Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Drenthe.

39 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, een enkelzijdige nokverhoging aan de achterzijde van mijn woning realiseren, zolder verbouwen incl verwijderen spanten en schoorsteen, 2 Dakkapellen leveren en plaatsen, een kunststof dakkapel aan de achterzijde van een woning realiseren, een dakkapel aan de voorzijde van de woning plaatsen, dakkapel uitbreiden, dakkapel voorzijde woning realiseren, dakkapel bekleden met Trespa, dakkapel en vliering maken, dakkapel twee-en-een-half keer groter maken, een dakkapel op zijkant van de woning realiseren, dakkapel uitbreiden, dakkapel verlengen, zijkanten dakkapel vervangen door zink en trespa boeidelen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Drenthe:

maandag 6 april 2020

Dakkapel reinigen en verven

Ik wil graag mijn dakkapel laten reinigen en verven. Bestaande kapel van hout., over bijna gehele breedte van het huis( plusminus 5 meter).
woensdag 11 december 2019

Dakkapellen met dakpannen realiseren

Graag laat 2 dakkapellen van ongeveer 4 meter (beide 2 kamers) met betonnen dakpannen maken. Afwerking kunststof buitkant, kunststof kozijnen met hr++ glas. De dakkapellen komen aan de achterkant op de 1e en 2e verdieping. Ik denk dat er geen vergunning nodig is.
dinsdag 4 september 2018

Dakkapel renoveren of vervangen

Ik wil graag een offerte voor het renoveren of vervangen van een dakkapel. Het dakkapel is 437 breed bij 134 cm.
zaterdag 11 augustus 2018

Lekkage verhelpen

Lekkage bij de dakkapel verhelpen. Graag met spoed.
maandag 4 juni 2018

Prefab kunsstof dakkapel plaatsen

Leveren en plaatsen van een prefab kunststof dakkapel. Breedte 2,00 m met de hoogte van 1.50 m, hellinghoek dak 55 graden. Uitvoering week 27-2108. Is ter vervanging van een oud dakkapel, deze is al verwijderd.
zondag 11 juni 2017

Kunststof dakkapellen plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 1961 gekocht en krijgen daarvan op 16 juni de sleutel. We willen daar graag 2 kunststof dakkapellen laten plaatsen van 7,5 meter lang en 1,5 meter breed. In 1 dakkapel willen we 1 draaikiepraam, in de andere willen we 2 draaikiepramen. We horen graag wat de kosten hiervoor zijn en wat de levertijd is. Er staan foto's van de woning op Funda.
donderdag 6 april 2017

Dakkapel en onderkant raam van kunststof schroten voorzien

Graag zou ik de zijkant van mijn dakkapel opnieuw willen laten betimmeren en onder het raam aan de voorzijde van het huis. Op beide plekken is het nu afgetimmerd met hout. Onder het raam is 180 x 40 cm. De dakkapel is 200 x 155 cm. Daar wil ik kunststof schroten voor in de plaats laten aanbrengen. De schroten zijn nu in de aanbieding bij Gamma. Graag snel een prijsopgave hiervoor.
donderdag 10 september 2015

Houten delen dakkapel vervangen door kunststof

Ik wil graag de houten zijdelen van mijn dakkapel vervangen voor kunststof delen. Het gaat om delen van delen van 17 meter en dat keer 4. De kleur moet zijn WB 64 - Monumentgroen.
maandag 17 augustus 2015

Reparatie van de dakkapel

Ik heb lekkage aan het pannendak van mijn dakkapel. De panlatten zijn deels verrot, daardoor is er onvoldoende afschot en is er lekkage naar binnen.
woensdag 12 augustus 2015

Lood vervangen bij de dakkapel

Ik wil het lood rondom mijn kunststof dakkapel laten vervangen. Het gaat om ongeveer 7 meter rondom.
woensdag 17 september 2014

Grotere dakkapel plaatsen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf hier uit de regio voor het vervangen van onze huidige dakkapel. Dakkapel wordt aan de binnenkant door ons zelf afgewerkt. Buitenwerkse afmeting 175 bij 418 cm. Aanzicht: 2 dichte vlakken met tussen 2 ramen die open moeten kunnen.
woensdag 6 augustus 2014

Dakkapel vernieuwen

Hout aan de voor- en zijkanten van de dakkapel vervangen door kunststof. De dakkapel is 153 cm. hoog, 246 cm. breed en 125 cm. diep. De dakkapel zit op de eerste verdieping. Graag een prijsopgave hiervoor.
dinsdag 22 april 2014

Dakkapel renoveren

Reinigen dakkapel + ramen dakkapel wassen. Is op 1e verdieping.
maandag 21 april 2014

Lekkage dakkapel laten verhelpen

Ik heb lekkage aan mijn dakkapel ,inspectie of eventueel vernieuwen.
dinsdag 14 mei 2013

Vervangen boeidelen voor- en achterkant

Aan zowel de voor- als de achterzijde van onze jaren 30 woning moeten de boeidelen van de dakkapellen vervangen worden. Dakkapellen van 3 meter breed, houten dakkapellen.
dinsdag 14 mei 2013

Dakkapel leveren en plaatsen

Dakkapel leveren/maken en plaatsen. Kan meehelpen met plaatsen. Dakkapel van ongeveer 2,5 meter breed.
woensdag 27 maart 2013

Dakkapellen leveren en plaatsen

Offerte voor dakkapellen. Tekening is aanwezig en kan ik toesturen. Het gaat om prefab dakkapellen leveren en plaatsen. Het gaat om 5 dakkapellen bij een vrijstaande woning in Nieuw Dordrecht. Dakkapellen van ongeveer 1.20 meter breed en 1.50 meter hoog.
maandag 25 maart 2013

Dakkapel plaatsen

Gaarne offerte voor het plaatsen van twee houten dakkapellen ca. 310 breed en ca. 150 hoog; twee ramen en 1 vast raam met ventilatiestrook en binnenzijde afgewerkt. Wangen rabatdelen en alles 2x in de grondverf. De kapellen moeten zijn voorzien van 2 electrische rolluiken. De twee bestaande dakramen moeten worden verplaatst. Bouwafval moet worden afgevoerd.
maandag 16 juli 2012

Dakkapel verbreden

Een bestaande dakkapel verbreden aan de achterkant van het huis
dinsdag 17 april 2012

Dakkapel onderhoud

Twee dakkapellen voorzien van Trespa. Boei (voor zijkanten) staande vlakken en op 1 kapel 1 schuine zijde en ander twee schuine zijde. Dakkapellen zijn ongeveer 2,5 meter breed.
maandag 27 juni 2011

Plaatsen dakkapel

Aanbrengen van een dakkapel, prefab of traditioneel in overleg, met kunststof buiten bekleding. De kozijnen in het dakkapel van kunststof. Breedte dakkapel in overleg. Daarnaast nog het aanbrengen van kunststof gevelbekleding aan zijgevel van de woning(aantal m2 weet ik niet precies).
maandag 20 juni 2011

Dakkapel plaatsen

Plaatsen van een grote dakkapel. Ongeveer 5 meter breed. Van binnen niet afwerken, wel van buiten. Speciale constructie, dak moet deels verhoogd worden.
zondag 19 juni 2011

Zolderverdieping renoveren en uitbouwen

Uitbouw voorzijde voor vaste trap als verbinding met zolder. Dakkapel achterzijde over de gehele breedte (9,30 meter). Nieuw dakbeschot met goede isolatiewaarde en dakpannen (verdiepingsvloer 10.30x6,5 meter ongeveer).
dinsdag 19 oktober 2010

Dakkapellen rondom schoonmaken

Rond de dakkapellen (2) zit veel mos en er groeit zelfs wat gras. Dit moet schoon gemaakt worden. Tevens de dakkapellen schoonmaken van groene aanslag. Daarna de ruimtes onder de pannen rond de dakkapellen afdichten om nestbouw door vogels tegen te gaan.
donderdag 14 oktober 2010

Nieuwe dakkapel plaatsen

Nieuwe dakkapel plaatsen. 4-4,5m breed.

Partners

Partners van Casius