Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Flevoland.

42 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel over de gehele breedte, polyester dakkapel met houtlook realiseren, dakkapel vergroten, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel vergroten, grotere dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel op pannendak plaatsen, uitbouw 2e etage en dakkapel 3e etage, dakkapel verbreden, dakraam plaatsen op een zonnepanelen dak, houtrot dakkapel repareren, een dakraam plaatsen in een schuin pannendak, vervanging van twee dakramen, dakraam plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Flevoland:

donderdag 12 juli 2018

Dakkapel laten bouwen

Ik wil graag een dakkapel van 4 meter laten plaatsen en 2 muren en deuren laten verwijderen. Het gaat om gipsplaten, dus er hoeft geen balk geplaatst te worden.
zaterdag 23 juni 2018

Prefab dakkapel op zolder plaatsen

Wij willen graag een prefab dakkapel plaatsen op de zolder. Het zou gaan om een 2.50 meter uitvoering. Het gaat om een rijtjeswoning waar aan de achterzijde de dakkapel geplaatst moet worden.
zaterdag 9 juni 2018

Kunststof prefab dakkapel laten plaatsen

Wij willen graag een kunststof prefab dakkapel laten plaatsen op een schuin dak. De dakkapel komt dan in een slaapkamer en badkamer
woensdag 21 februari 2018

Lekkende dakkapel repareren

Er is een dakkapellekkage in mijn tussenwoning. Ik zou graag een paar gratis en vrijblijvende offertes willen ontvangen. Ik weet niet precies hoe het ontstaan is. Op de foto ziet u de rand waar het vocht zich manifesteert.
donderdag 21 december 2017

Prefab kunststof dakkapel plaatsen

Graag een offerte voor een prefab kunststof dakkapel met plat dak, buitenmaats ongeveer 300 cm, dakhelling 45 graden, met brede rand boven de ramen (uiterlijk moet stoer zijn) met 2 openslaande ramen met twee ventilator roosters, afgewerkt van binnen en geplaatst, puin meenemen, betreft een nieuwbouw welke in december 2018 opgeleverd wordt, eventueel een voorraad model.
zaterdag 28 oktober 2017

Dakkapel plaatsen

Zolder tot een mooi geheel maken.
donderdag 19 oktober 2017

Dakkapel plaat vervangen/bewerken

Bij mijn dakkapel zitten aan de buitenkant 2 platen wit/crème. 1 van de platen is verbladderd en moet een nieuwe op, of bewerkt worden.
zondag 27 augustus 2017

Boeidelen op de dakkapel vervangen

De boeidelen van de dakkapel moeten vervangen worden. Ze rotten. Het zal gaan om ongeveer 7 meter. Ik wil graag weten wat het kost om ze te laten vervangen door hout of Trespa.
donderdag 15 juni 2017

Reiniging van de dakkapel

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen en ontvang daar graag een vrijblijvende offerte voor. Offertes graag per mail. Oppervlakte bedraagt ongeveer 4 m2 met trespabekleding. Dak is aan de ene kant bereikbaar.
vrijdag 9 juni 2017

Dakkapel plaatsen over hele breedte en Velux raam verplaatsen

Wij willen graag een dakkapel over de toegestane breedte van de woning, beukmaat 5.40 meter, opgebouwd vanaf de achtergevel. Buren hebben dit ook gedaan en daar is de breedte van het dakkapel 4.30 meter, met 3 ramen. Wij willen het franse balkon vervangen door een set kiep-/kantel ramen, eventueel willen we ook het franse balkon, echter is dit afhankelijk van de kosten. Graag het franse balkon als optie in de offerte meenemen. Daarnaast willen we een afwerking met, geïntegreerde, rolluiken en een airco bij de dakkapel. Op de plek waar wij het dakkapel zouden willen, zitten nu 2 Velux dakramen, type GGU PK08, waarvan wij er sowieso 1, maar misschien ook wel beide, naar de andere zijde van het dak willen laten verplaatsen. Graag ook deze kosten toevoegen aan de offerte.
vrijdag 5 mei 2017

Trespa op de dakkapel vervangen

Wij hebben op de zijkanten en tussen de ramen van onze dakkapel Trespa beplating in de kleur 'ossenbloed rood' die vervangen moet worden. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
zaterdag 14 januari 2017

Dakkapel met lekkage repareren

In de winter zijn er lekkagesporen van de dakkapel. Dat is aan de binnenzijde te zien dat hij lekt. Het is een houten dakkapel, dat in een pannendak geplaatst is. Het is mij niet bekend waar het vandaan komt. Kunt u de oorzaak zoeken en het repareren?
zondag 18 september 2016

Houten delen van dakkapellen vervangen en schilderen

Betreft het bestaande multiplex van de dakkapel vervangen door nieuw multiplex. Zijn de boeiborden van twee zijkanten en een middenpaneel. Betreft de gehele dakkapel (samen met de buren). Het geheel opgeschilderd, inclusief de kozijnen opleveren.
vrijdag 9 september 2016

Houtwerk van de dakkapel vervangen

Gehele dakkapel houten multiplex vervangen door hout betret boeiborden, tussenstuk en beide zijwanden. Geheel geschilderd afleveren inclusief beide kozijnen. Betreft gehele dakkapelnsamen met de buren. Totale breedte ongeveer 6 meter, 3 meter diep en hoogte ongeveer 1.50 meter.
donderdag 23 juni 2016

Lekkage verhelpen aan de dakkapel

Leak in the dakkapel. Once glued from outside but water still coming in from the same point. What is the cost to fix it?
zondag 10 april 2016

Reiniging van de dakkapel

Reiniging trespa-hout/ ramen.
maandag 28 december 2015

Dakkapel met rolluik laten plaatsen

Het betreft een nieuw te plaatsen dakkapel op zolder. Ik wil graag een dakkapel van 4.5-5 meter breed, van kunststof.
woensdag 7 oktober 2015

Dakkapel met stormschade repareren

Ik heb een gloednieuw dakkapel (1 jaar oud) en na de storm op zaterdag 25 juli had ik lekkage, ik wil graag dat de dak van mijn dakkapel opnieuw gelegd kan worden.
donderdag 1 oktober 2015

Dakkapel met kunststof renoveren

Ik wil de zijkanten en voorkant van mijn dakkapel laten renoveren met kunststof. De dakkapel is ongeveer 4.5 meter breed.
donderdag 24 september 2015

Bestaande dakkapel nakijken

Er zit een vochtplek aan de binnenkant precies op de naadlijn van de dakkapel. Ook aan de andere zijde lijkt er een plek zichtbaar te worden. Graag laten wij de dakkapel van onze hoekwoning beoordelen en repareren.
zaterdag 22 augustus 2015

Dak op de dakkapel vernieuwen

Wij hebben lekkage op zolder. Waarschijnlijk moet het dak van de dakkapel voorzien worden van een nieuwe bitumen laag.
zaterdag 15 augustus 2015

Boeiboorden van het dakkapel repareren

Boeiboorden dakkapel tijdens storm afgewaaid. Eventueel controleren op lekkage. Het dakkapel heeft een breedte van 2 meter (het gaat totaal om 3 boeiboorden).
donderdag 13 augustus 2015

Dakkapel onderhoudsarm bekleden

Het hout van onze dakkapel laat los. Hier moet een nieuwe bekleding op die onderhoudsarm is maar niet te duur. De dakkapel is grof genomen 3 bij 2 meter. Aan 1 zijkant vervangen en een paar kleine stukjes voor, want de buurman zit er aan vast en die heeft de andere kant voor zijn rekening.
maandag 10 augustus 2015

Polyester dakkapel repareren

Ik wil mijn polyester dakkapel, welke een kleine lekkage vertoont, laten repareren. Het is op de 1e verdieping. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.
dinsdag 28 juli 2015

Dakkapellen renoveren of vernieuwen

Het betreft de volgende items: A:1e etage: dakkapel aan de tuinzijde met een afmeting van 150 x 450 cm: 1) betimmering en dakbedekking opknappen of vernieuwen 2) kozijnen vervangen door kunststof 3) zijwangen / front vervangen door Keralit rabat delen B. Zolder: dakkapel aan de tuinzijde van 150 x 260 cm: 1) betimmering vervangen door Keralit rabat delen C. Zolder: dakkapel aan de straatzijde van 150 x 200 cm: 1) dakbedekking vernieuwen 2) kozijnen vervangen door kunststof 3) zijwangen / front vervangen door Keralit rabat delen D. Zolder: dakraam aan de straatzijde vervangen door een Velux raam van 114 x 118 cm. Het huidige raam heeft een afmeting van 108 x 104 cm. Indien opknappen niet mogelijk is of duurder is dan vervanging van de delen, dan willen we een of meerdere dakkapellen geheel laten vervangen door nieuwe. In de prijsopbouw graag de items A1, A2, A3, B, C1, C2, C3 en D afzonderlijk offreren.