Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Almere of directe omgeving.

5652 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapellen laten plaatsen, dakkapel achter, dakkapel achterzijde 3de verdieping, een dakkapel plaatsen aan de achterkant van een tussenwoning, prefab dakkapel realiseren, dakkapel verbreden, dakkapel plaatsen, dakkapel bekleden en ramen bovenverdieping vervangen, dakkapel in klapdak, boeidelen en lood dakkapel tweede verdieping opknappen, dakkapellen reinigen en status controleren van bekleding en waterafvoer, lekkage dakkapel opsporen en verhelpen, dakkapellen reinigen, reparatie dakkapel na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Almere:

Dakkapel met waterschade repareren

Links onderin dakkapel lekkage. Wand raakt hierdoor beschadigt. Dakkapel zelf vorig jaar een nieuwe deklaag gekregen. Waarschijnlijk komt het vanaf dak zelf. Wel een scheurtje gevonden in lood en afgeplakt.

Dakkapel laten bouwen

Ik wil graag een dakkapel van 4 meter laten plaatsen en 2 muren en deuren laten verwijderen. Het gaat om gipsplaten, dus er hoeft geen balk geplaatst te worden.

Prefab dakkapel op zolder plaatsen

Wij willen graag een prefab dakkapel plaatsen op de zolder. Het zou gaan om een 2.50 meter uitvoering. Het gaat om een rijtjeswoning waar aan de achterzijde de dakkapel geplaatst moet worden.

Lekkende dakkapel repareren

Er is een dakkapellekkage in mijn tussenwoning. Ik zou graag een paar gratis en vrijblijvende offertes willen ontvangen. Ik weet niet precies hoe het ontstaan is. Op de foto ziet u de rand waar het vocht zich manifesteert.

Dakkapel plaatsen

Zolder tot een mooi geheel maken.

Dakkapel plaat vervangen/bewerken

Bij mijn dakkapel zitten aan de buitenkant 2 platen wit/crème. 1 van de platen is verbladderd en moet een nieuwe op, of bewerkt worden.

Reiniging van de dakkapel

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen en ontvang daar graag een vrijblijvende offerte voor. Offertes graag per mail. Oppervlakte bedraagt ongeveer 4 m2 met trespabekleding. Dak is aan de ene kant bereikbaar.

Dakkapel plaatsen over hele breedte en Velux raam verplaatsen

Wij willen graag een dakkapel over de toegestane breedte van de woning, beukmaat 5.40 meter, opgebouwd vanaf de achtergevel. Buren hebben dit ook gedaan en daar is de breedte van het dakkapel 4.30 meter, met 3 ramen. Wij willen het franse balkon vervangen door een set kiep-/kantel ramen, eventueel willen we ook het franse balkon, echter is dit afhankelijk van de kosten. Graag het franse balkon als optie in de offerte meenemen. Daarnaast willen we een afwerking met, geïntegreerde, rolluiken en een airco bij de dakkapel. Op de plek waar wij het dakkapel zouden willen, zitten nu 2 Velux dakramen, type GGU PK08, waarvan wij er sowieso 1, maar misschien ook wel beide, naar de andere zijde van het dak willen laten verplaatsen. Graag ook deze kosten toevoegen aan de offerte.

Trespa op de dakkapel vervangen

Wij hebben op de zijkanten en tussen de ramen van onze dakkapel Trespa beplating in de kleur 'ossenbloed rood' die vervangen moet worden. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Dakkapel met lekkage repareren

In de winter zijn er lekkagesporen van de dakkapel. Dat is aan de binnenzijde te zien dat hij lekt. Het is een houten dakkapel, dat in een pannendak geplaatst is. Het is mij niet bekend waar het vandaan komt. Kunt u de oorzaak zoeken en het repareren?

Houten delen van dakkapellen vervangen en schilderen

Betreft het bestaande multiplex van de dakkapel vervangen door nieuw multiplex. Zijn de boeiborden van twee zijkanten en een middenpaneel. Betreft de gehele dakkapel (samen met de buren). Het geheel opgeschilderd, inclusief de kozijnen opleveren.

Houtwerk van de dakkapel vervangen

Gehele dakkapel houten multiplex vervangen door hout betret boeiborden, tussenstuk en beide zijwanden. Geheel geschilderd afleveren inclusief beide kozijnen. Betreft gehele dakkapelnsamen met de buren. Totale breedte ongeveer 6 meter, 3 meter diep en hoogte ongeveer 1.50 meter.

Lekkage verhelpen aan de dakkapel

Leak in the dakkapel. Once glued from outside but water still coming in from the same point. What is the cost to fix it?

Reiniging van de dakkapel

Reiniging trespa-hout/ ramen.

Dakkapel met rolluik laten plaatsen

Het betreft een nieuw te plaatsen dakkapel op zolder. Ik wil graag een dakkapel van 4.5-5 meter breed, van kunststof.

Dakkapel met stormschade repareren

Ik heb een gloednieuw dakkapel (1 jaar oud) en na de storm op zaterdag 25 juli had ik lekkage, ik wil graag dat de dak van mijn dakkapel opnieuw gelegd kan worden.

Dakkapel met kunststof renoveren

Ik wil de zijkanten en voorkant van mijn dakkapel laten renoveren met kunststof. De dakkapel is ongeveer 4.5 meter breed.

Dak op de dakkapel vernieuwen

Wij hebben lekkage op zolder. Waarschijnlijk moet het dak van de dakkapel voorzien worden van een nieuwe bitumen laag.

Dakkapellen renoveren of vernieuwen

Het betreft de volgende items: A:1e etage: dakkapel aan de tuinzijde met een afmeting van 150 x 450 cm: 1) betimmering en dakbedekking opknappen of vernieuwen 2) kozijnen vervangen door kunststof 3) zijwangen / front vervangen door Keralit rabat delen B. Zolder: dakkapel aan de tuinzijde van 150 x 260 cm: 1) betimmering vervangen door Keralit rabat delen C. Zolder: dakkapel aan de straatzijde van 150 x 200 cm: 1) dakbedekking vernieuwen 2) kozijnen vervangen door kunststof 3) zijwangen / front vervangen door Keralit rabat delen D. Zolder: dakraam aan de straatzijde vervangen door een Velux raam van 114 x 118 cm. Het huidige raam heeft een afmeting van 108 x 104 cm. Indien opknappen niet mogelijk is of duurder is dan vervanging van de delen, dan willen we een of meerdere dakkapellen geheel laten vervangen door nieuwe. In de prijsopbouw graag de items A1, A2, A3, B, C1, C2, C3 en D afzonderlijk offreren.

Dakkapel opnieuw bekleden

Wij willen ons dakkapel opnieuw laten bekleden. Nu zit er hout op en wij willen graag kunsstof daarvoor in de plaats. Ook graag het dak van het dakkapel nalopen. Het is een kleine dakkapel met 1 raam en een klein raam.

Renovatie dakkapel

Werkzaamheden: dakkapel op het zuiden. Er zit nu hout op. Er is een boeideel afgewaaid. Vervangen door Trespa. Liefst bruin. Aan het einde van dit jaar eventueel zonnepanelen te plaatsen. Dit kan van invloed zijn op het werk.

Beplating van de dakkapel vervangen

De houten omlijsting onder het het raam van de dakkapel dient vervangen te worden. Dit zal 1.50 meter lang zijn.

Boeidelen en zijwangen van dakkapel vervangen

Graag willen we een offerte voor het vervangen van de boeidelen en zijwangen door trespa. Materiaal is nu hout, vervangen door kunststof.

Dakkapel renoveren en repareren

Zinken dakrand van dakkapel heeft schade opgelopen en moet vervangen worden. Dakkapel heeft 2 zijkanten van 2,5 meter diep en de voorkant is 5,0 meter breed.

Dakkapel renoveren

Ik heb lekkage bij de dakkapel wat gerepareerd moet worden. Het zit bij een van de regenpijpen. Iemand heeft ernaar gekeken en laten weten dat de volgende materialen nodig zijn hiervoor: 5mm kodagum met polyesterweefsel als bewapening, afgestrooid met leislag. 20 ponds loden uitloop afgewerkt met aluminium daklijst en afgekit.