Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel leveren en plaatsen:

Dakkapel leveren en plaatsen

Dakkapel leveren/maken en plaatsen. Kan meehelpen met plaatsen. Dakkapel van ongeveer 2,5 meter breed.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Een dakkapel/dakraam variant leveren en plaatsen

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een dakkapel/dakraam aan de voorzijde van mijn woning. Dit is een tussenvariant die vergunningsvrij geplaatst mag worden. Ik zou dit graag in een kunststof versie van ongeveer 150 cm breed willen. Het dak is nog dicht.

Een kunststof dakkapel leveren en plaatsen

Ik zoek een specialist die aan de voorzijde van mijn woning een kunststof dakkapel kan plaatsen. Dit graag van ongeveer 360 cm breedte. Ik wil dat de binnenzijde van de kapel niet wordt afgewerkt. Er is nog geen vergunning aanwezig. Overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Verbouwing vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die de onderstaande werkzaamheden aan een vrijstaande woning kan uitvoeren; - Draagmuur keuken/woonkamer verwijderen en plaatsen van draagbalk. - Muren allemaal glad stucen. - Binnenkozijnen en trappen schilderen. - Nieuwe voordeur en nieuwe achterdeur leveren en plaatsen. - Leidingwerk in keuken verleggen - Badkamer vergroten ten koste van slaapkamer. - Dakkapel van 8 meter breed plaatsen aan achterzijde. - Badkamerruimte en toiletruimte tegelen.

Zolder isoleren, stucen en afscheidingswand met deur realiseren

Aanvullende informatie: De breedte is 5.40 x 4.20 hoogte 2.20 We hebben onlangs een nieuwe dakkapel laten plaatsen en moeten deze nog isoleren/aftimmeren & stucen. Verder willen we ook een scheidingswand van gips realiseren met hierin een opdekdeur. Wij zijn opzoek naar een partij die dit op korte termijn kan realiseren en alles kan leveren.

Horren leveren en plaatsen aan buitenzijde dakkapel

Hallo wij hebben een dakkapel waarvan er 2 ramen naar binnen open draaien. Wij willen graag voor elke raam een hor. Maar ze moeten dus aan de buitenzijde geplaatst worden. Kunt u aangeven wat dit kost (inclusief de horren). Je kan daar gewoon staan (als je de dakpannen verschuift)

Dakkapel met nokverhoging en dakkapel aan voorzijde

Wij willen graan nieuwe dakkapellen plaatsen op ons huis. Gaat uitsluitend om het leveren van de dakkapellen. Het plaatsen doen we zelf (heb zelf in de bouw gewerkt).Het gaat om een dakkapel met nok verhoging 5,5 meter breed en dakkapel 4,5 meter breed aan voorzijde . Materiaal graag alles van Hout. Ramen in de achterzijde drie draairamen en aan de voorzijde twee gewone ramen. Ook de kozijnen graag van hout met HR ++ glas erin.

Uitbouw van de woonkamer: 3 diep 5 breed. Dakkapel 4 breed kunstof

Uitbouw: 3 diep 5 breed. Reeds 1 bestaande muur 3 diep. Huidige schuifpui verplaatsen naar aanbouw. Situatie eerst bekijken. Casco, er is geen fundering aanwezig. Maar door het gedeelte van de uitbouw van de buren en de fundering van de woning zelf zal hier niet geheid hoeven worden. Plaatsen en leveren dakkapel 4 m breed. Alles aan achterzijde huis, geen vergunning nodig.

Zolder-badkamer klussen en vloerverwarming plaatsen

- Vloerverwarming 50 m2 plaatsen op BG (stadsverwarming, infrezen in dekvloer), daarna tegelvloer plaatsen, wij leveren de tegels. - Badkamer: betegeld douchewandje maken van 1,2 m lang en 2 m hoog OF glazen wand plaatsen. Tevens douchedeur 1,2 m breed plaatsen. Kraan vervangen bij wasbak in badkamer. Materialen in overleg. - - Zolder is nu een open ruimte van 30 m2 met schuin dak (38 graden). Indeling maken met 1 grote en 1 kleine ruimte, 1 met schuifdeur en 1 met gewone deur. In grote ruimte dakkapel plaatsen van 2,5 m breed. Boven de 2,5 m hoog een vliering maken van 6 m2 (inclusief vlizotrap) en een vide van 9m2. - Op zolder tevens wasbak maken (vlak bij water/afvoer wasmachine).

HR++ glas leveren en plaatsen in 14 ramen

Voorkant huis: Breedte x Hoogte Raam-1(linksboven) 78 102 Raam-2 (middenboven) 78 102 Raam-3 (rechtsboven) 78 102 Raam-4 (linksonder) 138 156 Raam-5 (rechtsonder) 138 156 Wegkant-huis: Dakkapel-raam, raam-6 120 156 Raam-7 96 156 Raam-8 96 156 Raam-9 96 156 Tuinkant-huis: Raam-10 (rechts naast achterdeur) 96 156 Ramen 2 dakkapellen: Raam-11 (oude kiepraam vervangen door draai/kiepraam) 96 156 Raam-12 (oude kiepraam vervangen door draai/kiepraam) 96 156 Raam-13 (oude kiepraam vervangen door draai/kiepraam) 96 156 Raam-14 (oude kiepraam vervangen door draai/kiepraam) 96 156

Opbouw extra verdieping

Wij willen een opbouw realiseren op ons platte dak. We hebben het hele plan al bedacht en we zouden het graag doorbereken wat mogelijk is. Afmetingen kan 15% afwijken: 6,10 meter breed en 8,30 meter lang. Het bestaande dak is een sedum dak en bevat planten en steentjes. Graag ontvangen wij een offerte waarbij: Puntdak met dakkapel voor en achter. Deze dient gelijk te zijn aan de buren. Het is naar ons idee een dakkapel met maximale ramen in het dak opbouw. Optioneel zien wij graag: Trap naar dak opbouw; Zonnepanelen op of geïntegreerd op het dak opbouw; Mogelijke opties tot soorten dak opbouw, denkende aan prefab, duurzaam, gebruik van verschillende mogelijke materialen. Dakopbouw interne installatie mogelijkheden per onderdeel geprijsd. -Verwarming -Elektriciteit voorzieningen -Water toevoer en afvoer -Wasbak En de volgende deel prijzen: -diverse sloopwerken dak e.d. -maken van een trapdoorgang. -leveren en plaatsen van een open houten vuren trap. -aanbrengen van een stokkenwanden op de bestaande dakvlakken. -aanbrengen van spinvlies dampdoorlatende foliën. -aanbrengen van balk ravelingen ,spanten en gordingen. -aanbrengen van geïsoleerde dakplaten. -aanbrengen van folie, tengels en panlatten. -aanbrengen van zwarte siddings t.b.v, zijkanten dak opbouw en dakkapellen. -aanbrengen van loodwerk /ubbiflex zwarl.. -leveren en plaatsen van een kunststof kozijn 4200x 1200 met twee draai-kiep ramen En tussenstijl inclusief dubbel glas HR++ t.b.v. twee dakkapellen. -aanbrengen van dakbedekking op dakkapel twee laags dit door derde i.v.m. garantie. Evenals dakbedekking bestaand dak bij buren opbrengen tegen opbouw. -aanbrengen van zinken goot en afvoeren. -leveren aanbrengen van pannen -nokken en kantpannen. -aanbrengen van boeilijsten, -opmetselen van één bestaande schoorsteen, -containerkosten dak afval Chemisch, -containerkosten bouw en sloop afval, -post onvoorzien, -reis en transportkosten

Partners

Partners van Casius