Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in uw regio.

1043 klanten bevelen een bij Casius aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, een enkelzijdige nokverhoging aan de achterzijde van mijn woning realiseren, zolder verbouwen incl verwijderen spanten en schoorsteen, 2 Dakkapellen leveren en plaatsen, een dakkapel aan de voorzijde van de woning plaatsen, dakkapel uitbreiden, dakkapel voorzijde woning realiseren, dakkapel bekleden met Trespa, dakkapel en vliering maken, dakkapel twee-en-een-half keer groter maken, een dakkapel op zijkant van de woning realiseren, dakkapel uitbreiden, dakkapel verlengen, zijkanten dakkapel vervangen door zink en trespa boeidelen vervangen, plaatsen nieuwe loodslabben dakkapel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist:

maandag 21 september 2020

Plaatsen nieuwe loodslabben dakkapel

Plaatsen nieuw lood bij dakkapel Ca 4,5 meter
vrijdag 18 september 2020

Twee dakkapellen vervangen

Wij willen 2 dakkapellen laten plaatsen. Van 440 cm breedte, 150 cm hoogte, dakhoek 34 graden. Inclusief het slopen en afvoeren van de huidige dakkapellen van 2,4 meter breed. Voorzijde dakkapel voorzien van rolluik en 4 ramen, waarvan 2 draai/kiep en in het midden van de kapel een tussenschot voor de tussenmuur. Aan de achterzijde 2 draai kiep ramen aan beide zijden en in het midden 1 breed raam. De dakkappelen moeten kunststof worden, de oude zijn van hout en trespa . Beide een casco afwerking .
donderdag 17 september 2020

Een enkelzijdige nokverhoging aan de achterzijde van mijn woning realiseren

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een enkelzijdige nokverhoging aan de achterzijde van mijn woning. Dit dient 550 cm breed te worden. Graag in een kunststof uitvoering en het afwerken van de binnenzijde doe ik zelf. Het is momenteel nog een dicht dak.
donderdag 17 september 2020

Zolder verbouwen incl verwijderen spanten en schoorsteen

De zolder wordt groots verbouwd met twee dakkappellen. Hierdoor moet de bestaande dakconstructie aangepast worden - de dakkapellen leverancier zorgt voor eigen constructie - het spant en wat balken moeten verwijderd worden en opnieuw opgebouwd. Wij zoeken ook iemand om op zolder de schoorsteen te verwijderen en af te werken op het dak. Er moeten timmerwerkwerkzaamheden gedaan worden, zoals twee wanden plaatsen om twee slaapkamers en een hal te realiseren. Daar moeten ook twee slaapkamer deuren in komen. De slaapkamers en hal moeten voorzien worden van stopcontacten en lichtpunten. Wij hebben twee jaar geleden een nieuwe stoppenkast gekregen en er zijn nog stoppen voor de zolder. In de hal willen we een was gedeelte maken met de wasmachine. De aan- en afvoer van de wasmachine moet iets aangepast worden en er moet een waterpunt en afvoer komen voor een wastafel met warm water. Al met al hebben we dus een professionele klusser nodig met kennis van dak, elektra, timmerwerk en loodgieterswerkzaamheden. Evt zijn deze klussen ook op te verdelen door meerdere bedrijven.
woensdag 16 september 2020

Het reiningen van 2 dakkapellen bovenop mijn huis

Ik wil graag mijn 2 dakkapellen aan de zijkanten en bovenkant schoon laten maken. De lengte is 2,70m en de hoogte is 1,50m.
woensdag 16 september 2020

Zijkanten dakkapel vervangen door zink en trespa boeidelen vervangen

Het huidige dakkapel 3,09 diep 1,20 hoog en 4,10 breed heeft bruine trespa boeidelen aan de buitenkant. Deze willen we laten vervangen door grijze trespa boeidelen. De zijwangen van het dakkapel zijn nu bekleed met kunststof en willen we laten vervangen door zink. Graag kosten voor arbeid en materiaal apart. Wij bestellen hoogwerker, deze kosten hoeven dus niet meegenomen te worden.
dinsdag 15 september 2020

Dakkapel en vliering maken

Wij willen een dakkapel en vliering laten plaatsen op onze zolder. Het moet 4 meter breed worden, compleet afgewerkt en kunststof kozijnen hebben. Zie bijlage voor een schets. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden zijn en een benadering van de kosten.
woensdag 9 september 2020

Dakkapel uitbreiden

Wij zouden graag een offerte willen om onze huidige dakkapel uit te breiden. De dakkapel die er nu zit zal volledig weg moeten omdat het erg oud en rot is. Het betreft 7 meter breed. Graag zonder afwerking aan de binnenkant, met dakpannen en kunststof/antraciet aan de buitenkant. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is.
dinsdag 8 september 2020

Dakkapel twee-en-een-half keer groter maken

Ik wil graag een dakkapel vergroten, deze dakkapel is 1 meter en wil naar een breedte van 2,5 m totaal. deze dakkapel reikt tot aan de goot.
dinsdag 8 september 2020

Een dakkapel op zijkant van de woning realiseren

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van een dakkapel aan de zijkant van mijn hoekwoning. De kapel dient ongeveer 400 cm breed te zijn met waarschijnlijk een kunststof constructie. Over de afwerking van de binnenzijde bespreek ik graag de mogelijkheden.
maandag 7 september 2020

Dakkapel voorzijde woning realiseren

Ik zoek een specialist voor het realiseren van een dakkapel aan de voorzijde van mijn twee-onder-een-kap-woning. Graag 300 cm breed en voorzien van 4 ramen (als dat kan) met aan de zijkanten draai-kiep-ramen. Graag kunststof/trespa constructie. De binnenzijde werk ik waarschijnlijk zelf af.
maandag 7 september 2020

2 Dakkapellen leveren en plaatsen

Ik zoek een dakkapelspecialist voor het plaatsen van twee dakkapellen aan de achterzijde van de woning. Dat kan op de eerste en tweede verdieping. Beide graag 450 cm breed zijn en van kunststof. De binnenzijde van de kapellen werk ik zelf af.
vrijdag 4 september 2020

Dakkapel uitbreiden

Onze bestaande dakkapel van Trespa met houten kozijnen loopt nu door over 2 slaapkamers. Deze wil ik aan beide zijden ca. 1,5 meter breder laten maken. Graag advies over de mogelijkheden. Uitvoering liefst snel maar bij een passend aanbod kunnen we daar wel flexibel in zijn.
zondag 30 augustus 2020

Dakkapel bekleden met Trespa

Opnieuw bekleden van een bestaande dakkapel van 4,5 meter breed. De nieuwe bekleding (zijwangen en boeidelen) moeten van kunststof zijn. De dakkapel bevindt zich op de zolder op een schuin pannendak met een hoek van ca. 40 graden. Op de begane grond ónder de dakkapel bevindt zich een serre met een lichtdoorlatend kunststof dak. Die kunststof-platen kunnen makkelijk ge(de)monteerd worden voor het plaatsen van een tijdelijke stelling. (hebben we al 2 keer eerder gedaan). Er is geen sprake van lekkage of iets dergelijks. De herbekleding is dus preventief. De werkzaamheden kunnen dit najaar of in het voorjaar van 2021 worden uitgevoerd.
zondag 30 augustus 2020

Trespa plaat aanbrengen op dakkapel

Helaas is er pas een trespa plaat afgewaaid aan de zijkant van mijn dakkapel. Plaat is foetsie dus maat weet ik niet. Wie oh wie zet er een nieuwe op? Dak via het dakje van de bijkeuken te bereiken. Op de ene foto met witte plaat, op de andere zonder.
zaterdag 29 augustus 2020

Een dakkapel aan de voorzijde van de woning plaatsen

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde van mijn woning. Graag een kunststof dakkapel van 300 cm breed en 150 cm hoog plaatsen op een pannendak met een hellingsgraad van 38,8. Er is nog geen omgevingsvergunning voor aanwezig. Binnenzijde dakkapel werk ik zelf af. Meerdere woningen in de wijk hebben het dus een vergunning moet goed te verkrijgen zijn.
zaterdag 29 augustus 2020

Dakkapel verlengen

Graag zouden wij ons huidige houten dakkapel willen verlengen met iets meer dan een meter. Het betreft een dakkapel aan de voorzijde en met 1 kant vast aan de buren, we zullen hier een vergunning moeten aanvragen (woonplaats Hilversum) Wie kan ons met deze verlenging ( en wellicht ook hulp met vergunning aanvragen) helpen?
maandag 17 augustus 2020

Offerte dakkapel

Goedendag, Op mijn zolder wil ik graag een kamer realiseren en een gedeelte voor de was(machine)/cv ketel. Prijstechnisch weet ik niet of ik er verstandiger aan doe om een dakkapel over de hele breedte van de woning te nemen of een kleinere dakkapel en een dakraam. De woning is 5 meter breed en het dak heeft aan de achterzijde een helling van 29 graden. Kunt u mij 2 opties geven: 1) dakkapel voor de gehele breedte van de woning 2) dakkapel van 2,80 binnenmaat en een dakraam van 78x98 cm Ik zie uw reactie graag tegemoet.
zaterdag 15 augustus 2020

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een nieuwe dakkapel laten plaatsen. Mijn voorkeur is eentje gemaakt van kunststof en met 3 kiep kantel ramen. Hij wordt 4 meter breed en 1.5 m hoog. De helling van het dak is 45 graden. Binnenzijde kan eventueel ook afgetimmerd worden. Eventuele andere zaken bespreek ik graag met de specialist.
zaterdag 15 augustus 2020

Dakkapellen vervangen

Goedemorgen, Wij willen van de twee dakkapellen er 1 vervangen en vergroten. De ander heeft nieuwe ramen en kozijnen nodig. Beide dakkapellen hebben 2 ramen en kozijnen, van een dakkapel willen graag uitbreiden tot 3 ramen. De huidige dakkapellen zijn ongeveer 2 meter in de breedte. Graag willen wij een en ander met jullie doorspreken en op basis daarvan een prijsindicatie krijgen. Hartelijk dank voor jullie reactie.
vrijdag 14 augustus 2020

Dakkapel zolder

Graag zouden wij een dakkapel willen laten plaatsen op de zolder, circa 420cm lang, 200cm breed en 210cm hoog. Er zitten houten balken in de woning die intact moeten blijven ivm met het dragen.. momenteel zijn er 2 ramen in het dak aanwezig die vervangen gaan worden. De kosten voor het vervangen van de ramen willen we vergelijken met de kosten voor een dakkapel.
vrijdag 14 augustus 2020

Dakkapel achterzijde laten plaatsen

We willen dakkapel aan de achterzijde laten plaatsen van ong 4 m breed. Inclusief rolluik en vensterbank en afwerking.
vrijdag 14 augustus 2020

Dakkapel houten zijkanten vervangen door trespa

Het vervangen van de linker en rechterzijde van de dakkapellen, het betreft het vervangen van het hout achter de trespa platen. Het dakkapel bevindt zich op de eerste verdieping. Kan ik hiermee worden geholpen?
dinsdag 11 augustus 2020

Benodigde stukken aanvragen voor vergunning dakkapel

Ik heb voor een aanvraag omgevingsvergunning dakkapel onderstaande stukken nodig die ik moet indienen voor mijn aanvraag te beoordelen. Het gaat hierbij om: Kwaliteitsverklaringen Constructieve veiligheid eenvoudige bouwwerken bestemmingsplan, beheersverordering en bouwverordening eenvoudige bouwwerken Welstand Plattegronden en doorsneden bouwen eenvoudige bouwwerken Anders Met welke stukken kunnen jullie helpen? De dakkapel is onlangs gebouwd, omdat we dachten dat dit zonder vergunning mocht. Echter bij check bleek dat we toch een vergunning moeten aanvragen. De aanvraag is al ingediend, alleen de benodigde stukken moeten we nog later erbij insturen. Ik hoor het graag!
zondag 9 augustus 2020

Dakgoot en boeidelen vervangen of repareren

Het gaat om dakkgoten van een semi-bungalow met totale lengte van ongeveer 30m die op een paar plekken lek is en het hout op een aantal plekken is aangetast.
zaterdag 8 augustus 2020

Dakramen vervangen door een dakkapel achterzijde

ik zou drie kanteldakramen graag vervangen door een dakkapel, waarschijnlijk prefab kunststof. Breedte nu ong 2,20 mtr. Ik weet nog niet zeker of het afgewerkt moet worden of niet. Dat wil ik nog even met u bespreken.
dinsdag 4 augustus 2020

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen in Hilversum met de volgende specificaties: Plaatsing: voorzijde Maat: buitenmaat 3000 x 1500 mm Dakhelling: 30 graden Kozijnsoort: kunststof RAL7016 (antraciet) buitenzijde Aantal draaiende delen: 1 naar binnen openend draaikiep raam Aantal vaste delen: 2 Zijwanden en boeidelen: HPL RAL7016 Terugliggende kozijnen, geen dakoverstek. Hoop van jullie te horen!
donderdag 30 juli 2020

Dakkapel laten plaatsen

Ik wil graag een dakkapel met keralit laten plaatsen. Antraciet grijs h 175 cm br. 350 cm 2 kiepramen 1 vast raam elect rolluik Binnen afgetimmerd.
woensdag 29 juli 2020

Bekleden van dakkapel met kunststof

Ik wil het dakkapel van 2,5 x 1,5 meter met kunststof laten bekleden en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 29 juli 2020

Dakkapel plaatsen

We willen graag een dakkapel van ongeveer 8 meter, mag ook iets groter of kleiner zijn. Afmetingen 1.70 meter hoog of 1.50 meter hoog. Helemaal van kunststof. Is aan de straatkant, is een schuin dak maar zonder hoek erin. 43 graden helling.
dinsdag 28 juli 2020

Dakkapel achtergevel

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een compleet afgewerkte dakkapel aan onze woning.We krijgen 1 oktober de sleutel en zouden het liefst binnen ongeveer een week een dakkapel van zo'n 3 meter plaatsen (Kunststof). Wat voor informatie hebben jullie nog meer nodig om een offerte te kunnen maken? PS. Ik word liever niet onverwachts gebeld deze week, maar kan wel jullie bellen indien gewenst.
dinsdag 21 juli 2020

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik wil een kunststof dakkapel van 3 meter laten plaatsen. Graag met complete afwerking aan de binnenkant, inclusief de vergunning aanvraag. Ik hoor graag van u.
maandag 20 juli 2020

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een houten dakkapel over de hele breedte van de zolder (4 meter) aan de tuinkant. Volledig van hout, inclusief het kozijn. De afwerking binnenkant graag in overleg. Vergunning lijkt mij geen probleem, gezien de andere huizen in de straat.
zondag 19 juli 2020

Dakkapel bouwen

Wegens een afzegging, ben ik op spoed naar een iemand die een dakkapel kan bouwen (evt. plaatsen). Maatvoering is circa 4,40 meter x circa 1,60 meter. Materiaal voor de dakkapel en het kozijn (incl. rolluik) staan al gereed. Graag alleen reactie wanneer je beschikbaar bent op korte termijn.
zondag 19 juli 2020

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel voor en achter alle twee met drie schuif en kiep ramen links en rechts en in het midden elk een lange raam voor voldoende licht inval en als het mogelijk is 1 schuif en kiep raam aan de zijkant rechts. De afmetingen zijn 4.50 breed en 175 lang en de dak is nu 33/5 graden schuin
zaterdag 18 juli 2020

Dakkapel, vervangen houten delen door kunststof

Ik heb een dakkapel aan tuinzijde, 1e verdieping, ongeveer 5.20 m breed, zij bijgevoegde foto. Ik wil de houten platen laten vervangen door kunststof (2 driehoekige zijkanten, 7 rechthoekige delen aan de voorkant). Graag uw offerte met prijs incl btw. Ook hoor ik graag welke keuze mogelijkheden er zijn qua type kunststof (trespa, keralit, ...) en kleuren, en tenslotte een indicatie wanneer u de klus zou kunnen inplannen (wat mij betreft hoe eerder hoe beter).
woensdag 15 juli 2020

Dakkapel en rolluiken binnen en buitenzijden reinigen

Op de eerste etage dakkapel met vijf ramen en rolluiken opbouw binnen en buitenzijden reinigen en waxlaag. Daarbij een dakkapel (2 ramen) reinigen Op zolderverdieping, en in de wax
zaterdag 11 juli 2020

Reparaties aan hout van dakkapel

Ik wil de bestaande dakkapel repareren. Het hout er omheen is aan het rotten. Vervanging hout met nieuw sterk hout.
vrijdag 10 juli 2020

Dakkapel aan voorzijde woning plaatsen

Ik wil een dakkapel aan de voorzijde van de woning plaatsen. De dakkapel moet 4,8 bij 1,5 zijn. Ik ben nog bezig met een vergunning, ik heb hiervoor ook tekeningen nodig.
maandag 6 juli 2020

Kunststof dakkapel plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het plaatsen van een dakkapel (kunststof, zonder afwerking) met de afmeting 2,50 mtr breed met 1 openslaande raam, op de achterkant garage. Ik weet niet zeker of ik hier een vergunning voor nodig heb, moet ik nog navragen bij de gemeente. Ik hoor graag wat uw prijzen zijn.
zondag 5 juli 2020

Dakkapel plaatsen

Ik wil een houten of prefab dakkapel van 3,5 meter breed laten plaatsen. Zonder afwerking. Het dak is 31 graden en is 1,75 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 3 juli 2020

Lekkage aan dakkapel repareren

Er zit een gat/ scheur bij de afwatering van mijn dakkapel naar de met verholen goten toe. Dat veroorzaakt doorsijpelend water/ waterlekkage in de ruimte eronder. Dus die wil ik graag gedicht hebben. Mogelijk dat er ook een andere oorzaak kan zijn, ik zou graag iemand er goed naar laten kijken wat nou het probleem is. Afwerking aan de binnenzijde hoeft niet gedaan te worden.
donderdag 2 juli 2020

Dakkapel plaatsen

Wij willen een compleet afgewerkte dakkapel op zolder laten plaatsen, van ongeveer 4 meter breed plat dak van kunststof. Wat zijn hier de kosten van, graag kosten met en zonder rolluik
maandag 29 juni 2020

Dubbele dakkapel met Nokverhoging

Ik wil een dubbele dakkapel met nokverhoging laten plaatsen. Wat betrekking tot het materiaal gaat onze voorkeur uit naar kunststof. Het gaat om een dakkapel met een lengte van 6 meter breed aan de ene zijde en 4 meter breed aan de voorzijde van het huis. Afwerking graag apart mee nemen in de offerte want we overwegen dit zelf te doen. Wij willen dit het liefst zo snel mogelijk laten uitvoeren.
maandag 29 juni 2020

2 dakkapellen plaatsen

Wij willen op een tussenwoning met schuin dak 2 kunststof dakkapellen (+/- 5 m breed en +/- 3 meter breed) plaatsen met hoge isolatiewaarde (Rc 7 of meer en U waarde < 1) en triple glas, openslaande ramen van het klap/kiep type, met horren en mogelijk met ingebouwde luxaflex en het geheel met ventilatie. Er staan nu dakkapellen, maar kleiner.
zaterdag 27 juni 2020

Kunststof dakkapel achterzijde

Onze nieuwbouwwoning wordt laatste kwartaal 2020 opgeleverd. Wij willen daarna op de achterzijde zo spoedig mogelijk een kunststof dakkapel van 500 cm breed en 150 cm hoog, 31 graden hellingshoek, Keralit zijpanelen antraciet, 5 kunststof kozijnen Antraciet, waarvan 3 draai-kiep en 2 vaste, loodvervanger, aluminium lijst/profiel, 3 horren.
vrijdag 26 juni 2020

Dakkapel achterzijde

Kunststof Dakkapel aan achterzijde hoekwoning (dakpannen-dak) van 4,50 cm breed compleet met elektrisch rolluik. Uitgevoerd met 3 draai-kiep-ramen inclusief inzethorren. De wangen en het boeiboord van de dakkapel afwerken met keralitdelen. (Op de locatie van de nieuwe dakkapel zit momenteel 1 dakraam).
dinsdag 23 juni 2020

Extra lange dakkapel van 11 meter

Wij willen een dakkapel plaatsen over de hele lengte van ons dak. De nokpannen staan dwars ten opzichte van de voorgevel en de nok zelf zit ook niet in het midden Als je naar de voorgevel kijkt komt de dakkapel dwars te staan op de linkerzijde van het ongelijk verdeelde dak. Het zou dan gaan om een dakkapel van 11 meter lang met draai-kiepramen. De dakkapel zelf zou circa 1,50 meter hoog moeten zijn. Wij denken aan een kunststof dakkapel maar weet niet of dat met deze lengtemaat kan. Graag advies(eventueel alternatief) van de vakman. Wellicht uit 2 stukken op het dak samen te voegen of 2 afzonderlijke dakkapellen naast elkaar ? Of geen kunststof ? Vergunning nog niet aangevraagd.
dinsdag 23 juni 2020

Dakkappel bekleden

Ik zou graag een offerte willen van het bekleden van mijn dakkapel (2 x 1,5 meter). Ik weet nog niet waar ik het mee wil laten bekleden, daar wil ik advies over.
zondag 21 juni 2020

Dakkapel

Gaarne prijsopgave dakkapel met lengte van 3 meter antraciet kunststof.

Partners

Partners van Casius