Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor bitumendak oud nieuwe laag dak bitumen :

Bitumendak oud nieuwe laag dak bitumen

Het bitumen dak van ongeveer 18 jar oud wil ik graag laten vernieuwen. De oppervlakte is ongeveer 25 m2 en goed bereikbaar.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakreparaties te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bitumendak oud nieuwe laag dak bitumen uit heel Nederland:

Plat bitumendak isoleren

Plat dak ongeveer 30 m2. Zit 1 laag bitumen op met daar op kiezels. Ik wil dit dak laten isoleren van buitenaf. 1 hemelwater afvoer zit op het dak als afwatering.

Dakonderhoud of dak vernieuwen

Vernieuwen/onderhoud van bitumendak / plat dak met totale oppervlakte van ongeveer 75 m². Het betreffen 2 daken: 1e verdieping: ongeveer 40 m2 en zolderverdieping: ongeveer 35 m2. Bouwjaar 1993. Het dak is dus ongeveer 22 jaar oud en er moet daarom nieuwe laag op. Mogelijk plaatselijk enig verder onderhoud en loodrand en daktrim controleren en zo nodig aanpassen.

Dak met bitumen vernieuwen

Ons dak is aan vervanging toe, 40 m2 en 16 m2. Het is een bitumendak maar wij wilen graag dat er epdm op wordt gelegd met een isolatie laag die er nu niet is.

Plat dak opnieuw bedekken

Wat kost het me om een plat dak opnieuw te bedekken met bitumen. Het bitumendak is 6 bij 11 meter met vier lichtkoepels erin. Het platte dak zit direct boven de begane grond. Liefst een nieuwe bituumlaag op de bestaande laag aanbrengen.

dak

Bitumendak 3,20x 7,00 nieuwe laag bitumen op branden.

Bitumendak voor een plat dak

De bedoeling is om een plat dak van 2 x 6 meter met een nieuwe bitumen laag te voorzien.

Plat dak vervangen

Het bitumendak is min of meer versleten, gaat om een oppervlakte van circa 90 m2, hoogte circa 5 meter, goede opgang. Nieuwe laag met garantie lijkt de oplossing. Bouwjaar 1993.

Dakreparatie of vervangen, graag advies

We hebben een vakantiehuisje met een schuin bitumendak. Daar zitten drie lichtkoepels in. Het dak moet nagekeken worden of plaatselijk vervangen. Het huisje is 60 m2. Voor de vakanties willen we het klaar hebben.

bitumendak vervangen

Tuinhuisje 365 bij 285 dak vervangen. Huidge haal ik er zelf af. Nieuwe laag er op.

Ik wil 40 meter plat dak, op de vierde ...

Ik wil 40 meter plat dak, op de vierde verdieping in Amsterdam S107, vooral tegen hitte isoleren. De laag moet bovenop het bestaande bitumendak, dat eventueel ook verwijderd kan worden, gelegd worden. De laag moet zo dun mogelijk zijn met de hoogste isolatie tegen hitte en koude. Er moet normaal op gelopen kunnen worden. Bovendien moeten er drie lichtkoepels geplaatst worden die uiteraard ook geisoleerd moeten zijn, te openen en melkwit, dus geen inkijk van boven af met alleen daglicht. Graag uw offerte, met èn zonder lichtkoepels, voor het totaal pakket. Ik ben op dit moment niet in het land en verwacht dat u zonder het geheel te moeten zien een kostenraming kunt maken. Ik wil alle informatie alleen per email ontvangen en zal u eventueel telefonisch zelf benaderen.