Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Lelystad of directe omgeving.

1447 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof, kunststof dakkapel (5 meter breed) aan achterzijde 2-onder-1 kap woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Lelystad:

Constructie tekening voor dakkapel realiseren + het toepassen ervan

Voor een woning mogen wij twee dakkapellen bouwen een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. De nok dient dus opgevangen te worden. Voor de voorgevel is een vergunning nodig en dus ook een constructie berekening, de berekening laat ik graag maken en ook toepassen. De woning is ongeveer 6 m breed. We hebben de tekeningen van de dakkapellen, de dakconstructie tekening heb ik, de tekening voor vergunning heb ik.

Boeidelen op de dakkapel vervangen

De boeidelen van de dakkapel moeten vervangen worden. Ze rotten. Het zal gaan om ongeveer 7 meter. Ik wil graag weten wat het kost om ze te laten vervangen door hout of Trespa.

Boeiboorden van het dakkapel repareren

Boeiboorden dakkapel tijdens storm afgewaaid. Eventueel controleren op lekkage. Het dakkapel heeft een breedte van 2 meter (het gaat totaal om 3 boeiboorden).

Dakkapel onderhoudsarm bekleden

Het hout van onze dakkapel laat los. Hier moet een nieuwe bekleding op die onderhoudsarm is maar niet te duur. De dakkapel is grof genomen 3 bij 2 meter. Aan 1 zijkant vervangen en een paar kleine stukjes voor, want de buurman zit er aan vast en die heeft de andere kant voor zijn rekening.

Opnieuw bekleden van dakkapel met trespaplaat

Ik wil mijn dakkapel opnieuw laten bekleden met donkergroene trespaplaat. Dit is al eerder gedaan, maar deze platen waren niet kleurecht, en zijn dus verkleurd. Tevens moet het kozijn ook in donkergroen geschilderd worden. De dakkapel is ongeveer 3.60 meter breed en 1.50 meter hoog.

Dakkapel op zolder plaatsen

We zouden graag een dakkapel laten plaatsen. Het gaat om een dakkapel van ongeveer 2.85 meter breed. Op deze plek zit nu een dakraam, dit raam dient op een andere plek geplaatst te worden. De voorkeur gaat naar een geïntegreerde dakkapel. Het betreft het leveren, plaatsen en afwerken.

Renovatie van dakkapel

Renovatie dakkapel: Vervangen van het dakleer; Nieuw kunststof kozijn (gesloten met luchtrooster); 1 kunststof kozijn 80x140 draai/kiep; Onderhoudsvrije dakkapel bekleding.

Dakkappellen plaatsen

Ik zou heel graag een afspraak met u willen maken om op locatie bij ons te bekijken wat (en welke) de mogelijkheden er zijn om op ons huis meerdere dakkappellen te plaatsen om zodoende de ruimte in de kamers op de bovenverdieping te verruimen.

Dakkapel plaatsen.

Wij willen graag een kunststof dakkapel laten plaatsen op onze badkamer, willen meer licht, ruimte en ventilatie.. denk dat het ongeveer 3.30 meter breed moet worden, met een dakhelling van 45 graden.. Hoeft niet een heel spectaculaire dakkapel te zijn, als het maar bij ons huis en bedrijf past (hebben een manegebedrijf). Gaat om het licht, de ruimte en een juiste ventilatie!

bouwen van dakkapel van 14.50 meter met ...

bouwen van dakkapel van 14.50 meter met platdak verdeeld over drie slaapkamers. keraliet boeidelen en zij fronten. Geheel van kunststof en schilderklaar opgeleverd. Voorzien van garantie op constructie en materiaal

Onze dakkapel lekt. Het is niet het dak, ...

Onze dakkapel lekt. Het is niet het dak, maar het zal waarschijnlijk houtrot zijn. Is ook al ruim 20 jaar oud. Lekkende delen vervangen/repareren. Het is al aardig nat aan het worden in de slaapkamer.

Het gaat om het plaatsen van een ...

Het gaat om het plaatsen van een lichtkoepel 1,20m x 1,20m op het garagedak. Onze garage is verbouwd tot kapsalon en kantoorruimte. In de kantoorruimte komt de lichtkoepel. Er moet een gat in het dak worden gemaakt en van binnen in het plafond van gipsplaten met daarboven balken.

Op zolder wil ik twee dakkapellen laten ...

Op zolder wil ik twee dakkapellen laten plaatsen, zodat er twee slaapkamers kunnen worden gerealiseerd. dubbele beglazing, plat dak, kunststof, 1 draai-kiepraam, ventilatierooster.

Woongroep onderzoekt de mogelijkheid om ...

Woongroep onderzoekt de mogelijkheid om met meerdere (tot max. 32) huishoudens, dakkapellen te plaatsen. Zolder huidig: (bruin) pannendak; Actie: plaatsen kapel over volle/ halve breedte zolder - hout/kunststof (blauwe kap, witte raamlijsten) dubbelglas Aanvraag is puur een prijsindicatie