Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zwammerdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Zwammerdam heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Zwammerdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zwammerdam of directe omgeving.

11 klanten uit Zwammerdam bevelen een bij Casius in Zwammerdam aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zwammerdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: 250 m2 geisoleerde dakplaten en nieuwe dakkapel van 13 meter, van vrijstaande woning complete dakpannen dak verwijderen en onderliggende panelen vervangen, kunststof rieten dak (zogenaamd "nep-riet"), vervangen en isoleren rieten dak, lessenaarsdak van Houtskeletwoning bekleden, schuurdak met riet bedekken, asbest dakbeschot verwijderen en dak vernieuwen inclusief isolatie en nieuwe dakpannen, pannendak bungalow van buitenaf isoleren, sneldekkers verwijderen en pannen met zonnecellen terugplaatsen, nieuw dak met dakkapellen realiseren, het vervangen van asbesthoudende golfplaten daken van twee loodsen, plat dak van appartementengebouw vernieuwen, dakpannen vervangen, vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde)., dakrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties in Zwammerdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zwammerdam:

Sedum bedekking voor plat dak

Ik heb een plat dak van 25 m2 met 2 lichtkoepels. Er ligt al 23 jaar bitumen op en dit is aan vervanging toe. Ik zou nu graag een groene oplossing willen hebben. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dakdoorvoer verwijderen en dichten

Ik zoek een dakdekker die een dakdoorvoer kan verwijderen en dichten, zodat er zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Het gaat om een schuin dak. Extra pan heb ik.

Vogelschroot laten plaatsen

Wij hebben een 2 onder 1 kap woning en nogal last van vogels aan de voorkant. Daarom willen wij graag een vogelschroot laten plaatsen. Maximaal 5.50 meter. Wie kan ons helpen?

Schuin pannendak volledig renoveren

Complete renovatie van een schuin pannendak. Vervangen panlatten en de dakpannen. Het dak is bijna 90 jaar oud, we hebben op diverse plaatsen lekkage gehad. Het dak is ongeveer 50 m2 (totaal). Er zit een dakkapel in het dak aan de achterzijde en op de eerste verdieping heb ik een hele kleine dakkapel.

Bitumen dak en dakranden vervangen

Mijn schuurdak vertoont meerdere lekkages, daarom wil ik graag de dakbedekking laten vervangen. Indien nodig kan ik zelf het grind wat nu op het dak ligt afvoeren. Ik wil het dak graag opnieuw laten bedekken met bitumen. Het betreft een gedeelde schuur met de buren maar ik weet niet of deze hun dak ook willen laten vervangen. Mijn gedeelte is een kleine 3 x 3 meter groot.

Vervangen boeidelen

Vervangen/repareren boeidelen en goot- en neuslijsten over lengte van ca. 20 meter. Op ongeveer 6 meter hoog.