Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Dakkapel en dakgoten reinigen

Ik wil 6 dakkapellen, alle witte delen rond het gebouw, dakgoten, balkon randen, randen schuurtjes en onderkant balkons laten reinigen. Het gaat om in totaal 14 woningen. 7 daarvan hebben een groot balkon en 7 zijn benedenwoningen. Het is de begane grond en eerste verdieping.

Dakkapel of dakuitbouw realiseren

Mijn woning wil ik graag voorzien van een dakkapel/uitbouw aan de achterkant van de woning. Het dak van de woning is ongeveer 5 meter breed. De ‘dakkapel’ wens ik zo groot mogelijk uit te voeren en de rest van het schuine dak dient geïsoleerd te worden. Zo wil ik ruimte, licht en vooral isolatie realiseren. Gezien de vrijheid om aan de achterkant het aanzicht van de woning te veranderen zou ik graag de ‘dakkapel’ tot vloerniveau doortrekken. Ik heb begrepen dat dit mogelijk is, zolang je verder minimaal 50 cm uit de kanten blijft. De dakkapel moet beschikken over de volgende zaken: - Kunststof dakkapel/uitbouw - Een deur richting dak van de uitbouw achter; bij voorkeur thv het toilet in de badkamer. Ter hoogte van het bad zie ik dan nog graag een raam. - Meerdere ramen die open kunnen, bv kiep/kantel. Ik denk 2 in de slaapkamer. - HR++ glas in de ramen en de deur - Indien mogelijk de dakkapel aan de onderkant doortrekken tot vloerniveau - Rondom de dakkapel dient het geïsoleerd te worden - Afwerking aan de binnenzijde van de dakkapel/uitbouw kan ik eventueel zelf Op de scheidingslijn van de kamers bevindt zich de draagbalk voor het dak. Hier dient rekening mee gehouden te worden. Graag maak ik met u een afspraak en ontvang ik daarna een offerte.

Boeidelen vervangen

Rijtjeshuis ongeveer 7 meter breed, voor en achterkant vervangen met, kunststof, boeidelen en een kleinere voorzijde dakkapel voor en eventueel onderkant dakgoot 2 boeidelen schilderen. Gaarne zo spoedig mogelijk vrijblijvende offerte. onderzijde schillderen kunststiuuf boeidelen

Dakkapellekkage laten repareren

Bij de aansluiting van ons dakkapel hebben we lekkage ontdekt. Het is aan de onderkant/hoek van het dakkapel. Waarschijnlijk is het al langere tijd ongemerkt aanwezig. Er is schimmelvorming en mogelijk ook houtrot aanwezig. Mogelijk lekt het alleen bij harde wind/storm.

Houtrot in kozijnen repareren

In twee kozijnen houtrot geconstateerd. Een op de begane grond en een op de eerste verdieping (bij een dakkapel). Beide bevinden zich aan de onderkant van het raam. Tweede foto kon niet geupload worden.

Houtrot repareren

Ik wil de kozijnen laten repareren, want er is houtrot in twee kozijnen geconstateerd. Een op de begane grond en een op de eerste verdieping (bij dakkapel). Beide aan de onderkant van de ramen.

Vliering met eventueel een zolderkamer maken

Graag contact per email. Wensen: Ik wil graag een vliering op zolder: 5.50 x 3 meter, draagkracht voldoende voor opbergdozen (gaat gebruikt worden als opbergzolder). Stopcontact + lichtpunt. Vlizotrap. Er is al voldoende isolatie op zolder (huis dateert uit 2012). Nieuwe plafond / onderkant vliering glad afgewerkt. Daarnaast horen we graag de meerprijs voor het creëren van een kamer op zolder direct onder de vliering, lengt muren ongeveer 3 meter (tegen rechte muur) en ongeveer 4 meter (vanaf schuin dak naar midden zolder), inclusief een deur en creëren van 2 extra lichtpunten (1 in de kamer en 1 buiten de kamer). We hebben al een dakkapel aan de achterzijde van het huis (daar waar de kamer zou worden gemaakt). Afhankelijk van de kosten doen we alleen een vliering of een vliering + kamer.

Dakkapel, schoorsteen en schuurdak herstellen

De loodslab van mijn dakkapel (onderkant) moet worden vervangen. Ook lekt het (bij harde regen) via mijn schoorsteen (misschien ook loodslab). De dakbedekking van mijn schuur (plat dak - bitumen met grind) moet vervangen worden. Graag een offerte zonder schuur en één inclusief schuur (schuur is ongeveer 3 x 3 meter).

Boeiboorden schoonmaken en/of schilderen en raampje schilderen

ACHTER: dakrand van de dakkapel en dakgoot schoonmaken en onderkant rand schilderen; boeiboord en zijraam 1e verdieping schilderen); VOOR: erker en boeiboord schoonmaken; onderkant raamkozijn schoonmaken; dakgoot schoonmaken en boeiboord eventueel schilderen Ik weet niet zeker of ik de juiste vaktermen heb gebruikt maar er zijn foto's beschikbaar.

Houtrot bij de dakkapel repareren

We hebben houtrot in het kozijn van de dakkapel, op de 1ste etage. Aan de voorkant van het huis. Houtrot aan de linker onderkant, met name het liggende gedeelte. En een balk van de zijkant die bekleed is met Trespa wil ik laten vervangen.