Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel en onderkant raam van kunststof schroten voorzien:

Dakkapel en onderkant raam van kunststof schroten voorzien

Graag zou ik de zijkant van mijn dakkapel opnieuw willen laten betimmeren en onder het raam aan de voorzijde van het huis. Op beide plekken is het nu afgetimmerd met hout. Onder het raam is 180 x 40 cm. De dakkapel is 200 x 155 cm. Daar wil ik kunststof schroten voor in de plaats laten aanbrengen. De schroten zijn nu in de aanbieding bij Gamma. Graag snel een prijsopgave hiervoor.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel en onderkant raam van kunststof schroten voorzien uit heel Nederland:

Boeidelen vervangen

Rijtjeshuis ongeveer 7 meter breed, voor en achterkant vervangen met, kunststof, boeidelen en een kleinere voorzijde dakkapel voor en eventueel onderkant dakgoot 2 boeidelen schilderen. Gaarne zo spoedig mogelijk vrijblijvende offerte. onderzijde schillderen kunststiuuf boeidelen

Dakkapellekkage laten repareren

Bij de aansluiting van ons dakkapel hebben we lekkage ontdekt. Het is aan de onderkant/hoek van het dakkapel. Waarschijnlijk is het al langere tijd ongemerkt aanwezig. Er is schimmelvorming en mogelijk ook houtrot aanwezig. Mogelijk lekt het alleen bij harde wind/storm.

Houtrot in kozijnen repareren

In twee kozijnen houtrot geconstateerd. Een op de begane grond en een op de eerste verdieping (bij een dakkapel). Beide bevinden zich aan de onderkant van het raam. Tweede foto kon niet geupload worden.

Houtrot repareren

Ik wil de kozijnen laten repareren, want er is houtrot in twee kozijnen geconstateerd. Een op de begane grond en een op de eerste verdieping (bij dakkapel). Beide aan de onderkant van de ramen.

Vliering met eventueel een zolderkamer maken

Graag contact per email. Wensen: Ik wil graag een vliering op zolder: 5.50 x 3 meter, draagkracht voldoende voor opbergdozen (gaat gebruikt worden als opbergzolder). Stopcontact + lichtpunt. Vlizotrap. Er is al voldoende isolatie op zolder (huis dateert uit 2012). Nieuwe plafond / onderkant vliering glad afgewerkt. Daarnaast horen we graag de meerprijs voor het creëren van een kamer op zolder direct onder de vliering, lengt muren ongeveer 3 meter (tegen rechte muur) en ongeveer 4 meter (vanaf schuin dak naar midden zolder), inclusief een deur en creëren van 2 extra lichtpunten (1 in de kamer en 1 buiten de kamer). We hebben al een dakkapel aan de achterzijde van het huis (daar waar de kamer zou worden gemaakt). Afhankelijk van de kosten doen we alleen een vliering of een vliering + kamer.

Dakkapel, schoorsteen en schuurdak herstellen

De loodslab van mijn dakkapel (onderkant) moet worden vervangen. Ook lekt het (bij harde regen) via mijn schoorsteen (misschien ook loodslab). De dakbedekking van mijn schuur (plat dak - bitumen met grind) moet vervangen worden. Graag een offerte zonder schuur en één inclusief schuur (schuur is ongeveer 3 x 3 meter).

Boeiboorden schoonmaken en/of schilderen en raampje schilderen

ACHTER: dakrand van de dakkapel en dakgoot schoonmaken en onderkant rand schilderen; boeiboord en zijraam 1e verdieping schilderen); VOOR: erker en boeiboord schoonmaken; onderkant raamkozijn schoonmaken; dakgoot schoonmaken en boeiboord eventueel schilderen Ik weet niet zeker of ik de juiste vaktermen heb gebruikt maar er zijn foto's beschikbaar.

Houtrot bij de dakkapel repareren

We hebben houtrot in het kozijn van de dakkapel, op de 1ste etage. Aan de voorkant van het huis. Houtrot aan de linker onderkant, met name het liggende gedeelte. En een balk van de zijkant die bekleed is met Trespa wil ik laten vervangen.

Onderbalk van de dakkapel vervangen

Ons dakkapel is 3.5 meter breed waarvan de onderkant bij het raam dringend een vervangen moet worden. De dakkapel is van hout.

Dakkapel opknappen

I.v.m. de verkoop van mijn woning wil ik een dakkapel opgeknapt hebben. Deze staat op de 2e verdieping. Het hout aan de onderkant is slecht. Eventueel moet ook lood vervangen worden.