Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor renoveren, beter isoleren en onderhoudsvrij maken dakkapel:

Renoveren, beter isoleren en onderhoudsvrij maken dakkapel

Renoveren, beter isoleren en onderhoudsvrij maken dakkapel: - Onderhoudsvrij maken dakkapel (bakgoot, wangen, boeidelen, etc vervangen door Keralit of soortgelijk materiaal) - Indien mogelijk isolatie van de dakkapel verbeteren (bijvoorbeeld huidig isolatiemateriaal van de wangen vervangen door PIR/resolplaten) en hierbij extra aandacht te besteden aan het dichten van eventuele kieren. - Controleren isolatiemateriaal onder dakpannen op schade door vogels/marters en indien nodig herstellen - Plaatsen bladvanger of soortgelijke constructie in de daakgoot - Plaatsen vogel/marterwering onder de pannen - Vervangen loodslabben - Vervangen bestaand kozijn door kunststof kozijn (met huidige uitstraling) en triple glas Aanvullende opmerking kozijn en glas: Graag isolatiewaarde glas (U waarde, LTA en ZTA) specificeren. Wij zijn op zoek naar een zeer goede isolatiewaarde.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renoveren, beter isoleren en onderhoudsvrij maken dakkapel uit heel Nederland:

De vloer van een kerk renoveren

Ik zoek een vloerenbedrijf die de vloer van een kerk kan renoveren. Momenteel zit hier een versleten grindvloer in. Wij willen weten hoeveel het kost om dit te coaten, vervangen of onderhouden. Het betreft 300 m2. De kerk kan momenteel leeg, dus hoe sneller hoe beter.

Dak renoveren

Dak is voorzien van dakpannen, onderdak is alleen van hout. Daar moet iets op worden aangebracht zodat ik mijn zolder beter kan isoleren. Plaats ik alleen een dampopen folie op het bestaande dak. Of ga ik er voor om het houten dakbeschot te vervangen voor andere platen. Enige nadeel wat er bij speelt is de hoogte van het dak. Niet dat mijn dakpannen hoger komen te liggen dan de buren aangezien het een rijtjeswoning is. Hoor graag van jullie.

Renoveren en isoleren plafond van winkel

Ik heb een oud winkelpand in gebruik genomen en het systeemplafond laten zitten. Nu ik een paar jaar verder ben met de zaak gaan we de boel opknappen en wil ik een mooi strak plafond. Boven het systeemplafond zit een deels gestuct, deels stro en rommelig geheel. Het is een oud gebouw met houten verdiepingsvloeren. Omdat boven de winkel gewoond wordt, is het een goed plan om te kijken of we het ook iets beter tegen geluid kunnen isoleren, zodat de bovenburen minder last van het geluid hebben. Het gaat om ongeveer 80 m2. Graag de prijs voor het schilderen van het plafond op de offerte benoemen. Graag advies over het best te gebruiken isolatiemateriaal.

Dakterras verplaatsen en weer opbouwen

Ik heb een houten dakterras op mijn huis. Helaas hebben we lekkage waardoor binnenkort een dakdekker het hele dak komt renoveren. Mijn dakterras moet er daarom uit, en daarna er weer opgezet worden. 2/3 is van bitumen, 1/3 is zink. hetzelfde moet er weer opkomen. Kunnen jullie mij een grove prijs indicatie geven voor het verwijderen en dan weer plaatsen van het terras? De oppervlakte is 12 m2. Het is volledig van hout en de ingang is een dak koepel. Het dak is plat en bestaat uit bitumen. Een ruwe schatting volstaat, dan weet ik beter wat voor stap ik zet. Veel dank en fijne dag!

Serre renoveren of opknappen

Ik wil mijn serre/uitbouw opknappen. Het gaat om 20 m2 serre met een schuin leer dak en grote raampartijen. De serre is vrij oud (rond jaren 70?) en is een beetje verzakt. Nu is het stabiel maar ik wil het beter laten funderen. Het dak en zijwanden moeten ook opgeknapt worden.

Renovatie badkamer en reparatie lekkage

Ik wil graag de badkamer renoveren. De inloopdouche heeft een lekkage, deze moet nog gerepareerd worden. Of dat het beter is om de douchecabine te vervangen of niet krijg ik graag advies over. De vloer moet verwijdert worden, afvoeren doe ik zelf. IIk kijk ook naar de mogelijkheid om vloerverwarming te realiseren. Welk soort ontvang ik ook graag advies over. Afmeting badkamer is 11 m2 ongeveer.

Dak isoleren en renoveren en vervangen van een dakraam

Ik wil graag mijn dak laten isoleren en vernieuwen, (minder tocht/trek en beter leef klimaat) dit schijnt van buitenaf te kunnen en de betere manier te zijn. Uiteraard ben ik geïnteresseerd in eventuele andere opties. ik heb een tussenwoning uit 1953. Wat de leeftijd is van het huidige dak weet ik niet. Maar ik denk dat dit 30+ jaar is. het dak is ongeveer 2* 4* 6meter. er zit 1 dakraam in, die moet worden vervangen, mogelijk willen we een dakraam extra. Graag ontvang ik nog wat extra informatie, en ook een prijs indicatie, zodat ik beetje een idee hebt wat het zou kunnen gaan kosten.

Twee vloerbalken en deel ondervloer vervangen op de begane grond

Ik zoek een aannemer die de vloer van mijn begane grond kan renoveren. In een kamer op de begane grond vertonen twee balken en de ondervloer ter plaatse houtworm, een van deze balken heeft tevens bruinrot. Het betreft dus het vervangen van twee balken van ongeveer vijf meter en een deel van de ondervloer. Tevens dienen er een aantal leidingen in de kruipruimte beter bevestigd te worden aan de balken/ondervloer.

Een voortuin renoveren en bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn gehele voortuin kan renoveren. De tuin is 30 m2 en het gaat voornamelijk om het bestraten hiervan. De tegels, muurblokken en aarde voor de bakken bestel ik zelf. De vraag aan u of u het zand kan organiseren waarmee de tuin moet worden opgehoogd. Voorafgaand aan dit werk verwijder ik het hekwerk waardoor de tuin nog beter bereikbaar is.

Hele huis renoveren

Ik wil mijn hele huis laten renoveren. Het is een huis uit 1930 van 60m2. Ik wil graag nieuwe vloeren, de badkamer vernieuwen, een nieuwe keuken, er moet geschilderd worden, er moet gestuct worden aan de binnenkant en alles moet glad afgewerkt worden. Ook wil ik dat de trap aangepast word. Deze is erg oud en smal. Ik wil hem wat breder maken. Graag iemand die mij hier beter advies over kan geven en een offerte uit kan brengen. Ik hoor het graag.