Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zoeterwoude te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in Zoeterwoude heel eenvoudig en snel in contact met één dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers in Zoeterwoude u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkersbedrijven, dakbedekkingsbedrijven, dakspecialisten, dakbedekkers en dakdekkers in Zoeterwoude of directe omgeving.

113 klanten uit Zoeterwoude bevelen een bij Casius in Zoeterwoude aangesloten dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Zoeterwoude bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: kunststof rieten dak (zogenaamd "nep-riet"), nieuw dak en evt vloer, plat dak van appartementengebouw vernieuwen, riet dak vervangen door pannen, het vervangen van dakpannen en panlatten van een vrijstaande woning, dakpannen vervangen door riet, dakpannen vervangen, dakpannen tussenwoning vervangen, dakpannen vervangen, betonpannen vervangen door keramische pannen, dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen, daken van 12 garageboxen vervangen, dak renovatie hellend dak, het dak van een vrijstaande woning isoleren en renoveren, dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekkersbedrijf, dakbedekker, dakbedekkingsbedrijf, dakspecialist of dakdekker voor dakdekken en dakreparaties of dakgoot en regenpijp in Zoeterwoude staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Zoeterwoude:

Nokvorst afborstelen en aansmeren met mortel

We willen de nokvorst laten afborstelen en opnieuw aansmeren met dak mortel. Het gaat om +-5 Meter.

Woning isoleren

Het is een hoekwoning en wij schatten dat het ongeveer 45 vierkanten meter is. Het is een woning uit 1980. We weten nog niet of we het aan de binnenkant of buitenkant willen isoleren, wij laten ons graag adviseren.

Garagedak vervangen

Ik wil mijn garagedak vervangen omdat deze lek is. Het dak is 288 bij 745 cm. Ik twijfel tussen EPDM, bitumen of een groendak en laat mij graag adviseren.

Aanbrengen lichtstraat

We hebben een woning aan het eind van een rij huizen. Bij de oorspronkelijke bouw is hier gelijk een uitbouw aan de zijkant geplaatst, met een schuin dak met pannen (ongeveer 2 meter diep x 4 meter lang). Aangezien we zelfs overdag vaak het licht aan hebben in de uitbouw, omdat het wat donker is, zitten we aan een lichtstraat te denken en zijn dus nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zouden zijn die hiermee gepaard gaan. Vanaf woensdag zijn we drie weken op vakantie, dus dan graag per mail contact.

Plat dak opnieuw bedekken

Plat dak vervangen voorzijde uitbouw. En plat dak van garage vervangen. Beide ongeveer 3 x 6 meter

Boeidelen vervangen door Trespa platen

Een lengte van 6 meter omtimmering van de goten vervangen, het is aan de voorzijde +- 28 cm hoog, aan de onderkant ongeveer 24 cm breed. Trespa of een kunststof materiaal dat onderhoudsvrij is gebruiken. Het is een tussenwoning. Aan beide kanten, op de grens met de buren, zitten regenpijpen.

Bakgoot hoekwoning vervangen

De bakgoot aan de achterzijde van onze hoekwoning geeft lekkage en dient te worden vervangen. De lengte van de zinken goot is 6 meter.

Houten bakgoot met zink vervangen

Wij hebben aan onze eengezinswoning een houten bakgoot met daarin zink. We willen één van de zinken goten van ongeveer 6,5 meter laten vervangen. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Lekkage bij een Velux dakraam

Wij hebben een Velux dakraam van ongeveer 1.5 bij 1.6 meter. We hebben al eerder gehad dat er wat druppels vanuit de hoek kwamen, maar gisteren toen het hard regende drupte het aanzienlijk meer. Wat ik kon zien kwam de lekkage uit de onderste hoek.

Zinken dakgoten leveren en plaatsen

Voor onze nieuwe veranda zijn we op zoek naar een leverancier die voor ons een zinken dakgoot met regenpijp kan maken op minder dan 3 meter hoog. De goot moet een mastgoot worden van 6 meter lang met een regenpijp en een open eind. Verder willen we aan onze schuur op dezelfde hoogte een mastgoot van 6 meter met een hoek van 90 graden erin en een regenpijp met eveneens een open eind.

Plat dak opnieuw bedekken

Wat kost het me om een plat dak opnieuw te bedekken met bitumen. Het bitumendak is 6 bij 11 meter met vier lichtkoepels erin. Het platte dak zit direct boven de begane grond. Liefst een nieuwe bituumlaag op de bestaande laag aanbrengen.

Dak van aanbouw vervangen

Het oude dak van aanbouw moet vervangen worden. Afmeting is 350 bij 187 cm. Het is een plat dak. Moet opnieuw betimmerd worden, dakraam vervangen, dakisolatie en dakbedekking. Er komt een badkamer in.

Dak bekleden

Ik wil een schuurtje bouwen van 3 bij 6 meter. Wij bouwen het zelf. Een eenvoudig doch degelijk dak is de wens. Plat dak met dakleer ofzo.

Lekkage in plat dak. Bedrijf die de ...

Lekkage in plat dak. Bedrijf die de doorvoer heeft gemaakt voor de dubbelwandige pijp van afvoer openhaard is 5x terug geweest. Maar zegt dat hij niet weet waar de lekkage zit. Niet bij de doorvoer. Maar aan de binnenkant komt het daar wel naar beneden druppelen als het regent. Er zal op het dak gekeken moeten worden wat er aan gedaan kan worden. Lekkage moet verholpen worden.