Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor kunststof dakkapellen plaatsen:

Kunststof dakkapellen plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 1961 gekocht en krijgen daarvan op 16 juni de sleutel. We willen daar graag 2 kunststof dakkapellen laten plaatsen van 7,5 meter lang en 1,5 meter breed. In 1 dakkapel willen we 1 draaikiepraam, in de andere willen we 2 draaikiepramen. We horen graag wat de kosten hiervoor zijn en wat de levertijd is. Er staan foto's van de woning op Funda.
Onze klant uit Peize (Drenthe) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof dakkapellen plaatsen uit heel Nederland:

Dak vervangen en nieuwe dakkapellen plaatsen

Dakkapel verwijderen en een nieuwe plaatsen Afmeting ongeveer 2 meter. Het materiaal van kunststof.

Reparatie rond een kunststof schoorsteen

In verband met een lekkage hebben wij voor het vaststellen van de schade een inspectie aan ons dak en de schoorsteen laten uitvoeren. Daarbij bleek dat de kunststof schoorsteen gerepareerd moet worden, omdat er scheurtjes zijn aan de onderzijde. Er moeten ook gaatjes in het lood gerepareerd worden. Er moet verder eventueel Compriband worden aangebracht ter plaatse van de opstaande bak (waterkering). Het dak is aan een kant schuin, de andere kant van het huis is recht, zie ook de globale foto van het dak. Het gaat om de schoorsteen tussen de twee dakkapellen in. Wij ontvangen graag uw reparatievoorstel en een offerte.

Dakkapellen voor en achter schoonmaken

Kunststof dakkapellen (2014) krijgen aanslag. Dakkapel achter 3.50 breed, voor 2.50 meter breed. Materiaal: Trespa. Het afval wordt door de klant weggegooid en de werkplek is goed bereikbaar.

Boeidelen en zijwangen van dakkapellen vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de bestaande boeidelen en zijwangen van onze 2 dakkapellen (1 op 1e etage en 1 op zolder). Alles is van hout. Vervangen door Trespa. Graag ook in offerte meenemen beide platte daken van de kapellen voorzien van nieuwe daklaag. Er ligt nu bitumen op. Geen idee of de hemelwaterafvoer dan ook vervangen dient te worden. En optioneel kunststof kozijnen aanbieden. Sommige delen van het hout zijn slecht, met name de glaslatten. Een dakkapel is ongeveer 3 meter bij 1.5 meter. De andere is 2 x 1.5 meter. Foto is op te mailen.

Dakkapelreiniging

Ik wil een vrijblijvende offerte voor het reinigen en in de was zetten van 2 dakkapellen. Éen op de 1ste en één op de 2e verdieping, boven elkaar. Beide hebben een kunststof kozijn en zijn bekleed met Trespa. Dakhelling is 45 graden. Dakkapellen zijn 3 meter breed.

Meerdere dakkapellen plaatsen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van 6 kunststof dakkapellen van 1,5 meter bij 3 meter of 1,5 bij 2,5 meter. Wilt u bij de offerte graag ook vermelden wat de leveringskosten zijn?

Geheel huis verwijderen

Een geheel huis verwijderen. Het huis is 359 m2 bestaand uit 3 woonlagen. Gebouwd in de jaren zestig. Met veel herbruikbare onderdelen, denk aan 13 dakkapellen van kunststof en dubbel glas. Koperen dakgoten (12 meter) en pijpen, stalen dakconstructie, delen van de aanbouw, delen van de garage, zonneschermen, dakpannen, et cetera. De aansluitingen voor gas, water en elektra moeten bewaard blijven, want er zal later nieuwbouw op gezet worden. Fundering ook slopen, daar komt een nieuwe fundering voor terug. De bruikbare onderdelen wil ik tegen een vergoeding aan u overdoen. Uitvoering rond eind van het jaar of in het nieuwe jaar. Ik kan er wat foto's van sturen.

Nokverhoging met dakkapellen maken

Nokverhoging met dakkapellen (van kunststof) aan beide kanten ongeveer 6.30 meter. Er is nog geen vergunning en er zijn nog geen tekeningen. Twee offertes: 1 Casco opleveren; 2 Geheel afgewerkt.

Dakkapellen reinigen

Ik wil de dakkapellen laten reinigen. Een aan voorzijde woning van circa 3,5 meter breed en een aan de achterzijde van de woning, van circa 2,5 meter breed. Het materiaal van de dakkapellen is kunststof.

Dak vervangen en dakkapellen plaatsen

Wij hebben een oude woning waarbij het pannendak gecontroleerd dient te worden en daar waar nodig vervangen. De oppervlakte is ongeveer 64 m2 met een schoorsteen erop. Daarnaast hebben wij interesse in het plaatsen van 2 dakkapellen. Er zal aan beide kanten 1 kapel van ongeveer 4 a 5 meter lang geplaatst moeten worden.De kapellen dienen aan de binnenzijde te worden afgetimmerd. De voorkeur gaat uit naar kunststof echter is het niet duidelijk of dit volgens het straatbeeld van de gemeente is toegestaan. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Partners

Partners van Casius