Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel plaat vervangen/bewerken:

Dakkapel plaat vervangen/bewerken

Bij mijn dakkapel zitten aan de buitenkant 2 platen wit/crème. 1 van de platen is verbladderd en moet een nieuwe op, of bewerkt worden.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel plaat vervangen/bewerken uit heel Nederland:

Klussen in een buitenshuis

Graag zou ik willen weten of jullie mij bij de volgende punten kunnen helpen. 1. De klant wil graag het lood van haar dakkapel laten vervangen. 2. Ook wil ik graag mijn dakgoot vervangen met Hierbij moet er van de bestaande schoorsteen nog drie lagen gesloopt worden zodat de dakgoot uit 1 geheel kan bestaan. Er dient dan wel een zinken afdek plaat geplaatst te worden op de afgekapte schoorsteen. 3. Ik heb dakpannen vervangen die niet hetzelfde zijn als de bestaande dakpannen. Deze dien ik te vervangen, echter zitten ze vast met cement. Ook moeten er 6 tot 8 bestaande dakpannen vervangen worden, dit in verband met de beschadigingen. (totaal dakpannen vervangen 15 stuks). Ik hoor graag of jullie mij hierbij kunnen helpen en wat de kosten hiervan zijn.

Trespa of kunststof boeidelen en panelen plaatsen

Een deel van het boeibord van onze dakkapel moet worden vervangen. Het gaat om ca. 1,5 meter. De dakkapel bevind zich op de 2e verdieping. Het boeiboord is gemaakt van Trespa plaat.

Regenpijp vervangen en dakkapel repareren

De regenpijp op de begane grond en de eerste etage dient te worden vervangen. Hiervoor zou ik graag een prijs ontvangen voor PVC en voor zink. Daarnaast dient de plaat aan de zijkant van de dakkapel vervangen te worden. Ik denk dat deze van kunststof is en ongeveer 1 bij 1 meter groot.

Haard met afvoer plaatsen

Ik wil een open haard plaatsen met rookgasafvoerkanaal. Het gaat om een woning met 3 verdiepingen totaal. Ook moet er een plaat onder de haard geplaatst worden. Het dak is makkelijk te bereiken via meerdere manieren. Dat kan via de 1e verdieping of via het dakkapel.

Trespa op dakkapel reinigen

De bovenrand van de dakkapel heeft een trespa plaat van ongeveer 2 meter breed. Deze heeft nodig een schoonmaakbeurt nodig. De dakkapel bevindt zich op de 2e verdieping op ongeveer 9 meter hoog. Afmeting 3 meter breed.

Dakbeschot vervangen

Tot aan het dakkapel met plaat en daklatten

Schadeherstel en controleren dakkapel

Een grote Trespa plaat van de zijkant van de dakkapel heeft losgelaten door slechte verlijming. Graag een offerte gevraagd voor het terugplaatsen van de plaat en het controleren van de andere platen met zo nodige vervanging. Het plaatsen van een steiger is hierbij nodig. De dakkapel is aan de buitenkant ongeveer 5 meter breed, 2.2 meter hoog en 3.3 meter diep. Dakhoek 40%. Op de foto is de niet beschadigde kant te zien. Er is gezien naderend koud weer haast geboden bij de klus.

Zonneboiler vervangen en nieuwe PV-panelen plaatsen

Ik wil mijn oude zonneboilersysteem vervangen. Het oude systeem (Luigjes) is 18 jaar oud en de collector is lek. Afmetingen opbouw collector 1,8 x 1,8 m (2,83 m2). Omdat ik geen dakpannen heb om het oude gat dicht te leggen, moet het weer een glazen vlakke plaat opbouw collector worden. De boiler, die op zolder is geplaatst is 120 liter, 85 cm breed en 66 cm diameter en heeft een enkel spiraal. De ruimte tussen vloer en balk voor de nieuwe boiler is 100 cm. Ik wil nu een dubbel spiraal boiler voor tapwater en vloerverwarming. Gaarne zowel prijsopgave voor een enkel spiraal systeem als een dubbel spiraal, inclusief plaatsing. Tevens wil ik op de rechter dakkapel 4 PV panelen ieder circa 270 Wp met de afmetingen circa 100 x 165 cm in landscape geplaatst hebben (in verband met de symmetrie). Gaarne aparte prijsopgave hiervoor, inclusief omvormer en plaatsing.

Daklekkage repareren

Er is lichte lekkage geconstateerd, ook is duidelijk waar het mogelijk vandaan komt. De lekkage is zichtbaar op zo'n 60 cm nat de rand van het dakkapel. De houtenplank moet vervangen worden en 1 of paar dakpannen vervangen/recht leggen. De dakpannen hebben wij liggen bij de woning. Tevens moet de zwarte houten plank vervangen door een lood plaat. Wij hebben recent de woning gekocht en dat de plank vervangen moet worden kwam ook uit technisch bouwrapport.

Gevolgschade van lekkage herstellen

GEVOLGSCHADE BINNEN en IN HET DAK. Om alles BINNEN en IN HET DAK weer in de oude staat terug te brengen zal het volgende gedaan moeten worden: Kamer 1: - 5 m² melamine en Agnesplaten. - Het verwijderen van 3 Agnes wandplaten van het plafond van de dakkapel. - Het verwijderen van de Agnes lijsten/plinten van het plafond van de dakkapel. - Het verwijderen van de melamine platen, die nu nog onder de Agnes platen zitten en onderdeel uitmaken van het dak van de dakkapel. Dit is de onderzijde van het dak. - Het verwijderen van en opnieuw goed aansluitend aanbrengen van isolatie 120 mm (±160 x ±120 cm) in het dak van de dakkapel. - Het afvoeren van de oude materialen. - Het opnieuw aanbrengen van dampremmende folie en deze aftapen. - Het opnieuw aanbrengen van 10 mm melamine plaat. - Let op dat de dampremmende folie niet doorboord wordt. Ook niet bij aanbrengen Agnesplaten. - Tussen de naden van het melamine plaat lijmende niet scheurende, elastische kit aanbrengen. - Tussen bestaande betonnen plafond en melamine plaat niet scheurende, elastische kit aanbrengen. - Het geverfde vinylbehang (b 10 cm x h 3 cm op gipsen muur) lijmen, er is water achter gezakt. - Het opnieuw aanbrengen van 3 Agnes wandplaten tegen het plafond. - Het afwerken met Agnes lijsten/plinten. - Het afwerken van de overgang Agnes platen, betonnen plafond met haakse lat in structuurverf gelijk aan betonnen plafond. - Lat afkitten. Kamer 2: - 4 m² melamine - Het is nog niet duidelijk of de melamine platen (er zitten hier geen Agnesplaten) vervangen moeten worden. - Het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de melamine platen - Het verwijderen van en opnieuw goed aansluitend aanbrengen van isolatie 120 mm (±160 x ±120 cm) in het dak van de dakkapel. - Het opnieuw aanbrengen van dampremmende folie en deze aftapen. - Het opnieuw aanbrengen van 10 mm melamine plaat. Let op dat de dampremmende folie niet doorboord wordt. - Het afvoeren van de oude materialen inc