woensdag 13 januari 2016

Lekke dakkapel repareren

De dakkapel op de eerste verdieping van het huis heeft lekkage. Hier moet nieuw dakleer op. En het hout rond de bovenrand en aan de onderkant moet worden vernieuwd. Het dak van de dakkapel is 2 x 2 meter. .
vrijdag 8 januari 2016

Lekkage bij de dakkapel repareren

Bij de dooi gisteravond is de dakkapel gaan lekken. Kan dit gerepareerd worden? Ook is er gevolgschade aan het gipsplafond en de muur. Kan hier een offerte voor gemaakt worden?
dinsdag 1 december 2015

Dakkapel laten renoveren

Dakkapel renovatie op de 1e verdieping. Gaat om het dak en waarschijnlijk de zijplaten/misschien nieuw kozijn!? Graag advies van de vakman.
zondag 29 november 2015

Houtwerk kajuit vervangen door kunststof

Onze kajuiten aan de voor- en achterzijde van de woning zijn van hout. Graag willen we dit laten vervangen door kunststof aan de buitenkant. De kajuit aan de voorzijde is bewerkelijk ivm vormen.
maandag 23 november 2015

Lood van de dakkapel vervangen

Wij hebben een kleine lekkage aan het dakkapel wat volgens mij komt doordat het lood gescheurd is aan de zijkant van de dakkapel. Het betreft hier een oudere dakkapel. Volgens mij moet het lood rondom vervangen worden. De dakkapel zit op de zolderverdieping. De afmeting is ongeveer 3 meter breed en 1,5 meter hoog en diep.
maandag 19 oktober 2015

Dakkapel op de woning plaatsen

Ik wil een dakkapel plaatsen van ongeveer twee meter breed.
maandag 15 juni 2015

Dakkapellen reinigen

2 x dakkapel schoonmaken. Een is ongeveer 7 meter met twee terugwijkende delen. En een van ongeveer 4 meter. Beiden hebben een brede overstekende rand. Er is fotomateriaal beschikbaar van de dakkapel.
vrijdag 5 juni 2015

Dakkapel herstellen

Tijdens onze bouwkundige keuring is het volgende geconstateerd aan de dakkapel: - Gebrekkig kit en stopwerk - Gebrekkige verf van kozijnen aan dakkapel - Houtrot in boeibord en mogelijk ook in zijwand En het vervangen van een boeibord/gevelplaat garage. Kunt u aangeven wat de betreffende herstel- en en vervangingswerkzaamheden zouden gaan kosten?
dinsdag 26 mei 2015

Dakkapel plaatsen

Graag een dakkapel plaatsen. Bij voorkeur voor 1 juli plaatsen. Ongeveer 1,5 meter breed. Van hout.
dinsdag 24 maart 2015

Dakkapel met houtrot repareren of vervangen

Drietal dakkapellen dienen opnieuw bekleed te worden. Het liefst met kunststof.

Partners

Partners van Casius