Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor kunststof dakkapellen plaatsen:

Kunststof dakkapellen plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 1961 gekocht en krijgen daarvan op 16 juni de sleutel. We willen daar graag 2 kunststof dakkapellen laten plaatsen van 7,5 meter lang en 1,5 meter breed. In 1 dakkapel willen we 1 draaikiepraam, in de andere willen we 2 draaikiepramen. We horen graag wat de kosten hiervoor zijn en wat de levertijd is. Er staan foto's van de woning op Funda.
Onze klant uit Peize (Drenthe) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof dakkapellen plaatsen uit heel Nederland:

Twee dakkapellen vervangen

Wij willen 2 dakkapellen laten plaatsen. Van 440 cm breedte, 150 cm hoogte, dakhoek 34 graden. Inclusief het slopen en afvoeren van de huidige dakkapellen van 2,4 meter breed. Voorzijde dakkapel voorzien van rolluik en 4 ramen, waarvan 2 draai/kiep en in het midden van de kapel een tussenschot voor de tussenmuur. Aan de achterzijde 2 draai kiep ramen aan beide zijden en in het midden 1 breed raam. De dakkappelen moeten kunststof worden, de oude zijn van hout en trespa . Beide een casco afwerking .

2 Dakkapellen leveren en plaatsen

Ik zoek een dakkapelspecialist voor het plaatsen van twee dakkapellen aan de achterzijde van de woning. Dat kan op de eerste en tweede verdieping. Beide graag 450 cm breed zijn en van kunststof. De binnenzijde van de kapellen werk ik zelf af.

Een hoekwoning voorzien van een dakopbouw

Ik zoek een aannemer die mijn hoekwoning kan voorzien van een dakopbouw met dakkapellen. Dit alles mag casco worden opgeleverd. Het betreft een toekomstig tweede verdieping. Graag voorzien van kunststof kozijnen. Er zijn nog geen omgevingsvergunningen aanwezig.

Een zolder verbouwen en 2 dakkapellen plaatsen

Ik zoek een specialist voor het renoveren van mijn zolder. Graag willen wij aan de voor- en achterzijde een kunststof dakkapel laten plaatsen met de maximaal toegestane breedte. Daarnaast willen we 2 ruimtes hier laten maken en een vliering. Er is nog geen omgevingsvergunning voor de dakkapellen aanwezig. De woning is 5 meter breed. Wat betreft de binnen afwerking graag in onderling overleg.

Uitbouw achterzijde en zijkant en plaatsen 2 dakkapellen

Uitbouw/aanbouw achter 6 x 2m en zijkant 5 x 1,5m (zie bijlage). Twee dakkapelen 2 x 6 meter. Kunststof voor zowel dakkapellen als aanbouw (2×6 voor aanbouw, 2 dakkapellen van 6 meter). Zie bijlagen voor soort dak en style. Zijkanten van uitbouw van steen (dicht). Stukwerk binnen. Woning is uit jaren 30. Geen vergunning nodig.

Een zolder voorzien van dakkapellen en een tussenwand

Ik zoek een aannemer die mijn zolder kan verbouwen. Het gaat om het plaatsen van twee dakkapelen (3 ramen per dakkapel). Dit moet geplaatst worden aan de voor- en achterzijde van een tussenwoning op de tweede verdieping. Waarschijnlijk de dakkapelen/kozijnen van kunststof. Daarnaast dient er ook een scheidingswand op zolder geplaatst te worden om twee kamers te creëren. Het liefst ook alles van binnen afgewerkt. Er zijn geen omgevingsvergunningen aanwezig, maar dat zou ook weinig moeite moeten kosten in deze gemeente.

Gevelbekleding vervangen

Het huis is nu afgewerkt (de goten, 60 cm hoog) met houten boeidelen, zwart geschilderd, in Canadees grenen. Dezelfde delen zijn ook gebruikt om de 3 dakkapellen aan de voor- en zijkanten en een extra dakkamer te bekleden. Het totale oppervlak is +/- 25 m2, hetgeen wij willen vervangen door kunststof bekleding.

2 dakkapellen plaatsen

Wij willen op een tussenwoning met schuin dak 2 kunststof dakkapellen (+/- 5 m breed en +/- 3 meter breed) plaatsen met hoge isolatiewaarde (Rc 7 of meer en U waarde < 1) en triple glas, openslaande ramen van het klap/kiep type, met horren en mogelijk met ingebouwde luxaflex en het geheel met ventilatie. Er staan nu dakkapellen, maar kleiner.

Extra lange dakkapel van 11 meter

Wij willen een dakkapel plaatsen over de hele lengte van ons dak. De nokpannen staan dwars ten opzichte van de voorgevel en de nok zelf zit ook niet in het midden Als je naar de voorgevel kijkt komt de dakkapel dwars te staan op de linkerzijde van het ongelijk verdeelde dak. Het zou dan gaan om een dakkapel van 11 meter lang met draai-kiepramen. De dakkapel zelf zou circa 1,50 meter hoog moeten zijn. Wij denken aan een kunststof dakkapel maar weet niet of dat met deze lengtemaat kan. Graag advies(eventueel alternatief) van de vakman. Wellicht uit 2 stukken op het dak samen te voegen of 2 afzonderlijke dakkapellen naast elkaar ? Of geen kunststof ? Vergunning nog niet aangevraagd.

Twee dakkapellen plaatsen

Wil graag 2 prefab dakkapellen van 6 meter lang. Liefste onderhoudsvrij, zitten aan kunststof te denken . Ben zelf bezig met de vergunning.

Partners

Partners van Casius